Oppo Reno 2 Z kamera performansına bakıyoruz

Oppo Reno 2 Z kamera performansına bakıyoruz

Oppo Reno 2 Z kamera performansına bakıyoruz 6.5 inç değerde ekranı bulunan ve Helio P90 işlemcisiyle gelen ürün, hızlı şarj destekli 4000mAh pile sahip.  Peki 5 kameraya sahip olan Oppo Reno 2 z

6.5 inç değerde ekranı bulunan ve Helio P90 işlemcisiyle gelen ürün, hızlı şarj destekli 4000mAh pile sahip.  Peki 5 kameraya sahip olan Oppo Reno 2 z   fotoğraf performansı nasıl?

Oppo Reno 2 Z , şık bir tasarımla geliyor. Gece mavisi ve gök beyazı olmak üzere iki farklı renk seçeneği var. Yanlardan kavislendirilerek tasarlanan cihazın arka yüzeyi özellikle değişen ışık açıları neticesinde çok hoş görüntüler ortaya çıkarıyor. 6.5 inç değerde ekranı bulunan ve Helio P90 işlemcisiyle gelen ürün, hızlı şarj destekli 4000mAh pile sahip ve toplamda 5 kamerası var!

Evet, ürünün arka tarafına baktığımızda, 4 kameradan oluşan özel bir sistemle karşılaşıyoruz. Yapay zekâ desteğinin de sunulduğu bu sistem, pek çok ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabiliyor. Öncelikle 48MP değerde ana kamera, net detaylar için ideal. Düşünsenize, bu kamerayla çekeceğiniz bir fotoğrafı daha sonra isterseniz gerçek bir poster olarak bastırabilirsiniz.

8MP değerde kamera ise, 119 derecelik geniş açılı çekimler için ideal. Oppo Reno2 Z ile yalnızca bokeh efektli fotoğraflar değil, aynı zamanda bokeh efektli videolar da çekebiliyorsunuz. Hem ön hem de arka tarafta bu imkânlar sunulmuş durumda ve ortaya güzel sonuçlar çıkıyor.

Oppo Reno2 Z kamera performansına bakıyoruz. Toplam 5 kamera!

48 ve 8MP’lik kamera ikilisine ek olarak 2+2MP’lik kameralar da mevcut. Dedik ya, bokeh efekti de önemli.

Oppo, arka kamera sisteminde elektronik görüntü sabitleme sistemini de kullanıyor. Bu sayede, hareketli video çekimlerinizde de sarsıntılar büyük ölçüde ortadan kalkıyor ve daha net görüntüler elde edebiliyorsunuz. Ek olarak, video tarafında ultra geniş açılı çekim seçeneği bulunmakta ve pek çok farklı görüntü filtresini de kullanabiliyorsunuz.

1080p 60 FPS ve 4K video çekim seçenekleri bulunan telefon, aynı zamanda ağır çekim ve zaman atlaması video modlarını da bünyesinde barındırıyor.

Kameralar özellikle iyi ışıklı ortamlarda güzel sonuçlar verirken, düşük ışık şartlarında da gece çekim modundan faydalanabiliyorsunuz. Burada birkaç saniye beklemeniz gerekiyor, ama pek çok rakibe kıyasla daha renkli ve net gece çekimlerine erişebiliyorsunuz.

Ön tarafa geldiğimizde, Pop-up mekanizmalı 16MP kamerayla karşılaşıyoruz. Bu kamera da selfie’ler ve görüntülü görüşmeler için yeterli performans sunuyor. İsterseniz bokeh efektli videolar çekin, isterseniz de zaman atlamalı videolar… Tabii pek çok güzelleştirme efekti ve filtreler ön kamera da yer alıyor.

Selfie kameranın pop-up sisteminin gayet dayanıklı olduğunu, düşmelere karşı otomatik olarak kapanabildiğin ve yıllar boyunca sorunsuz kullanılabileceğini de belirtelim.

Yurt dışından getirdiğiniz iPhone 11 kaç TL’ye geliyor?

"Oppo Reno 2 Z kamera performansına bakıyoruz" haberi, 25 Aralık 2019 tarihinde yazılmıştır. Teknoloji kategorisi altında bulunan Oppo Reno 2 Z kamera performansına bakıyoruz haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Oppo Reno 2 Z kamera performansına bakıyoruz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Teknoloji Haberleri