Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri olay oldu!

Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri olay oldu!

Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri olay oldu! Okan Buruk, açıklamaları ile gündem oldu! Şampiyonluk konusunda açıklama yapan Okan Buruk, açıklamalarına şok sözler ile devam etti. 'Mayıs Bizimdir' açıklamaları ile gündem olan Okan Buruk, şampiyonluk için çok iddialı..

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor galibiyetinin ardından şampiyonlukla ilgili şunları söyledi: "Şampiyonluk yolunda puan tablosunda önde olmak istiyoruz. Tekrar şampiyon olmak istiyoruz. Mayıs yaklaşıyor. Mayıs bizim! hayranlar." dedi.

Galatasaray ile Siltaş Yapı Pendikspor, Trendyol Süper Lig 33. Hafta maçında karşı karşıya geldi. Maç Galatasaray'ın 4-1 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk beIN SPORTS ekranlarına açıklamalarda bulundu.

BURUK'UN AÇIKLAMALARI ŞÖYLE!

images-134.jpg

"Pendikspor iyi bir takım. Maça başladığımızda diğerlerine baktık, ittiler. Maç boyunca bizi zorladı 1-0, 2- Skor 3-0 ve 3-1 olsa da gol sonrası ve ikinci yarının başında rakiplerin bize yakın olduğunu gördük. Zaman zaman zor durumda kaldık ve rakibe şans verdik. İkinci yarının başlangıcı biraz daha uzun olabilirdi. İlk yarıda defansımızın kaybolduğu durumlar oldu. Bunun nedenlerinden biri de Pendikspor'un hücum hattının ligin en iyilerinden biri olması. Halil, Thiam ve Umut sonuca ve oyuna etki eden önemli oyuncular. Bugün de iyi oynadılar. Rakibin savunmasının zayıf noktalarını biliyorduk. Bizim de planlarımız vardı. Belki ikinci yarıda daha erken gol atabilirdik. Daha yüksek bir puan alabilirdik. Kazandığımız için mutluyuz. Sonuçta her maç önemli. Her maç daha da zorlaşıyor. Bugün Pendikspor düşme hattında. Geçtiğimiz hafta Alanyaspor Avrupa'ya ulaşma hayali kuran bir takım. F.Bahçe yarın Sivasspor ile karşılaşacak. Sivasspor Avrupa yoluna giden bir takım. Sıradaki maçımız ligin en iyi takımlarından biri olan Adana Demirspor'la. Her takımın kendi gereksinimleri vardır. Hepsi bize karşı direnç gösteriyor ve iyi oynuyorlar. Kazandığımız için mutluyuz.

Başlayan ve devam eden tüm oyuncularıma teşekkür etmek istiyorum. Zor zamanlarda yaşıyoruz. Çok iyi bir kadromuz var. Bütün oyuncularım aynı seviyede oynuyor. Doğrusunu söylemek gerekirse burada çok zorlanıyorum. İlk 11'e girmek, oyun içinde değişiklik yapmak, oyuncu alıp çıkarmak... Giremeyen üzülür. Bu durum benim için çok zor.

"MAYIS BİZİMDİR"


Maçtan önce tek hedefimizin Galatasaray şampiyonluğu olduğunu söyledim. Önümüzdeki 5 haftada oyuncularımla, oynasın ya da oynamasın hepsinin takımın parçası olduğu, daha iyi ve daha güçlü bir sezon geçireceğiz. Bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız da harikaydı! Kendi sahamızda iyi bir oyun sergilememizin sebebi taraftarlarımızın takımımıza olan desteğidir. Bu anlamda güzel bir geceydi.

Geçen yıl birçok rekora imza atan Teknik Direktörümüz Okan Buruk, bu konuyla ilgili şunları söyledi: "Kazanmamız lazım. Son iki yıla baktığımızda Galatasaray ile F.Bahçe rekabeti ortada. Hem ortalama puan alıyor, hem kazanıyor hem de ortalama puan rekorları kırıyor ve biz her zaman kazanmak zorundayız. Her zaman kazanmak için oynuyoruz. İkinci yarı maçlarına baktığımızda verimlilikte ve galibiyetlerde rekorlar görüyoruz. Bunların hiçbiri bizim düşünüp hazırlandığımız şeyler değil. Sadece kazanmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda puan tablosunda önde olmak istiyoruz. Tekrar şampiyon olmak istiyoruz. Mayıs yaklaşıyor. Mayıs bizim! Taraftarlarımızla birlikte performansımız artıyor. Çünkü bu durum benim liderliğimde benim adım geçiyor ama camia olarak hep birlikte, Galatasaray olarak başardık. Önemli olan şampiyonluğu bu şekilde geri getirmemiz.

İcardi'nin performansına ve Mertens'in röportajda kendisiyle iyi ilişkiler kurduğunu iddia etmesine değinen Okan Buruk, şunları söyledi:

İcardi de Mertens de çok önemli oyuncular . Hem saha içinde hem de saha dışında bize çok destek oluyorlar. Galatasaray'ı çok sahiplendiler. Sadece Galatasaray taraftarı değil, tüm futbolseverler İcardi ve Mertens'i çok seviyor. Her ikisi de Türk futboluna marka değeri kazandırdı. Icardi'nin hafta boyunca sırt kaslarında ağrı vardı. Ben de kendisine teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızın sevgisini hak ediyor. Dün bacağındaki ağrıya rağmen spora gitti. Belki %100 değil ama o oradaydı. Önceki bölümde onu oyundan çıkarmamın nedeni, bir şey olursa ona olumsuz bir etki yaratmamasıydı. Çünkü gol atmayı düşünüyoruz. F.Bahçe ile aramızda puanın yanı sıra gol farkı da var. Bunu da kapatmayı hedefliyoruz. Mauro'yu çıkarmamın sebebi bu hafta ağrılarından dolayı idmanlara katılamaması ama bugün sahada olmasıydı. Ayrıca kendisine çok teşekkür etmek istiyorum. Mertens de çok kaliteli ve değerli bir oyuncu. Konumu göz önüne alındığında çok değerli bir iş yapıyor. Sadece top yanımızdayken değil; Top ondayken bile rakibine baskı yapıyor. Oyunculuğumda istediğim ve gerçekleştirdiğim şeyler bunlardı. Bu anlamda Mertens'in performansı da çok önemli..

 

"Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri olay oldu!" haberi, 21 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 21 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri olay oldu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Okan Buruk'tan şampiyonluk sözleri olay oldu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 04 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 03:27 Temel Karamollaoğlu: "Saadet Partisi'nde yeni bir dönem başlıyor"
  2. 03:23 Venedik, giriş ücretiyle yüksek kazanç elde etti
  3. 03:19 S&P Türkiye'nin ekonomik durumunu değerlendirdi: "Kredi notu görünümü pozitif seyrediyor"
  4. 03:12 Vergi kaçakçılığını ihbar edenlere ikramiye: 15 milyon TL ödendi
  5. 02:20 Bu kek için ne fırın gerekiyor ne ocak: 3 dakikada hemen hazır!
  6. 02:17 Baharla birlikte her yerdeler: Keneler vücutta en çok buralara yapışıyor!
  7. 02:14 Kırım-kongo kanamalı ateş hastalığını griple karıştırmayın!
  8. 02:08 Resimdeki meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor
  9. 02:05 Hıdırellez nedir ve ne zaman kutlanır?
  10. 02:03 Telefon alacaklar elinizi çabuk tutun, zamlar yolda!
  11. 01:39 Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
  12. 01:20 Yemek sonrası bu his oluyorsa dikkat: Bağırsaklarınız çürümüş olabilir!
  13. 01:18 Ekranlarda yaprak dökümü: NOW bir dizi için daha final kararı aldı
  14. 01:15 Yeni nesil flört: Speed dating nedir?
  15. 01:11 Katkılı Motorin ve Benzin Tek Fiyat Olacak!
  16. 01:11 Uzmanlardan kene uyarısı: Kesinlikle çıplak elle dokunmayın!
  17. 01:09 Yeni bir kriz daha kapıda: Remzi Özdemir'den sakın satmayın uyarısı!
  18. 01:07 Bu altı cihazın fişini uzatma kablolarına sakın takmayın!
  19. 01:02 Kuzey Kore, Uzun Süre Sonra İlk Kez Türklere Kapıları Açıyor: O Kişileri Ülkeye Kabul Edilecek!
  20. 00:56 Galatasaray, 60 bin euroya forvet transfer ediyor! İcardi'nin konforu artık sarsılacak!
Spor Haberleri