ODTÜ Rektörlüğü’ne sanatçılardan yanıt: Hiçbir talebimiz olmadan şenlikte sahne alırız

ODTÜ Rektörlüğü’ne sanatçılardan yanıt: Hiçbir talebimiz olmadan şenlikte sahne alırız

ODTÜ Rektörlüğü’ne sanatçılardan yanıt: Hiçb... Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) uzun yıllardır düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliği'nin rektörlükçe iptal edilmesine sanatçılar anlamlı bir yanıt verdi.Üniversitelilerin sosyal etkinliklerini her defasında başka...

Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) uzun yıllardır düzenlenen Uluslararası Bahar Şenliği'nin rektörlükçe iptal edilmesine sanatçılar anlamlı bir yanıt verdi.

Üniversitelilerin sosyal etkinliklerini her defasında başka gerekçelerle engellemeye çalışan ODTÜ Rektörü Verşan Kök dün yeni hamlesiyle gündeme geldi. ODTÜ Rektörlüğü, her sene Uluslararası Gençlik Topluluğu (UGT) tarafından Devrim Stadı’nda düzenlenen ODTÜ Şenliği’nin “mevcut teknik ve idari olanakları ile yetersiz olduğunu” ileri sürerek gerçekleştirilemeyeceğini söyledi.

Topluluğun açıklamasının ardından birçok sanatçı, Moğollar, Haluk Levent, Berna Laçin, Dengin Ceyhan, Serkan Fidan, Pera, Sabahat Akkiraz, Niyazi Koyuncu, Ogun Sanlisoy ve Müşfik Can Saçıntı gibi sanatçılar Twitter hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla şenliğe herhangi bir ücret almadan katılabileceklerini açıkladı. Sanatçıların paylaşımları şu şekilde:

Moğollar: Bizim için ODTÜ konserlerinin her zaman ayrı bir yeri, keyfi olmuştur. ODTÜ Rektörlüğü’nün bu yanlıştan dönüp en köklü üniversite şenliğine sahip çıkacağını umuyoruz. ODTÜ’ye yakışan şenliği ortadan kaldırmak değil, her yıl büyüterek emsallerine örnek olmaktır.

Serkan Fidan: ODTÜ Rektörlüğü olanak yetersizliği sebebiyle Bahar Şenlikleri’ne izin vermemiş. Müzik sektörü içinde iyi kötü yer edinmiş eski ODTÜ’lü olarak rektörümüze sesleniyorum. Bahar şenliğini iptal etmeyin, yetersiz kaldığınız her alanda çözüm üreteceğime söz veriyorum!

Cem Özer: Ben de varım. Ömür Gedik de gelir. Okan Bayülgen de gelir. Ve daha pek çok kişi.

Haluk Levent: Sayın ODTÜ rektörüne çağrımdır! Ben eski okulumda konser vermeye hazırım. Bir- iki rock grubu da yanımda getiririm.. Bu festival olsun. Valla para almayacağız ve ses-ışık tesisatını da kendimiz getireceğiz.. Haydi sayın Rektörüm!

Dengin Ceyhan: Piyanomu da getirip herhangi bir talepte bulunmadan ODTÜ ‘de seve seve konser veririm.

ODTÜ ‘nün geleneklerine yakışan organizasyonlar engellenilmemelidir...

Sabahat Akkiraz: ODTÜ bahar şenliği yapılsın ben ve ekibim keyifle türkülerimizi paylaşmaya gelelim. Destek için ne gerekiyorsa yapalım. ODTÜ bizim göz bebeğimizdir.

Ogün Şanlısoy: ODTÜ Rektörlüğüne

Siz gerekli izinlerin altına imza atın yeter...Gerisi zaten halledilir, geleneksel etkinliğe de devam edilir. Sevgi ve saygılar#ODTÜ #ŞenliğineSahipÇık

ALPER TAŞDELEN'DEN ÇAĞRI: BİZİM HER ZAMAN ODTÜ İÇİN OLANAĞIMIZ VAR

Yeniden Çankaya Belediye Başkanı seçilen CHP'li Alper Taşdelen, alınan karara ilişkin ODTÜ yönetimine çağrıda bulundu. Taşdelen, "İptal gerekçesi buysa ikinci önerimizi de yapalım; Şenlik yine ODTÜ’de, aynı yerlerinde ve her yıl olduğu gibi yapılsın. Maddi, teknik, tüm desteği belediye olarak biz verelim; biz karşılayalım. Bizim ODTÜ için her zaman olanağımız var! dedi.

"ODTÜ Rektörlüğü’ne sanatçılardan yanıt: Hiçbir talebimiz olmadan şenlikte sahne alırız" haberi, 12 Nisan 2019 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan ODTÜ Rektörlüğü’ne sanatçılardan yanıt: Hiçbir talebimiz olmadan şenlikte sahne alırız haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. ODTÜ Rektörlüğü’ne sanatçılardan yanıt: Hiçbir talebimiz olmadan şenlikte sahne alırız 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  2. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  3. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  4. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  5. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  6. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  7. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  8. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  9. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  10. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  11. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  12. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  13. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  14. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  15. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  16. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  17. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  18. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  19. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  20. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
Haberleri