Okan Buruk: Rıdvan Yılmaz'la zaman kaybetmeyin hemen onu alın

Okan Buruk: Rıdvan Yılmaz'la zaman kaybetmeyin hemen onu alın

Okan Buruk: Rıdvan Yılmaz'la zaman kaybetmey... Yıllardır bir türlü sol bek problemini çözemeyen ve son olarak Angelino'da karavana atan Galatasaray yönetimi gözünü Süper Lig piyasasına dikti. Sarı Kırmızılılar 23 yaşındaki oyuncunun ardında düştüğü bildirilirken, Okan Buruk'un Volkan Demirel'in öğrencisi için Erden Timur'la görüştüğü açıklandı

Kariyerinde M.City, Mallorca, Leipzig, Hoffenheim gibi deneyimler yaşamasına rağmen Galatasaray'da kendisine verilen 19 maçlık şansı iyi kullanamayan ve gözden çıkarılan Angelino için 3 Serie A kulübü devreye girdi.

GALATASARAY SÖZLEŞMESİNİ ANINDA FESHEDECEK

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Angelino kendisine kulüp bulursa Leipzig, Galatasaray ile arasında olan anlaşmayı feshedecek ve ayrılığa izin verecek.

depophotos-18188911.jpg

1 MAÇ DAHA OYNASAYDI 6 MİLYON EURO ÖDENECEKTİ

Öte yandan Alman kulübü, yapılan anlaşmadaki kiralama bedelinde de indirime gidecek. Galatasaray ile 1 sezon için kiralık anlaşan ve 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunun devreye girmesi için 20 müsabakayı tamamlaması gereken Angelino, 19 maçta şans buldu. İspanyol oyuncu bu maçlarda 1 gol 1 asist kaydetti.

ANGELİNO GİDERSE YERİNE LEVENT MERCAN GELECEK

Galatasaray her ne kadar Rıdvan Yılmaz'la görüşmelere başlasa da Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan'ı da yokladığı bildirildi.

Uzun senelerdir sol bek problemini çözmeyen ve son olarak Angelino'dan da beklenen verimi alamayan Sarı Kırmızılıların Spinazzola, Locko gibi adları rafa kaldırdığı belirtilirken, Okan Buruk'un bu mevkii için 'yerli' isteğinin olduğu ifade edildi.

GALATASARAY ZORUNLU SATIN ALMA İSTEMİYOR

Beşiktaş'tan Glasgow Ranges'a transfer olmasına rağmen 1,5 sezonda sadece 29 maçta görev alan Rıdvan Yılmaz için İskoç devinin 'kiralama + 4 milyon euro'luk satın alma opsiyonu' şartı koydurmak istediği bildirilirken, Erden Timur'un mecburi satın alma fikrine sıcak bakmadığı anlaşıldı.

depophotos-18192945.jpeg

RIDVAN OLMUYORSA LEVENT MERCAN!

Rıdvan Yılmaz'da çok fazla zaman kaybetmek istemeyen Galatasaray yönetiminin Süper Lig seçeneklerini masaya yatırdığı ifade edilirken, Okan Buruk'un Erden Timur'a 'Rıdvan olmuyorsa Levent Mercan'ı transfer edebiliriz' raporunu verdiği kaydedildi.

FATİH KARAGÜMRÜK'E 2 FUTBOLCU + 2 MİLYON EURO

2,5 sezondur Fatih Karagümrük'te düzenli olarak forma giyen ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Levent Mercan için Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen, Ausburg, Hoffenheim gibi ekiplerin zemin yokladığı aktarılırken, Fatih Karagümrük'ün 2 milyon euro + Halil Dervişoğlu ve Kazımcan Karataş'ı kiralık isteyeceği iddia edildi.

PİYASA DEĞERİ 3,5 MİLYON EURO

2010'da Recklinghausen Jugend alt yapısında yetişen 23 yaşındaki Levent, daha sonra Schalke A Takımına kadar yükseltmişti. 2021'de Fatih Karagümrük'e transfer olan yetenekli futbolcu, kısa sürede piyasa değerini 3,5 milyon euro'ya kadar çıkardı.

depophotos-18196302.jpeg

FROSİNONE İZLEMEYE GELDİ

Öte yandan Serie A ekiplerinden Frosinone'nin seyretme ekibinin Levent için İstanbul'a geldiği ve Başakşehir ile oynanacak maçı yakından takip edeceği bilgisi verildi. Daha önce Galatasaray'dan Diagne ve Batuhan Şen gibi futbolcuları transfer eden Süleyman Hurman'nın Levent Mercan için Erden Timur'a zorluk çıkarmayacağı konuşuluyor. Levent Mercan Karagümrük'te Pirlo, Volkan Demirel, Farioli ve Alpaslan Erdem gibi hocalarla çalışmıştı.

"Okan Buruk: Rıdvan Yılmaz'la zaman kaybetmeyin hemen onu alın" haberi, 20 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 20 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Okan Buruk: Rıdvan Yılmaz'la zaman kaybetmeyin hemen onu alın haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Buruk: Rıdvan Yılmaz'la zaman kaybetmeyin hemen onu alın 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 28 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:14 En tehlikeli 4 burç!
  2. 03:12 Trafik poliçe fiyatlarına asgari ücret ayarı!
  3. 03:00 Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
  4. 02:58 Yalnızca 1 damla sürün et benlerinden kurtulun!
  5. 02:56 Aldığınız çilek dolapta birkaç gün dayansın: İşte o yöntem!
  6. 02:54 Bu yöntemle kediniz koltuklarınızı tırmalamayacak!
  7. 02:52 50 senelik turşucuların yöntemi! Turşu bozulmadan çıtır çıtır kalıyor
  8. 02:50 Artık düğünlerde 'Kim, ne taktı?' derdi bitti: İşte yeni dönem!
  9. 02:48 Ekmekler asla küf tutmayacak: Ekmek küflenmeden nasıl saklanır?
  10. 02:47 Bu hata çamaşır makinesinin ömrünü kısaltıyor: Çamaşır makinesi kullanırken bunu sakın yapmayın
  11. 02:31 Arap ülkeleri, Gazze'de ateşkes çağrısında bulundu
  12. 02:27 Müsavat Dervişoğlu'ndan mesaj geldi: Akeşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız
  13. 02:24 Hizbullah'ın bildirdiğine göre, Lübnan sınırındaki bir İsrail yerleşim yeri hedef alındı
  14. 02:21 Google, o hizmetini kapatıyor: Şirket açıklama yaptı!
  15. 02:19 Google arama, yapay zeka ile güçlendiriliyor: SEO uyumlu yenilikler geliyor!
  16. 02:18 Manor Lords, çıkışıyla hemen zirveye oturdu! İndirimli fiyatıyla kaçırmayın: 10 Mayıs'a kadar!
  17. 02:17 İphone kullananlar artık web olmadan da erişebilecek: İşte yeni özellik!
  18. 02:15 Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
  19. 02:14 Pastane usulü kurabiye için ihtiyacınız olan 1 bardak!
  20. 02:13 İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Spor Haberleri