Nurullah Ankut: Pensilvanyalı İmam’la düşüp kalkan Bakanlarınıza, Milletvekillerinize niye tık demiyorsunuz?

Nurullah Ankut: Pensilvanyalı İmam’la düşüp kalkan Bakanlarınıza, Milletvekillerinize niye tık demiyorsunuz?

Nurullah Ankut: Pensilvanyalı İmam’la düşüp ... Halkın Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Nurullah Ankut, 15 Temmuz Fethullahçı darbe girşimi sonrası yaptığı değerlendirmede iktidara "Pensilvanyalı İmam’la düşüp kalkan Bakanlarınıza, Milletvekillerinize niye tık demiyorsunuz?"...

Halkın Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Nurullah Ankut, 15 Temmuz Fethullahçı darbe girşimi sonrası yaptığı değerlendirmede iktidara "Pensilvanyalı İmam’la düşüp kalkan Bakanlarınıza, Milletvekillerinize niye tık demiyorsunuz?" sorusunu sordu. 

Ankut'un değerlendirmeleri şu şekilde; 

İst. Ümraniye’de bir öğretmeni bir zulümle alıp gözaltında öldürüyorsunuz da kırk yıldır Pensilvanyalı İmam’la düşüp kalkan Bakanlarınıza, Milletvekillerinize niye tık demiyorsunuz?

Ümraniye’de genç öğretmen, Fethullahçı avı kapsamında gözaltına alınıyor ve ölüyor orada. Şeker hastası çocuk. İki kez fenalaşıyor, her ikisinde de Haseki Hastanesi güya tedavisini yapıp “Nezarethanede kalmasında tıbben bir sakınca yoktur.'', raporu vererek gönderiyor nezarethaneye. Üçüncüsünde ise yine Haseki’ye getiriliyor ama iş işten geçmiştir artık. Hayatını yitiriyor öğretmen. Trajediyi babasından dinleyelim isterseniz:

“Ümraniye Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin tarih öğretmeni Gökhan Açıkkolu’nun cenazesi otopsi işlemi için Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

“Cenazeyi teslim almak için Adli Tıp Kurumu’na gelen Açıkkolu’nun babası Ayhan Açıkkol, oğlunun suçsuz olduğunu savundu. Gözyaşı döken baba, oğlu Gökhan Açıkkolu’nun şeker hastası olduğunu vurgulayarak, “O gururlu birisiydi. Herhalde gururuna yediremedi, kalp krizi geçirdi'' dedi. Acılı baba zaman zaman gözyaşı dökerek şunları söyledi

“EMNİYETE GİTTİK GÖRÜŞELİM DİYE. MAALESEF GÖRÜŞTÜRMEDİLER.''

“Garip karşılanacak bir durum. Ayın 23 Temmuz tarihinde gözaltına alıyorlar ve telefon açıyorlar eşine. Emniyete gittik görüşelim diye. Maalesef görüştürmediler. Sağlıklı bir haber alamadık. Bizimkiler bu sabah telefon açıyor görüşmek için, rahatsızlandığını ve hastaneye kaldırıldığını söylüyorlar. Hastane yetkilileri de öldüğünü, morga gönderdiğini söyledi.

“HAİNLER MEZARLIĞINI GÖSTERİYORLAR''

“Cenazeyi İstanbul’da defnetmeye müsaade etmiyorlar. Hainler mezarlığını gösteriyorlar. Hiçbir işe karışmadığı, hiçbir şey yapmadığı halde vatan haini oluyor. FETÖ nedir, kimdir tanımayız etmeyiz. Zamanında olmuştur, Müslüman adam, hoca adam diye. Ne bilelim zamanında böyle yapmış. Bizim çocuğumuzun ne suçu var. Zamanında Cumhurbaşkanımızın kendisi de kandırılmış, biz de kandırıldık eğer bir şey varsa.. Zannetmiyorum bir şey olduğunu da olmuşsa biz de kandırıldık. Benim çocuğum da kandırıldı. Götürdünüz orada ne muamele yaptınız.. Sapa sağlamdı çocuğum benim, cenazesini alıyorum. Cenazesini almaya çalışıyorum, yok vermiyorlar... Hainler mezarlığına gömülecek. Ne cenazesi yıkanacak, ne kefinlenecek, ne cenaze namazı kılınacak.. Sanki vatan haini olarak tespit edilmiş. Halbuki öyle bir şey yok. Daha gözaltında, ifadesi bile alınmamış. Herhangi bir hüküm yok. O gururlu birisiydi. Herhalde gururuna yediremedi, kalp krizi geçirdi. Şeker hastalığı da vardı. Sanki burası muz cumhuriyeti. Hiç hakkımızı arayamıyoruz, bir şey yapamıyoruz. Çocuğumuza hiç yoktan vatan haini damgası vuruldu. Kimseye zararımız olmadı. Ne Cumhurbaşkanına, ne Başbakana hiç kimseye bir şey söylemedik. Onlar için uğraştık. Bu ne zamana kadar böyle gidecek. “

“Öte yandan anne Asya Açıkkolu da oğlunun suçsuz olduğunu söyleyerek göz yaşlarına boğuldu.'' (

"Nurullah Ankut: Pensilvanyalı İmam’la düşüp kalkan Bakanlarınıza, Milletvekillerinize niye tık dem." haberi, 07 Ağustos 2016 tarihinde yazılmıştır. 07 Ağustos 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Nurullah Ankut: Pensilvanyalı İmam’la düşüp kalkan Bakanlarınıza, Milletvekillerinize niye tık dem.. haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Nurullah Ankut: Pensilvanyalı İmam’la düşüp kalkan Bakanlarınıza, Milletvekillerinize niye tık dem.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:53 Gazze'deki Şifa Hastanesi Baskını: 200'den Fazla Filistinli Öldü
  2. 19:48 Enerji Bakanı: Nisan Ayında Elektrik ve Doğalgaz Fiyatlarında Değişiklik Olmayacak
  3. 19:46 Pratik ve Doğal Çözümlerle Pas Lekelerinden Kurtulun!
  4. 18:17 Işın Karaca’nın Eski Eşi Sedat Doğan'dan Şok Haber! Tanzanya’da Mahsur!
  5. 18:10 İnci taneleri yine bomba gibi! Azem ters köşe yapacak gibi!
  6. 18:00 Icardi, gol sıralamasında tarihi bir geri sayıma mı gidiyor?
  7. 17:52 Amerikalı Tüketicilerin Güveni Endeksi Mart Ayında Yükseldi
  8. 17:48 İzmir'de Zeki Müren'e Özel Heykel: Sanatın Mirası Sonsuza Kadar Yaşayacak
  9. 17:44 Zelyut Yorumuyla: Türkiye'de Dolar ve Sermaye Girişi Tartışmaları
  10. 17:41 İsrail'in Batı Şeria'da Filistin Topraklarına El Koyması: Raporun Şok Edici Bulguları
  11. 17:36 Oyuncu Kadir İnanır İyileşme Sürecinde: Türkan Şoray'dan Destek Mesajı Geldi
  12. 17:32 Fransa'da Milli Takımda Oruç Yasak Tartışması: Diawara Kamptan Ayrıldı
  13. 17:29 Peygamber Efendimiz’in Mukaddes Emanetlerinin Restorasyonu: Şişli’de Bir Mirasın Geleceğe Taşınışı
  14. 17:14 YEO Teknoloji ve Robo Otomasyon İş Birliğiyle Türkiye'nin Enerji Geleceğine Yön Veriyor
  15. 17:08 Salihli'de Şaka Görünümlü Tragedya: Arkadaşını Kazara Vuran Genç Tutuklandı
  16. 17:05 Aile ve Gençlik Fonu'na Başvurular Artıyor: Bakan Göktaş'tan Açıklamalar
  17. 15:51 Çakarlı Konvoyuyla Şov Yapmıştı! O Muhtar Konuştu!
  18. 15:38 Japonya yaşlanmaya karar verdi! Japonya'da büyük hamle!
  19. 15:32 Rıza Sümer’den Kepezlilere Çağrı Var!
  20. 15:32 Toyota'nın Küresel Satışları Şubat Ayında Geriledi: Çin'de Büyük Düşüş
Gündem Haberleri