Op. Dr. Cem Özlük; “Penis Boyunu Büyütmek için Cerrahi Dışındaki Yollara Sapmayın!”

Op. Dr. Cem Özlük; “Penis Boyunu Büyütmek için Cerrahi Dışındaki Yollara Sapmayın!”

Op. Dr. Cem Özlük; “Penis Boyunu Büyütmek iç... Op. Dr. Cem Özlük hakkında...

Erkeklerin son dönemlerde genital estetik konularına olan ilgisini önemli ölçüde arttı. Bu konuda en çok talep edilen ise penis büyütme ameliyatı oldu.
Penis büyütme ameliyatı konusunda uzman olan Op. Dr. Cem Özlük, son yıllarda erkeklerin özellikle penis büyütme ameliyatlarına olan talebinin arttığına dikkat çekerek, hastaların bu konuda dikkatli olmaları gerektiğine vurgu yaptı.

Penis Büyütme Sınırlı Çerçevede Yapılıyor
Penis büyütme ameliyatlarında en çok yanılgıya düşülen durumu özetleyen Op. Dr. Cem Özlük, sanıldığının aksine istenilen kadar uzatma sağlanmadığı konusunda hastaları uyardı. Op. Dr. Özlük, “Penis büyütme ameliyatında hastalar genel olarak dilediği kadar uzatılma imkanı olduğunu düşünerek yanımıza geliyor. Ancak ne yazık ki belirli ölçüler çerçevesinde bunu gerçekleştirebiliyoruz. Bu da aşağı yukarı 2 ila 4 cm arasında bir ölçüye denk geliyor. Bize başvuran hastalar genellikle daha büyük ölçüler hayal etse de penisin işlevini kaybetmemesi ve fonksiyonlarını düzgün bir şekilde yerine getirebilmesini sağlamak adına daha fazla uzatmaya çalışmak tıbben mümkün değil. Dolayısıyla hastalarımızın bu konuda bilinçli olmaları gerekiyor. Ayrıca mikro penis sorunu ve ereksiyon problemleri ile karşı karşıya kalan hastalarımız da bu noktada yapılan operasyon sorunlarına olumlu anlamda etki etmektedir” dedi.


Bitkisel ilaçlar konusuna da değinen Op. Dr. Cem Özlük, piyasada bulunan ve penis büyütücü etkisi olduğu söylenen ilaçların herhangi bir etkisi olmadığını da belirtti. Op. Dr. Özlük, “Zaman zaman bizlerin de gördüğü ve penis büyütme vaadinde bulunan bitkisel özlü ilaçların herhangi bir etkisi bulunmuyor. Dolayısıyla hastaların penis büyütme ve kalınlaştırma işlemleri yalnızca cerrahi yollarla yapılabilmektedir”

Penis büyütme ameliyatının tek bir tekniği yoktur. Yağ enjeksiyonu, alttan uzatma, üstten uzatma ve de en önemlisi, bir çok erkeğin sorunu olan, testis sarkması (scrotoplasti) ameliyatı ile birlikte, çok daha iyi bir görüntü sağlanmaktadır. Tüm bu uygulamalar tek başına yapılabildiği gibi, tek bir ameliyatta da yapılabilir. Aynı zamanda hastaları için ufak bir uyarıda bulundu. Tarafımıza başvuran, daha önce başka merkezlerde ameliyat olmuş ve penis fonksiyonlarını kaybetmiş hastaların olduğunu, bu hastalarda yaptığımız revizyonların, yorucu olduğunu, hastaların psikolojisini ciddi etkilediğini söyledi. Bu tarz ameliyatlar doğru cerrahi teknik ve bu konuda uzmanlaşmış ehil bir cerrah tarafından yapılması gerektiğini özellikle vurguladı. Çünkü penisin fonksiyonlarında yaşanacak problemler, ileride ciddi sorunlara yol açmakla birlikte, geri dönüşümü konusunda maddi manevi yıpratmaktadır.

Penis Büyütme Ameliyatı Fonksiyonları Bozmaz
Penis büyütme ameliyatına yönelik hastaların çekincelerine de değinen Op. Dr. Cem Özlük, fonksiyonel açıdan herhangi bir sorun taşımadığının altını çizdi. Op. Dr. Özlük,” Hastaların bazıları bize gelene kadar sürekli aklındaki sorulara yanıt bulmaya çalışıyor ancak bilgi kirliliği çok olduğu için net cevaba ulaşamıyor. Özellikle penis büyütme sonrasında cinsel fonksiyonların bozulup, bozulmayacağı konusunda çok fazla soru geliyor. Zaten cinsel hayatı daha üst noktaya taşımak için yapılan bir ameliyatın böyle bir soruna yol açması istenen sonuçtan bizi uzaklaştırır. Bu bağlamda penis büyütme ameliyatları sonunda herhangi bir işlev bozukluğu söz konusu olmaz. Ancak burada doktorunuzun ameliyat sonrasında yaptığı uyarıları mutlaka dikkate almalısınız. Aksi takdirde istenmeyen sonuçlar ile karşı karşıya kalınabilir” diye konuştu.

Penis büyütmenin psikolojik sertleşme sorunlarının da önüne geçtiğini söyleyen Op. Dr. Cem Özlük, kişinin kendisine olan özgüvenine de olumlu olarak etki ettiğini belirtti.

Penis büyütme ameliyatının tek bir tekniği yoktur. Yağ enjeksiyonu, alttan uzatma, üstten uzatma ve de en önemlisi, bir çok erkeğin sorunu olan, testis sarkması (scrotoplasti) ameliyatı ile birlikte, çok daha iyi bir görüntü sağlanmaktadır. Tüm bu uygulamalar tek başına yapılabildiği gibi, tek bir ameliyatta da yapılabilir. Aynı zamanda hastaları için ufak bir uyarıda bulundu. Tarafımıza başvuran, daha önce başka merkezlerde ameliyat olmuş ve penis fonksiyonlarını kaybetmiş hastaların olduğunu, bu hastalarda yaptığımız revizyonların, yorucu olduğunu, hastaların psikolojisini ciddi etkilediğini söyledi. Bu tarz ameliyatlar doğru cerrahi teknik ve bu konuda uzmanlaşmış bir üroloji uzmanı tarafından yapılması gerektiğini özellikle vurguladı. Çünkü penisin fonksiyonlarında yaşanacak problemler, ileride ciddi sorunlara yol açmakla birlikte, geri dönüşümü konusunda maddi manevi yıpratmaktadır.

Penis Kalınlaştırmada İkinci Bir Seans Gerekebilir
Penis büyütmenin yanı sıra son dönemlerde kalınlaştırma konusuna da hastalar tarafından çok fazla rağbet edildiğine dikkat çeken Op. Dr. Cem Özlük, penis kalınlaştırmada kullanılan yağın bir kısmının işlem sonrasında vücuttan atıldığının altını çizdi.


“Penis büyütme ameliyatının yanı sıra bazı hastalar yalnızca kalınlaştırmak için bize başvuruyor. Penis kalınlaştırılma işleminde, vücudun karın, bel veya bacak bölümünden alınan yağlar ile penisin daha dolgun ve orantılı bir görünüm elde edilmesini sağlar. Ancak bu noktada tek seans yerine ikinci bir seans uygulamasını önermektedir.

"Op. Dr. Cem Özlük; “Penis Boyunu Büyütmek için Cerrahi Dışındaki Yollara Sapmayın!”" haberi, 14 Şubat 2022 tarihinde yazılmıştır. 14 Şubat 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Sağlık kategorisi altında bulunan Op. Dr. Cem Özlük; “Penis Boyunu Büyütmek için Cerrahi Dışındaki Yollara Sapmayın!” haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Op. Dr. Cem Özlük; “Penis Boyunu Büyütmek için Cerrahi Dışındaki Yollara Sapmayın!” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Sağlık konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  2. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  3. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  4. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  5. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  6. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  7. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  8. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  9. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  10. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  11. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  12. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  13. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  14. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  15. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  16. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
  17. 12:35 Gazze Kıyısında İnsani Yardım Limanı İnşaatı Başladı
  18. 12:31 Sıvı Metal Alaşımlarıyla Hızlı Elmas Üretimi:Güney Kore'de Yeni Buluş
  19. 12:28 Türkiye Ekonomisi IMF Raporunda: Zorlu On Yılın Ardından Değerlendirme
  20. 12:23 Sosyal Medya Akrobasisi: Motosiklet Kazalarındaki Ölümcül Tehlike
Sağlık Haberleri