Numan Kurtulmuş: 2023'te Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek Türkiye Yüzyılının kapılarını sonuna kadar aç

Numan Kurtulmuş: 2023'te Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek Türkiye Yüzyılının kapılarını sonuna kadar aç

Numan Kurtulmuş: 2023'te Erdoğan'ı yeniden C... AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Kağıthane Belediyesi Tarafından Yapımı Tamamlanan Yeşil Vadi 1. Etap açılışında konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Kağıthane Belediyesi Tarafından Yapımı Tamamlanan Yeşil Vadi 1. Etap açılışında konuştu. Kurtulmuş "Türkiye'de AK Parti'nin 20 yıllık iktidarında yaptığı en önemli şey nedir derseniz, bu hizmet ve eserleri tabii ki sayarız. Ama bunları yaptıran esas şey zihniyet devrimidir. 2023'te Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek Türkiye yüzyılının kapılarını sonuna kadar açacağız" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, 6 kilometrelik bisiklet ve yürüyüş yolu, çocuk bahçesi, spor ve dinlenme alanları, yaya köprüsü, süs havuzu ve sokak hayvanları için pati parkından oluşan Kağıthane'deki 1.Yeşilvadi'nin açılışına katıldı. Açılışa Kurtulmuş'un yanı sıra Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve vatandaşlar katıldı.

"AK PARTİ 20 YILDA ZİHNİYET DEVRİMİ YAPTI"

Açılışta konuşan Numan Kurtulmuş Türkiye'nin gelişim kaydettiğini ifade ederek "Ben burada hangi arkadaşımıza hatta hangi vatandaşımıza "Türkiye'de neler yapıldı" desem, burada saatlerce konuşabiliriz. Yollar, köprüler, havaalanları, Marmaraylar yapıldı. Şimdi karşıda havaalanına gidecek metro bitmek üzere. Türkiye milli savunma sanayinde neredeyse dünyanın en iyi ülkelerinden birisi haline geldi. İHA'larımız, SİHA'larımız, deniz araçlarımız yapıldı. Bunları saymakla bitmez. Hizmet ve eser siyasetini gerçekleştirebilmiş olan bir siyasi kadro olarak Türkiye'de halkın önünde bu yürüyüşü inşallah milletimizle birlikte devam ettireceğiz ve 2023'te Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden cumhurbaşkanı seçerek Türkiye yüzyılının kapılarını sonuna kadar açacağız. Türkiye'de yerli bir otomobilin yapılabileceği kimsenin bir şekilde inanmadığı konulardan birisiydi. Yakın bir zamana kadar Türkiye'nin helikopter motoru, uçak motoru yapabilecek bir kapasiteye ulaşması hayal gibi görünürdü. Yakın bir zamana kadar Türkiye İHA'ları, SİHA'ları almak için elin oğlunun kapısında yıllarca bekler vaziyetteydi. Allah'a çok şükür bunların hepsi oldu. Nasıl oldu? Niyetle, kararlılıkla Türkiye'yi ileri taşıma niyeti ve arzusuyla yeniden büyük Türkiye ideali etrafında toparlanmış, kilitlenmiş bir şekilde yürüyerek oldu. Ama hepsinden önemlisi Türkiye'de AK Parti'nin 20 yıllık iktidarında yaptığı en önemli şey nedir derseniz, bu hizmet ve eserleri tabii ki sayarız. Ama bunları yaptıran esas şey zihniyet devrimidir. Zihniyet devrimi gerçekleştiği için, Türkiye'de vesayet düzenleri sona erdirildiği için, Türkiye'de yapamayız, yaptırmazlar şeklindeki özgüven eksikliği ortadan kaldırıldığı için Türkiye bunları yapabilmiştir" dedi.

2023 seçimleriyle birlikte Türkiye'nin büyük ve güçlü idealine kavuşacağını belirten Kurtulmuş "Artık Türkiye Yüzyılına giriyoruz. Milletin desteği ile milletin oylarıyla, milletin talebiyle daha güçlü bir Türkiye, daha büyük bir Türkiye, her alanda dünyada sözü geçen bir Türkiye olarak dünya siyasetinde etkin bir rol oynamak için kollarımızı sıvayıp yola devam ediyoruz. Dış politikada NATO toplantısında PKK ve PYD'nin yanı sıra FETÖ'nün de bir terör örgütü olma kararını Türkiye NATO toplantısında kabul ettirdi. İsveç ve Finlandiya eğer üye olacaksa Türkiye'nin onayı ile olacak. Türkiye açık bir şekilde dedi ki; terörle arana mesafe koyarsan bende girişine müsaade ederim. Şimdi o istikamette ikide bir Türkiye'ye biz dediklerinizi yapıyoruz diyorlar. Bu büyük bir başarıdır. Ukrayna ve Rusya arasında savaş başladığı günden bu yana neredeyse Türkiye'den başka hiçbir ülke arabulucu rolü oynamadı. Recep Tayyip Erdoğan Putin'le telefon görüşmesi yaparak, çoğu kez yüz yüze gelerek savaşın sonlandırılması, barışın temin edilmesi için adımlar attı. Bu anlamda Türkiye esir takasını gerçekleştirebilen ülke olarak dünya ülkeleri tarafından takdirle izlendi. Ayrıca bu savaşın devam etmesinin sadece savaşı, küresel ölçeğe taşıma riskinin yanında aynı zamanda büyük bir gıda krizine de yol açabileceğini bildiğimiz için tahıl koridorunun açılması için Cumhurbaşkanımız bütün gücüyle mücadele etti. Hatırlayın birkaç hafta evvel Putin kapıları kapatmış, bir daha tahılın çıkışına izin vermeyeceğini söylemişti. Ama iyi niyetle, kararlılıkla, insani diplomasimizin gereği olarak Cumhurbaşkanımız çabalarını ortaya koydu. 11 milyon ton tahıl dünya piyasalarına çıktı. Altılı masa 8 toplantı yaptı. Aklında 8 cümle kalan var mı burada? Her toplantıdan bir cümle. Kim aday olacak, "biz adayımızı çıkartırsak yıpratırsınız "diyorlar. Kimleri aday çıkarırsanız çıkarın biz bununla ilgilenmeyiz. Ama bu milletin şunu bilmeye hakkı var. 6 artılı masanın meselesi aday çıkaramamak değil, ortak bir fikir ve düşünce etrafında bütünleşememesidir" dedi.

"Numan Kurtulmuş: 2023'te Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek Türkiye Yüzyılının kapılarını son." haberi, 19 Kasım 2022 tarihinde yazılmıştır. 19 Kasım 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Numan Kurtulmuş: 2023'te Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek Türkiye Yüzyılının kapılarını son.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Numan Kurtulmuş: 2023'te Erdoğan'ı yeniden Cumhurbaşkanı seçerek Türkiye Yüzyılının kapılarını son.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ezgi Bozkurt Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  2. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  3. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  4. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  5. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  6. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  7. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  8. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  9. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  10. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  11. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  12. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  13. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  14. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
  15. 15:28 Simpsons Dizisi ve Baltimore'daki Kargo Gemisi Kazası: Gerçeklik ile Kurgu Arasındaki İnce Çizgi
  16. 15:24 Olympiakos'un Türkiye hakkındaki açıklaması: "Bu söylentiler tamamen hayal ürünü"
  17. 15:23 A Milli Kadın Futbol Takımı 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri için Kadro Belirledi
  18. 15:18 İş Bankası'ndan heyecan verici duyuru: 16 İl ve 21 ilçede memur alımı başlıyor!
  19. 15:18 Yerel seçimlerde kolaylık: THY'den ücretsiz iade ve değişiklik hakkı
  20. 15:18 BM İnsan Hakları Komiseri: İsrail'in Gazze'de Açlığı Silah Olarak Kullanması Savaş Suçu Olabilir
Politika Haberleri