Nosov: Tokenlar, klasik kripto para birimlerinden daha popüler ve talep edilebilir hale gelebilir

Nosov: Tokenlar, klasik kripto para birimlerinden daha popüler ve talep edilebilir hale gelebilir

Nosov: Tokenlar, klasik kripto para birimler... Hızla gelişen kripto para birimleri dünyasında, dijital bir varlık olarak tokenin rolünü, önemini ve değerini önemli ölçüde artırma eğilimi vardır.

Nosov: Tokenlar, klasik kripto para birimlerinden daha popüler ve talep edilebilir hale gelebilir

 

 

WhiteBIT kripto para borsasının CEO'su Volodymyr Nosov

Hızla gelişen kripto para birimleri dünyasında, dijital bir varlık olarak tokenin rolünü, önemini ve değerini önemli ölçüde artırma eğilimi vardır. Doğru yönetim ile tokenlar, klasik kripto para birimlerinden daha popüler ve talep edilebilir hale gelebilir. Bunun nedeni, tokenin çok yönlülüğüdür, çünkü aynı anda bir ödeme aracı, bir indirim kartı ve bir yatırım aracı olarak kullanılabilir. Token, sahibi için bir kolaylık ve özel bir avantajdır. Bugün, tokeni geleceğin evrensel para birimine dönüştürmek için tüm ön koşullar var.

 

WhiteBIT kripto para borsasının CEO'su Volodymyr Nosov, sütununda bundan bahsetti. Uzman fikrine göre, 2017'de ilk borsa tokeninin oluşturulmasından bu yana, bu varlığı kullanma olasılıkları önemli ölçüde arttı.. Başlangıçta tokenlar ticaret ücretlerini azaltmak için kullanılmaktaydı, şimdi dahili işlemler yapmak, herhangi bir hizmet için ödeme yapmak veya ortak platformlarda satın alma işlemlerini gerçekleştirmek için kullanılabilir. Örneğin, tokenlar finansal hizmetler pazarında, seyahat hizmetlerinde, eğlence satın alırken ve hatta gayrimenkul satın alırken başarıyla kullanılmaktadır.

 

Token kullanmanın birçok yolu vardır. Ancak küresel öz aynıdır - kâr. Ayrıca, fayda hem kullanıcılar hem de borsanın kendisi içindir. İlki ek fırsatlar elde eder, ikincisi piyasanın genel likiditesini arttırır ve kullanıcı tabanını büyütür. Bugün, birçok kripto borsasının başarısı, büyük ölçüde, diğer şeylerin yanı sıra, sürekli olarak büyük bir ticaret hacmini sürdürmek mümkün olduğu için, tokenlardan elde edilen karlarla ilişkilidir’, - diye Volodymyr Nosov yazıyor.

 

Borsa tokenları, sahiplerinin aldığı çok sayıda avantaja sahiptir. Bunlar ticaret komisyonlarında indirimler, fiat para yatırma ve çekme işlemlerinde indirimler, ek gelir ve ödüller olasılığı olabilir. Ayrıca tokenlar, sahiplerinin borsanın ekosistemini etkilemesine olanak tanır. WhiteBIT CEO'suna göre, buna kripto para birimlerinin listelenmesi için oylama seçenekleri, airdroplara ve promosyonlara katılma fırsatı, proje elçisi olma fırsatı dahildir.

 

Volodymyr Nosov, kripto para birimlerinin aksine token fiyatlarının istikrarlı bir şekilde arttığını belirtiyor. Örneğin, 2017'de KuCoin jetonu 0,81 ABD doları iken bugün 9,52 ABD dolarıdır. Yüzde olarak, büyüme %1075 oldu. FTX jetonu: başlangıçta (2019) - 1,8 ABD doları iken şimdi - 26,73 ABD dolarıdır, büyüme - % 1385. Bugün, ilk 5 tokenin toplam piyasa değeri 51,7 milyar dolardı.

 

‘Borsalar yalnızca kendi tokenlerini oluşturmakla kalmaz, aynı zamanda tokenin daha fazla kullanım ve fayda sağlamasını da teşvik eder. Bugün, bazı borsa tokenlerinin yerleşik bir stake ve ödül mekanizması vardır. Yani, token aslında temettü getiren bir varlık haline gelir. Şahsen, kripto para birimleriyle uğraşan bir kişi olarak, tokenlerin gelişimi, kullanımları ve yaşamlarımız üzerindeki etkileri için büyük bir olasılık görüyorum. Geleceğin evrensel bir para birimi olarak token bugün bir fantezi gibi değil, oldukça olası bir gerçek gibi görünüyor’, - Volodymyr Nosov diyor.

 

14 Ağustos'ta WhiteBIT borsasının kendi WBT tokenini çıkardığını hatırlatıyoruz. Gönderilen 1 milyon token, kullanıcılar tarafından sadece 15 dakikada satın alındı. WBT, öncelikle WhiteBIT hizmetlerinden kullanıcılar için ek faydalar ve rahatlık elde etmeyi amaçlayan bir dahili değişim aracıdır.. WhiteBIT, platformdaki aktif eylemler, alım satım turnuvaları, airdroplar, diğer borsalardaki listeler için ödüller sağlar.

 

Ayrıca WBT tokenları avantajları arasında: diğer değişim ürünleriyle entegrasyon; sahipler için ödüller - daha fazla bonuslar, daha az komisyon ve daha fazlası; yönlendirme oranında %40-50'ye varan artış; ticaret komisyonlarında azalma / komisyonda indirim; ERC20/ETH'nin günlük ücretsiz çekilmesi; günlük ücretsiz AML kontrolleri; sabit sayıda jeton ve haftalık yakma nedeniyle büyüme potansiyeli.

 

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:31 Hadise'nin bir mekanda olduğunu öğrenen gazeteciler şok oldu! Hadise taninmaz halde yakalandı!
  2. 23:31 Kayadikavlak Köyünde Yangın: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı
  3. 23:28 Çin'de Akıllı Telefon Pazarında Devrim: Huawei Yükselişte, Apple Geriliyor!
  4. 23:17 Batman Gültepe Mahallesi'nde Kırmızı Işık İhlali Kazası: Bebek ve Üç Kadın Yaralandı
  5. 23:14 'Anti Fenerbahçe' lobisi intikam aldı! li Koç'tan Suudi Arabistan ve Süper Kupa'nın intikamı!
  6. 23:14 Hatay'ın Doğal Hazinesi: Zeytinyağı Sabunu ile Derin Temizlik ve Canlandırma
  7. 23:11 TÜİK'ten Açıklama: Türkiye'nin En Sağlıklı Şehirleri Belirlendi!
  8. 23:08 İzmir'de Akaryakıt İstasyonu Arsasında Bekçilik Yapan Kişi Cinayete Kurban Gitti
  9. 23:05 Anıtkabir'e 23 Nisan'da Büyük İlgi: 111 Bin 527 Ziyaretçi
  10. 22:59 Madonna, Washington'da Hayranlarını Bekletme Davasıyla Karşı Karşıya
  11. 22:47 Fenerbahçe, İsmail Kartal ile Yola Devam Kararı Aldı
  12. 22:45 Ünlü ton balığı üreticisi, ürünlerini acil toplatıyor: İçinde civa bulundu!
  13. 22:43 Tacizde Bulunan Doktorun Mağdurlarına 138 Milyon Dolarlık Tazminat!
  14. 22:36 Nuri Alço'nun Son Durumu Ortaya Çıktı!
  15. 22:35 Gizemli Kayboluş: Ekonomist Korhan Berzeg'in Evine Yakın Ormanda İskelet Parçaları Bulundu
  16. 22:34 Milli Eğitim Bakanı açıkladı: Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
  17. 22:31 Premier Lig'de Oynayan İki Futbolcu Tecavüz Suçlamasıyla Gözaltına Alındı!
  18. 22:31 Parke Temizliğinde Püf Noktaları: Aseton Kullanımı ve Doğru Yöntemler
  19. 22:29 Merdan Yanardağ’dan Oktay Saral'ın montajlı fotoğrafına tepki: "Büyük bir provokasyon"
  20. 22:27 Zıngıl Tatlısı: Mardin Mutfağının Pratik Lezzeti!
Yaşam Haberleri