Okan Buruk: "Hedefimiz bu maçı kazanarak bir sonraki maç için avantaj yakalamak" dedi!

Okan Buruk:

Okan Buruk: "Hedefimiz bu maçı kazanarak bir... Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, başarmak istiyor! Sparta Prag'ın iyi ve zor bir rakip olduğunu belirtti. Ve ekledi; "Hedefimiz bu maçı kazanarak bir sonraki maç için avantaj elde etmek istiyoruz." dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sparta Prag'ın iyi ve zorlu bir rakip olduğunu belirterek, "Hedefimiz bu maçı kazanıp bir sonraki maç için avantaj elde etmek. İyi bir takımla oynayacağız."

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 eleme turu ilk ayağında yarın saat 20:45'te evinde Çek Sparta Prag ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Florya Met'in Oktay tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Buruk, Avrupa'nın kendileri için önemli ve değerli olduğunu belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde oynadık, oradan da Avrupa Ligi'ne geçtik. Maç maç golümü düşünüyorum. Sahamızda ilk maça çıkıyoruz. Daha önce olduğu gibi gol farkı da ortadan kalktı, aslında futbolun önemi ve bu tür maçlardan alınan keyif arttı. Sahamızda kazanmaya devam etmek istiyoruz. Sahadaki köklü üstünlüğümüzü taraftarlarımızla birleştiğinde neler yapabileceğimizi gösterdik. Amacımız bu maçı kazanarak bir sonraki maç için avantaj elde etmek. İyi bir takımla oynuyoruz. Geçen yıl lig şampiyonluğunu kazandı. Onlar aynı zamanda ligin de lideri. Uzun bir aradan sonra geldiler. Oyunlar yüksek hızda ve yoğun maçlarla oynandı. Bu maça yüzde yüz hazırız. Elimizden gelenin en iyisini yapmak ve kazanmak için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Umarım bu maçtan ilk maçı kazanarak çıkarız ve ikinci maçta da avantajımızı kullanırız. İyi takım, zorlu rakip. Maça iyi başlayıp, maç sonuna kadar da iyi devam etmemiz lazım. Burada sabır gerekiyor. "Oyuncularımıza güveniyorum" dedi.

images-24.jpg

"ASIL HEDEFİMİZ GALATASARAY'IN BAŞARISIDIR"

Sarı-kırmızılı teknik adam, takım oyunu oynadıklarını vurgulayarak, "Dümenin başında olmama rağmen oyuncularla, kadromuzla ve yönetim kuruluyla birlikte hareket ediyoruz. Bu performansın elbette inişleri ve çıkışları olabilir. Ana hedeflerimiz" Galatasaray'ın başarısıdır, camia olarak birlik beraberlik sunuyoruz, bu son 1,5 yılda büyüdü. Vurduğumuzda bunu saha içinde ve dışında açıkça görüyoruz. Bu birliktelik geçen yıl zaferler, başarılar ve şampiyonluklar getirdi. Hedefimiz ligde, TFF Süper Kupa'da, Türkiye Kupası'nda ve Avrupa Ligi'nde 4 kupa kazanmak. Bunu gerçekleştirebilmemiz için bu birliğe ihtiyacımız var. Stadyuma gelen herkesin oyunumuza katılmasını istiyoruz. Bu birliği sağlamak için güçlü oyunlar yaratmaya çalışıyoruz. Genel olarak hedefimiz her maçı kazanmak. Bunu Şampiyonlar Ligi'nde oyun ve tavır olarak gördük. Sırada Avrupa ligi ve kendi ligimiz var. "Kazandığımızda rekorlar kırarız ama kazanan her zaman Galatasaray'dır." Bir açıklama yaptı.

"TRANSFER PENCERESİNİ İYİ KAPATALIM"

Okan Buruk, geçişin zor olduğunu belirterek, "Bu geçişi güzel bir şekilde tamamladık. Bugün Serge geldi. Kadromuzu geliştirmek için çalışıyoruz. Başkanımız ve yönetimimiz de istediğimiz takviyeleri akıllarında yaptı. Daha önce olsaydık bir şeyler olurdu." farklı şekilde gerçekleşebilir. Oyuncularımızla elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Çok tecrübeli oyuncularımız var. Bunu son iki maçta da gördük. Takımın fenomenini yakalamak zorundayız. Son iki maçta bunu başardığımızı düşünüyorum. Kimin olup olmadığı değil, oyun önemlidir. Çok geniş bir kadromuz var. Dört tarafta eşit olarak savaşıyoruz. "Sacha önemli bir oyuncuydu, onun yerine gelecek oyuncularımız ellerinden geleni yapacaklardır." söz konusu

"OLUMSUZ BİR ŞEY OLDUĞUNDA BU SENDİKANIN HATALARINDAN BİRİDİR";

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Süper Lig'de bu hafta MKE Ankaragücü deplasman maçının Eryaman Stadı'nda oynanacağına ilişkin duyurusunu hatırlatan Buruk, şöyle konuştu: "Ne kadar süredir bakım yapıldığını bilmiyoruz. Gittikçe göreceğiz. Bu Futbol Federasyonunun sorumluluğundadır. Süper Lig markasının değerini koruyan bir futbol federasyonu. Oynamayı uygun buldular. Maça gittiğimizde FA'nın doğru karar verip vermediğini net bir şekilde göreceğiz. Kumda ya da toprakta nerede oynarsak oynayalım, sahayı düşünmeden kazanmak için oynarız. Sahanın iyi olacağını düşünüyorum. Burada tüm sorumluluk Türkiye Futbol Federasyonu'na aittir. "Olumsuz bir şey olursa bu sendikanın hatalarından biridir" değerlendirmesini yaptı.

Okan Buruk, sakatlıktan yeni dönen stoper Abdülkerim Bardakcı hakkında şunları söyledi: "Takımla iki gün antrenman yaptı. "Artık oynayabilir" dedi..

"Okan Buruk: "Hedefimiz bu maçı kazanarak bir sonraki maç için avantaj yakalamak" dedi!" haberi, 14 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 14 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Okan Buruk: "Hedefimiz bu maçı kazanarak bir sonraki maç için avantaj yakalamak" dedi! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Buruk: "Hedefimiz bu maçı kazanarak bir sonraki maç için avantaj yakalamak" dedi! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:04 Tek Kartta Ehliyet ve Kimlik Bir Arada! Artık Daha Kolay!
  2. 21:02 İspanyol entelektüeller ve sanatçılar, Gazze'deki şiddeti sonlandırma çağrısı yapıyor
  3. 20:54 Dünya otomotiv devi iflasını ilan etti!
  4. 20:51 İsrail Ordusu: "Gazze'ye her zamankinden daha fazla yardım gidiyor"
  5. 20:47 Trabzon'da uçuşlara sis engeli: Bazı seferler iptal edildi
  6. 20:44 Merkez Bankası kredi kartı faiz oranlarını artırdı
  7. 20:41 Hakan Fidan, AB Yüksek Temsilcisi Josep Borrell ile bir araya geldi
  8. 19:50 MotoGP Jerez'de Bagnaia'nın Zaferi: Marquez Podyuma Geri Döndü!
  9. 19:40 WCK, Gazze'de Yardım Faaliyetlerini Yeniden Başlatıyor
  10. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  11. 19:13 ABD İç Yazışmasında: İsrail'in ABD Silahlarını Kullanımı Hukuka Aykırı mı?
  12. 19:02 Üniversitelerde Filistin'e Destek Protestoları Dünya Çapında Yayılıyor
  13. 18:57 Rotterdam'da McDonald's Önünde İsrail Protestosu
  14. 18:40 Çamaşır Yıkarken Herkes Aynı Hatayı Yapıyor: Bu Ürünü Ayrı Yıkamalıymışız!
  15. 18:38 Göztepe Efsanesi Yeniden Süper Lig'de! 2 Yıllık Hasret Bitti!
  16. 18:38 Yaşlanma Sorunu Çözüldü Mü? Eczacı Müderrisoğlu Gençlik Formülünü Açıkladı!
  17. 18:38 Türkiye'den Tarihe Geçecek Hamle: Doları Sarsacak Dev Gelişme Ortaya Çıktı!
  18. 18:26 Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
  19. 18:17 İsrail'in Batı Şeria ve Kudüs Baskınları Artıyor: 15 Filistinli Gözaltında
  20. 18:10 Ukrayna Başkomutanı: Rusya İle Cephe Hattında Durum Kritik
Spor Haberleri