Online Video Düzenleme Siteleri

Online Video Düzenleme Siteleri

Online Video Düzenleme Siteleri İhtiyacınız olan kullanımı kolay, güvenilir bir çevrimiçi video düzenleyici ise bu listede aradığınız video düzenleyiciyi bulabilirsiniz.

Gelişmekte olan bir markasınız veya belki de geleceği parlak bir yayıncısınız. Bilgili bir dijital pazarlamacıysanız, video pazarlamanın her içerik oluşturucu/ajans için neden çok önemli olduğunu tam olarak bilirsiniz.

Markanızı betimleyen ve kamera ekipmanına ve profesyonellere yüz binlerce dolar harcamadan güçlü bir harekete geçirici mesaj içeren orijinal içeriğe sahip ilgi çekici videoları nasıl oluşturursunuz?

İhtiyacınız olan, kullanımı kolay, güvenilir bir çevrimiçi video düzenleyici. Tarayıcınızda çok az güçlükle veya hiç güçlük çekmeden, kaydolmadan ve can sıkıcı filigran olmadan kullanabilirsiniz.

1. InVideo

invideo.jpg

InVideo çevrimiçi düzenleyici, hızlı ve kolay video yapımı için çok sayıda araç içerir. Binlerce kullanıma hazır şablonun zengin koleksiyonu ile en iyi çevrimiçi video düzenleyicidir. Ayrıca, yaratıcılık ufkunuzu genişletebilecek ve video projelerinizin görünümünü zenginleştirebilecek çıkartmalar, vektör şekilleri ve maskeler gibi çok güzel öğeler var.

InVideo'nun fiyatlandırma sayfası, ücretli kullanıcıların 3 milyondan fazla medya kitaplığına erişebildiğini belirtir, ancak deneme sürümü 1 milyon görsel ve videodan oluşan stok kitaplığına göz atmayı teklif eder. Bu sayı, premium varlıkları içeriyor gibi görünüyor, bu nedenle ücretsiz stok görüntülerin InVideo'nun en güçlü kıyafeti olması pek mümkün değil.

Düzenlemeye başlamadan önce InVideo, markanızı oluşturmanızı önerir. Ön ayara marka renklerinizi, şirket adınızı ve logonuzu eklemeyi içerir. Bu öğeler, marka öğelerinizi anında uygulayabilmeniz için düzenleme panosunda sizin için mevcut olacaktır.

2. Wave.video

wave-video.jpg

Wave.video, video oluşturmaya, düzenlemeye, paylaşmaya ve barındırmaya izin veren güçlü bir video pazarlama platformudur. Wave.video, küçük işletme ihtiyaçlarına, girişimcilere, blog yazarlarına, sosyal medya meraklılarına, kısacası çevrimiçi video yapmaya hazır hemen hemen herkese uygundur.

Wave.video'nun kullanımı kolaydır. Platformun arayüzü sezgiseldir ve profesyonel olmayan video yaratıcıları için bile gezinmesi kolaydır. Video pazarlama bloglarında sağladıkları demolar ve eğitici makaleler, profesyonel pazarlama videoları oluşturmayı gerçek bir zevk haline getiriyor. Emin değilseniz Wave.video referanslarına bakın veya bu bağlantıyı izleyerek araç setini kendiniz kontrol edin.

3. Renderforest

renderforest.jpg

RenderForest, özelliklerini tanımayı mutlak bir esinti haline getiren adım adım öğreticisiyle bizi büyüledi. Şablonlar sayfası, yalnızca yönde olsa da biraz eksikti. Sahip oldukları komutlar güzel bir şekilde oluşturulmuş ve karmaşık, ancak farklı kategorileri vb. kullanmak zor olduğunda yardımcı olmuyor. Ayrıca elinizdekilerden sıfırdan bir şey yaratamazsınız, bu yüzden bu biraz rahatsız edici.

İncelediğimiz temalarda sadece metin ve efektlerin temel renklendirmesini değiştirebildik. Özelleştirme eksikliğinin Renderforest'ın oluşturduğu grafiklere atfedilebileceğini gördük. Bu, kaliteden ödün vermeden Renderforest'ın grafik bütünlüğünü koruyor.

4. Adobe Spark

adobe-spark.jpg

Adobe Spark, kullanıcılara birkaç gelişmiş araç sunar. Özelleştirilmiş grafikler, web sayfaları ve videolar oluşturabilirsiniz. Şablon seçme kolaylığına rağmen, bunun oldukça gelişmiş bir araç olduğunu görüyoruz.

Eğitim programlarıyla da uyumluluğu var, ancak işletmeler için Spark'a ve bu liste için videolar oluşturmaya odaklanacağız. Diğer ürünlerine göz atmaktan çekinmeyin ve çevrimiçi bir video yapımcısı hakkında ne düşündüğünüzü bize bildirin!

Adobe Spark, önceden ayarlanmış şablonlarıyla harikalar yaratır ve videolarını, grafiklerini ve web sitelerini tam zevkinize, stilinize ve gerekli nişinize uyacak şekilde optimize etmeye yöneliktir. Spark, markalaşmayı özelleştirmek için kullanılabilecek en iyi araçlardan biridir, ancak dezavantajı ise; daha fazlasını yapabilmek için bir plana yükseltme yapmanız gerekiyor.

5. Animoto

animoto.jpg

Animoto'nun iki hizmeti vardır: Animoto Memories ve Animoto Marketing. İlki daha kişiselleştirilmiş sosyal medya veya aile etkinlikleri için kullanılıyor, bu nedenle Animoto Marketing’e odaklanacağız.

Animoto, her iki ürün için de iki öğretici kullanmanızı ister. Derinlemesine ve takip etmesi kolaydır. Ayrıca, ilk kez bir şey oluştururken, ilk İş veya Kişisel projenizi oluştururken size bunları "adım adım" izleme seçeneği sunmaktadır.

İçerik tanıtımlarından mini fotoğrafçılık seanslarına, yemek tariflerine, tarihi kaydetmeye ve YouTube için reklamları yeniden yorumlamaya kadar tüm durumlar için seçebileceğiniz 60 şablon var. Yazı tipinizi, renklerinizi ve bölümlerinizi düzenlemenize izin veriyor.

Bu yazımızda online video düzenleme sitelerini tanıttık, eğer online çalışan bir site yerine bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir program arıyorsanız En İyi Video Düzenleme Programları sayfasını inceleyebilirsiniz.

"Online Video Düzenleme Siteleri" haberi, 23 Haziran 2021 tarihinde yazılmıştır. 23 Haziran 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Online Video Düzenleme Siteleri haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Online Video Düzenleme Siteleri 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta Para Cezası Geliyor!
  2. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  3. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  4. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  5. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  6. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  7. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  8. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  9. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  10. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  11. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  12. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  13. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  14. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  15. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  16. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  17. 22:06 Koç Holding'in hisselerindeki hızlı yükselişin nedeni açıklandı!
  18. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  19. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  20. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
Teknoloji Haberleri