Oğuzhan Uğur'un paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! "Mehmetçik Filistin’e diye haykıranların sesi..."

Oğuzhan Uğur'un paylaşımı sosyal medyada gündem oldu!

Oğuzhan Uğur'un paylaşımı sosyal medyada gün... Hamas'ın askeri kanadı Kassam Tugayları'nın İsrail'e yaptığı saldırı karşılıksız kalmadı. "Aksa Tufanı" adlı kapsamlı saldırıya İsrail de 'Demir Kılıçlar' operasyonu ile karşılık verdi. Sosyal medyada bu mevzuda yorumda bulunan Oğuzhan...

Hamas'ın İsrail'e karşı gerçekleştirdiği son yılların en büyük saldırısı sonrası İsrail de harekete geçti. "Aksa Tufanı" adı verilen Hamas operasyonu sonrası İsrail ordusu “savaş durumu alarmı” ilan etti ve Gazze Şeridi'de saldırılar düzenledi.

Türkiye'de de dünya gibi tüm gözler bu savaşta. Sosyal medyada bu konuya dair yapılan paylaşımlar arasında Oğuzhan Uğur'un sözleri gündem oldu.

"Filistinliler, açgözlü dedelerinin sattıkları topraklar üzerine kurulmuş İsrail’e intihar saldırısı yaptı. Bu defa kaybettikleri yalnızca üzerine bombalı yelek giydirdikleri fedaileri de olmayacak" diyen Oğuzhan Uğur şunları yazdı:

SDSD

"İsrail bu defa bölgesel operasyonun ötesinde, dünyanın desteğini de alarak Filistin halkına diz çöktürene kadar saldıracak. Bir gün içinde kana, zulme, vahşete doydunuz; savaşın gerçek yüzüyle karşılaştınız. Kaçırılan kadınları, kurşuna dizilen yaşlı insanları, doğranan gençleri izlediniz. İçiniz acıya acıya sevdiklerinizi koydunuz onların yerine, korkuyu içinizde hissettiniz. Ancak hazır değilseniz bilmelisiniz, önümüzdeki günlerde bu görüntülerin yenilerini, sıklıkla ve fazlasıyla göreceksiniz. Dünya keskin bir viraja giriyor. Ülkeler kime destek vereceğini açıklarken, satranç tahtası üstündeki konumunu belirliyor. Meselenin eskisi gibi dönemsel bir konu olduğunu düşünenler de var. Kimileri de Filistin’in tarih süresince bizlere attığı kazıkları sıralayarak, kendi çığlığından kendini duyamayanlara laf anlatmaya çalışıyor.

Oysa bizim konuşmamız gereken, hangi tarafın daha az suçlu olduğu değil, İsrail’de kırılan fayın devamının tam da altımızdan geçtiğidir. Evet, İsrail, Filistin çatışmalarına çok aşinayız. Önce yazılanla okuduk, sonra siyah beyaz kayıtlarla gördük. Piksel px izledik sonrasında. Acılar aynı, çığlıklar aynı, haksızlıklar aynı. Şimdi naklen izliyoruz olanı biteni. Yıllardır değişen tek şey görüntü kalitesiydi… Ancak şimdi… Filistin’in sesi, görüntüsünden önce geliyor İstanbul’a. Sokakta binlerce kişi, Filistin bayrakları ile savaş çağrısı yapıyor. Mehmetçik Filistin’e diye haykıranların sesi, ülkemizde yaşayan ve tam olarak Hamas yaşam tarzıyla yetişmiş, dağlar aşıp ülkemize sığınmış milyonların alkışıyla birleşiyor.

2023-10-08T055109Z_1566947966_RC25O3ABN62E_RTRMADP_3_ISRAEL-PALESTINIANS

Savaş çığlıkları atanlar görmüyor, bizi savaşa göndermenize lüzum yok, savaş bizlere geliyor. Partiler arası kronik sporumuz olan “haklı mıyız, haksız mıyız?” bölümünü geçelim millet. Tüm partileri kapsayacak asıl soru şu, hazır mıyız? Tarafınız ya da kime sempati beslediğiniz umurumda değil.
Mesele vatansa, gerisi detaydır. Dünya kaynarken elimizde tutmamız gereken tek bayrak, Türk Bayrağıdır. Rabbim bu millete savaş yaşatmasın. "

MY

"Oğuzhan Uğur'un paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! "Mehmetçik Filistin’e diye haykıranların ses." haberi, 08 Ekim 2023 tarihinde yazılmıştır. Magazin kategorisi altında bulunan Oğuzhan Uğur'un paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! "Mehmetçik Filistin’e diye haykıranların ses.. haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Oğuzhan Uğur'un paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! "Mehmetçik Filistin’e diye haykıranların ses.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 24 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:MYNET

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:17 Türkçe İçin 70 Puan, Diğer Dersler İçin 50! Açık Öğretim Notları Yenilendi!
  2. 07:35 Tüketiciyi Koruyan Yeni Yasalar Yürürlükte!
  3. 07:29 Samyeli’den TUSAŞ Saldırısına Dair Çarpıcı Sözler: 'Yine Hangi Senaryoya Seyirciyiz?
  4. 07:23 Doğum İzni 24 Haftaya Çıkıyor! MHP'nin Yasa Teklifi Neler Getiriyor?
  5. 06:57 Sedat Peker'den Çarpıcı Açıklamalar: Sokağa Dökülmek Çok Yakın!
  6. 06:48 Şam'da Patlama Sesleri! İsrail'in Hava Saldırısı Düzenlediği İddia Ediliyor
  7. 06:44 Bağışıklık Sisteminin Nadir Yanıtı! Sürekli Hapşıran Kadın Başarıyla Tedavi Edildi
  8. 06:32 Tezkere Onaylandı: Türk Askerinin Lübnan’daki Görevi Bir Yıl Daha Uzatıldı
  9. 01:17 Çağla Şıkel'in spor yaşamı sona erdi! İşte sebebi
  10. 01:17 Bu restoranlardan birine gittiyseniz eşek eti yemiş olabilirsiniz! Bakanlık duyurdu
  11. 00:58 Teröristler tarafından katledilen taksi şoförünün babası Özgür Özel'le telefonda görüştü
  12. 00:58 Uzmanlar uyarıyor: Okullarda hızla yayılıyor, dikkat!
  13. 00:45 Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftası sona erdi
  14. 00:45 Peker TUSAŞ Saldırısının Ardından Konuştu: 'Vatandaşların Sokağa Dökülmesi Uzun Sürmeyecek!'
  15. 00:44 İstanbul'da Bomba İhbarı! 380 Yolcu Tahliye Edildi!
  16. 00:44 Büyük fırın zinciri iflas tehlikesiyle karşı karşıya! Şubelerini kapatma kararı aldı
  17. 00:43 İflas eden Tupperware'in yeni sahibi belirlenmiş oldu
  18. 00:39 24 Ekim okullar tatil mi? Ankara'da 24 Ekim'de okullar kapalı mı?
  19. 00:37 150 Senelik dev firma iflas bayrağını çekti!
  20. 00:32 TUSAŞ saldırısında şehit olanların isimleri açıklandı!
Magazin Haberleri