Nuannce – Dr. Nuket Eroğlu - Cilt Bakım Serumları Ne İşe Yarar?

Nuannce – Dr. Nuket Eroğlu - Cilt Bakım Serumları Ne İşe Yarar?

Nuannce – Dr. Nuket Eroğlu - Cilt Bakım Seru... Temiz ve sağlıklı bir cilt için en sık kullanılan yöntemler arasında cilt bakım serumlar yer alır.

Birbirilerinden farklı formüllerde üretilerek pek çok cilt sorununu ortadan kaldırıyor. Cilt temizlendikten sonra yüze uygulanan ürünlerdir. Serumlar cildin ihtiyacı olan tüm vitaminleri içeriğinde barındırır. Bu vitaminler sayesinde özellikle cilt kırışıklığına oldukça destek sağlar. Cildin sıkılaşması açısından en sık kullanılan ürünlerdir. Sizler de cildinize en uygun serumlar ile daha parlak ve sıkı bir yüze sahip olabilirsiniz. Gün içinde 1 defa kullanmanız daha iyi ciltlere sahip olmanız için yeterlidir.

Nuannce Laboratories – Dr. Nuket Eroğlu

Nuannce Laboratories, geleneksel tıbbın ileri teknoloji ile buluşmasıdır. Başta Dr. Nüket Eroğlu olmak üzere kimya ve kozmetik konularında sektörün başarılı kimya mühendislerinin, biyologların ve ekip liderlerinin "yenilikçi ve öncü” bir anlayışla bir araya gelmesiyle kurulmuştur. Dr. Nüket Eroğlu, 30 yılı aşkın bir süreden beri estetik ve güzellik sektöründe Medikal Estetik Hekimi ve Klinik Biyokimya Uzmanı olarak yer almıştır. Dr. Nüket Eroğlu, klinik ve laboratuvar deneyimlerinden yola çıkarak profesyonel ekibiyle birlikte Nuannce Laboratories ürünlerini formülize etmiştir.

Nuannce Laboratories, yüksek teknolojiyi doğadan gelen şifa ile buluşturmayı hedeflemiştir. Emilimi maksimuma çıkarmak için ürünlerde özel "Lipozom Teknolojisi” kullanılmıştır. Lipozom, hücre zarına benzeyen yüksek teknolojik biyolojik bir kılıftır. Bu sayede Nuannce Laboratories ürünlerindeki etkin moleküllerin cilt altına emilim oranı çok yüksek ve hızlı olmaktadır.

Cildi gençleştirmek ve güzelleştirmek için Nuannce Laboratories ürünleri, çok zengin doğal etken maddelerin multivitaminler, enzimler ve minerallerle kombinasyonunu içermektedir. Nuannce Laboratories, özel olarak formülize edilen doğal içeriklerden oluşan kombinasyonları ile cildin daha lekesiz, sıkı ve duru bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır. Nuannce Laboratories ürünleri, Glutatyon ve C vitamini içeriği çok yüksek olduğu için antioksidan özelliktedir. Antioksidanlar cildi yaşlanmaya karşı korumaktadır ve hücresel mitokondriyel faaliyetleri desteklemektedir. Bu sayede cildin emilim gücü ve metabolizması artmaktadır ve yenilenmesi hızlanmaktadır.

Nuannce Laboratories ürünlerinin amacı, cilt problemleri yaşayan kişilere zararlı kimyasallardan kaçınarak sağlıklı ve güzel bir görünüm sağlamaktır; bilimin ışığı ile doğanın gücünden yararlanarak profesyonel olarak hazırlanmış yüksek teknolojik medikal ürünlerle etkili ve güvenli bir cilt bakımı prosedürü yaratmaktır.

Nuannce Laboratories, sektörün mutfağından gelen birikimi ile müşterilerin çözüm odağı olmaktadır. Nuannce Laboratories; ürün çeşitliliği, ulaşılabilirlik, uygun fiyat politikası ile medikal kozmetik sektöründe seçkin bir konseptle birlikte çok hızlı bir e-hizmet sunmaktadır.

Anti Age Bakım Ürünleri Kimlere Uygulanır

Cildin genç kalma süresini uzatabilen anti age bakım ürünlerinin içeriğinde C ve A vitaminleri yer alır. Hem genç hem de olgun ciltlere uygulanabilen ürünler mevcuttur. Sizler de cildinizin daha geç yaşlanmasını sağlamak için anti age bakım ürünleri kullanabilirsiniz. Genç ve olgun ciltler için kullanılan ürünler farklılık gösterir. Sizler de kendi cilt yapınıza özel ürünleri tercih edebilirsiniz. Genellikle 30 yaş üzeri bireylerde kullanılması gereken ürünlerdir. Bu sayede cildin yaşlanma süresi de gecikiyor. Anti age bakım ürünleri sayesinde daha uzun yıllar genç kalabilirsiniz.

Anti Age Bakım Neden Tercih Etmeliyiz?

Yaşa bağlı olarak ve dış etkenlerden dolayı bazı bireylerin cildi daha hızlı yaşlanır. Bu durumda cilt tabakası incelir ve cilt gerginliğini kaybediyor. Tam da bu noktada anti age bakım ürünleri devreye giriyor. Krem ve serumların kullanılması sayesinde cilt daha geç yaşlanma gösteriyor. Özellikle mimiklerini aşırı derecede kullanan kişilerde kırışıklıklar meydana gelir. Bu durumda kullanılan serumlar ile kırışıklıkların görünümünü azaltmak mümkündür. Anti age bakım kullanmanın pek çok avantajı olduğundan dolayı cildini yaşlı hisseden her birey gönül rahatlığı ile tercih edebilir. 

Havyar Bakım Ürünleri Cilde Nasıl Uygulanır?

Cildin sıkılaşmasında yardımcı olan havyar bakımı pek çok ünlü tarafından da tercih edilen bakımlar arasında yer alıyor. İçeriğinde yer alan vitamin, protein, mineraller sayesinde cildin ihtiyaç duyduğu desteği en iyi şekilde veriyor. Havyar bakımı ürünlerinin temiz bir cilt üzerine uygulanması gerekiyor. Yüz peeling yaparak temizlendikten sonra buhar veriliyor. Buharın nemi alınması işlemi yapıldıktan sonra havyar içeren cilt bakım ürünü cilde uygulanıyor. Ürünün içeriğine göre kullanım şekilleri değişebilir. Havyar bakımı sayesinde daha parlak ve genç bir cilt ortaya çıkıyor.

Havyar Krem Faydaları Nelerdir?

Hücre yapısını en iyi şekilde destekleyen havyar bakımı son zamanlarda daha popüler olan cilt bakımı arasındadır. Hücrelerin onarılmasında ve yenilenmesinde en etkili kremlerdir. Mimik kullanımından meydana gelen çizgilerin azalmasını sağlar. Cildin daha taze ve güzel görünmesini sağlıyor. Özellikle dış faktörlere meydan okuyarak cildin yaşlanma etkilerini azaltır. Havyar bakımı kremleri sarkmış dokuların gerginleşmesinde yardımcı olur. Cildin nem oranını maksimum seviyeye ulaştırır. Bu sayede cilt daha korunaklı olur. Sizler de cildinizi onaracak bir krem arıyorsanız mutlaka havyar kremine göz atarak seçim yapabilirsiniz.

Cilt Bakım Serumlarının Avantajları

Cilt bakımında en sık tercih edilen ve oldukça avantajı olan serumlar son zamanlarda daha popüler olan bakım ürünleri arasındadır. Kullanacağınız serum çeşidine göre avantajlarda da değişiklikler meydana gelebilir. Genel olarak cilt bakım serumları yaşlanmış olan ciltlerin gençleşmesinde etki sağlar. Cildin daha sıkı ve güzel görünmesini sağlar. En büyük avantajlarından biri de diğer krem türlerine göre daha iyi ve hızlı bir besleyicilik sunar. Sizler de cildiniz için serumlar kullanarak daha hızlı ve olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz.

"Nuannce – Dr. Nuket Eroğlu - Cilt Bakım Serumları Ne İşe Yarar?" haberi, 25 Mart 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Mart 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Nuannce – Dr. Nuket Eroğlu - Cilt Bakım Serumları Ne İşe Yarar? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nuannce – Dr. Nuket Eroğlu - Cilt Bakım Serumları Ne İşe Yarar? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  2. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  3. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  4. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  5. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  6. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  7. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  8. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  9. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  10. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  11. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  12. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  13. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  14. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  15. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  16. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  17. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  18. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  19. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  20. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
Gündem Haberleri