Okan Buruk: Transferler, gidecekler, kalacaklar, Erden Timur!

Okan Buruk: Transferler, gidecekler, kalacaklar, Erden Timur!

Okan Buruk: Transferler, gidecekler, kalacak... Galatasaray kulübü için önemli açıklamalar da bulunan Okan Buruk kulüp için çok önemli kararları bildirdi! Transferleri gidecekleri ve kalacakları anlatan Okan Buruk, hedeflerini de bir bir açıkladı!

Galatasaray'da üst üste iki şampiyonluk kazanan Teknik Direktör Okan Buruk, takımın gelecek sezona ilişkin planlarını anlattı. Gündeme ilişkin konuşan Buruk, geçiş planlarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik adam bunun yerine Barış Alper Yılmaz ve Mauro Icardi'nin kulüpteki geleceği hakkında net bir şekilde konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bir açıklama yaptı. Buruk, şampiyonluğu kutlamaktan Erden Timur'un ve takımda kalan oyuncuların transfer hedeflerine kadar pek çok şeyi netleştirdi. Galatasaray'ın YouTube kanalına konuşan Buruk'un açıklamaları şöyle:

images.jpg

"Bütün kupaları müzeye getirseydik muhtemelen koca bir adayı doldururduk. Galatasaray'ın teknik direktörü olmak farklı bir şey. Oraya çok şey koyardık." Galatasaray taraftarını mutlu etmek için çaba harcadık ve mutlu olduk. Şampiyonlar Ligi bizim için büyük bir hedef. Galatasaray'ın hedefleri çok büyük, Galatasaray camiası bundan başka hiçbir şeye izin vermez.

"Avrupa'da Türk futbolunu konuşmak için iki isim geldi."
Beşiktaş dün yeni teknik direktörünü açıkladı. Van Bronckhorst Avrupa'da başarılı olmuş ve adından söz ettirmiş bir isim. Mourinho'dan bahsetmeye gerek yok. Türk futbolunu Avrupa'nın gündemine taşıyacak iki isim geldi. Bu bizi daha da motive eden bir şey. Ayrıca Trabzonspor'un başında Abdullah Avcı gibi bir teknik adam var. Amacımız bu zorlu rekabeti şampiyonlukla atlatmak. Hedef 25. Yıl bitiyor, yeni hedefler başlıyor. Transferler başlamak üzere, Galatasaray taraftarını sevindirecek birçok seçeneğimiz var. Başkanımız bu konuda çok istekli. Geçişle istediğini yaptık dedi.

"Kusura bakmayın"
Şampiyonluk partisinde abarttığımız yerler oldu, beni rahatsız eden şeyler oldu. Bir Okan Buruk olarak yıllardır verdiğim bir imajım var. Özür dilemek istiyorum. Kimseyi karıştırmasak bile yanlış şeyler olabilir. Bu hem kulüp başkanlarının hem de oyuncuların başına geldi. Biz örnek insanlarız, Türk futboluna layık insanlar olmalıyız.

"%50 şampiyonuz dedim"
Her iki takım da çok az puan kaybetti. Kasımpaşa ve Karagümrük maçlarında son dakika golleri, Konya'da ise Fenerbahçe'nin bloke olduğu ve sonucun 6 puana çıktığı bir haftada 'tamam' dedim. Bu haftanın son bölümüne girerken "Yüzde 90 şampiyonuz" dedim.

"Daha kaliteli bir takım tanımlıyoruz"
Galatasaray takımı yine çok güçlü bir kadro oluşturuyor. Hem ligi hem de Avrupa'yı alabilecek takımlar kurmak kolay değil. Geçen yılın kalitesinin üzerinde bir takım kuruyoruz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Uzun süredir çalışıyoruz, güçlü bir listemiz var. Transferde Avrupa ve Suudi Arabistan ile yarışıyoruz. Bugün yine başkanımızla bir araya gelerek geçişle ilgili neler yapacağımızı tartıştık. Başkanımız sağ olsun, Galatasaray'ın bütçeye göre transferlere çok önem verdiğini anlattı.

"Icardi ile konuştuk, morali iyi"
Bugün Mauro Icardi ile konuştuk. Kendisine önümüzdeki yılki planlarımızı anlattık. Morali çok iyi, önümüzdeki hafta Arjantin'e gidecek ve ardından kampımıza katılacak.

"Mertens ve Ciro kaldı"
Mertens ile sözleşme yenilemeye karar verdik. Bizim için önemli bir oyuncu. Elbette Ciro'nun da sözleşmesini sürdüreceğiz, o da iki şampiyonluk kazandı. Gülerek diyoruz...

"Barış ve Kaan da bu sezon takımımızda"
Barış'ın fiziksel özellikleri hem savunma hem de hücum oynayabilecek nitelikte. Benzer şekilde Kaan Ayhan da bize birçok alanda doğru sonuçlar verdi. Barış ve Kaan bu sezon bizim takımdalar ve bize destek oluyorlar. Berkan da bize birçok konuda yardımcı oldu.

"Erden Timur'un vefatı bizi üzüyor"
Erden Timur'un vefatı hepimizi üzüyor. Ben de burada geçici bir insanım, Galatasaray tarihinde çok önemli isimler gelip geçti. Biz sadece Galatasaray'ın başarılı olmasını istiyoruz. Sayın Erden de aynı. Devam etmiyor ama her zaman Galatasaray'ın başarılı olmasını istiyor. Şu anda en mutlu taraftar Galatasaray taraftarı olmalı, biz bir aileyiz. Erden Bey de bu aileye mensuptur. Daha çok çalışmalıyız, daha pozitif ve daha motive olmalıyız. Artık Erden Bey yok ve bizim bu duruma uyum sağlamamız gerekiyor. Hepimiz Galatasaray'a çok güçlü bir şekilde hizmet etmek istiyoruz. Her türlü desteği buradan alıyoruz. Bu, bir arada durmamız gereken anlardan biri. "Sayın Erden önümüzdeki sezon da Galatasaray'da mücadele edecek."

"Okan Buruk: Transferler, gidecekler, kalacaklar, Erden Timur!" haberi, 06 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 06 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Okan Buruk: Transferler, gidecekler, kalacaklar, Erden Timur! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Buruk: Transferler, gidecekler, kalacaklar, Erden Timur! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:21 KPSS'de kaç puanla memur olunabilir?: KPSS önlisans puanıyla hangi kurumlar alım yapabiliyor?
  2. 20:19 Sudan'da kolera salgını: Ölü sayısı 348'e yükseldi
  3. 20:14 İran'dan Taliban'a ulusal marş tepkisi!
  4. 20:09 Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby: Gazze'de Ateşkes Görüşmeleri Zorlaşıyor, Diplomatik Çabalar Sürüyor
  5. 20:04 200 bin TL aylık faiz getirisi ne kadar?: En yüksek mevduat faizi ne kadar?
  6. 19:59 MasterChef Semih diskalifiye mi oluyor?: MasterChef'te ortalık karıştı!
  7. 19:45 Bakan Yumaklı duyurdu: "Çiftçiye 1 milyar 962 milyon tarımsal destek ödemesi yapılacak"
  8. 19:43 Gram altın sahiplerine müjde!: Yükseliş devam ediyor!
  9. 19:41 Sim kartlar artık tarih oluyor!: Yeni E-SIM teknolojisi tanıtıldı
  10. 19:41 Siirt'te işitme engelli hastanın, Türkçe bilmediği için tedavi edilmemesi TBMM gündeminde
  11. 19:38 Ayçiçeği yağı ithalatında esaslar belirlendi!
  12. 19:35 İşte 21 Eylül 2024 günlük burç yorumları!
  13. 19:34 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: Anayasa yapmak milletin hakkıdır
  14. 19:30 Bu Hafta Yatırımcısına Kazandıranlar Belli Oldu: Borsa, Altın ve Döviz Yükselişte!
  15. 19:29 Felipe Melo'dan derbi yorumu: "Bence kilit oyuncu Barış Alper Yılmaz"
  16. 19:24 Yücel: Sana ve protokol yaptığın tarikatlara sorsak 'temizlik imandan gelir' diye ahkam kesersiniz
  17. 19:23 BDDK, Bankaların Önünü Açtı: Risk Ağırlıkları Kalktı, Kredi Kullanımı Patlayacak!
  18. 19:14 A101, Yılın En Büyük İndirimini Yaptı! Onlarca Üründe Fiyatlar Düştü, İzdiham Kapıda
  19. 19:07 Hakkari'de yolcu uçağı pistten çıktı: AJet Havayolları ve Vali'den açıklama!
  20. 19:04 Okulda yangın merdiveninden düşen 14 yaşındaki Gizem, hayatını kaybetti!
Spor Haberleri