Ordu'da Veteriner Kliniğinde Şiddet! Köpeğin Tedavisinde Korkunç Saldırı

Ordu'da Veteriner Kliniğinde Şiddet! Köpeğin Tedavisinde Korkunç Saldırı

Ordu'da Veteriner Kliniğinde Şiddet! Köpeğin... Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir veteriner kliniğinde yaşanan şiddet olayında, köpeğinin tedavisi sırasında yaşanan aksaklık nedeniyle sinirlenen Y.A., veteriner hekim Tolga Tiryaki ve kardeşi Yaşar Tunahan Tiryaki'yi bıçakla yaraladı.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde yaşanan bir olay, sağlık hizmeti sunan veteriner hekimleri hedef alan şiddet içeren bir saldırı ile sonuçlandı. Y.A. isimli kişi, köpeğinin kulağından aldığı yaraların tedavisi için götürdüğü özel veteriner kliniğinde, köpeğinin dikişlerinin alınması sırasında yaşanan aksaklıklar nedeniyle sinirlendi. Kontrol altına alınamayan köpeğin tedavisi sırasında yaşanan olumsuz gelişmeler, Y.A.'nın veteriner hekime fiziki saldırıda bulunmasına yol açtı.

Saldırı sonrası, diğer veteriner hekimler Y.A.’ya yardımcı olamayacaklarını belirtti. Y.A., klinikten ayrıldıktan sonra kısa bir süre sonra elinde sopa ile geri döndü. Veteriner Hekim Tolga Tiryaki ve Veteriner Sağlık Teknikeri Yaşar Tunahan Tiryaki’ye sopa ile saldırmaya çalıştı. İşletme çalışanları, Y.A.’nın sopasını elinden aldıktan sonra, Y.A. tekrar eve dönerek bu kez bıçak aldı ve kliniğe geri döndü.

Bıçakla klinik çalışanlarına saldıran Y.A., Veteriner Hekim Tolga Tiryaki ve kardeşi Yaşar Tunahan Tiryaki'yi kalça ve sırt bölgelerinden yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Y.A., polis tarafından gözaltına alındı ve hastaneye kaldırılan iki veteriner hekim tedavi edilip taburcu edildi. Saldırıya uğrayan kardeşler, Y.A.’dan şikayetçi oldu. Y.A., emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Veteriner Hekim Tolga Tiryaki, yaşananları şu şekilde aktardı: "Köpeğin dikişlerinin alınması talebiyle geldi. Köpeğin kontrol altına alınması zorlaşınca sinirlendi ve bize saldırdı. Yardım etmek istemediğimiz için daha da sinirlendi. Evine gidip büyük bir odunla geri döndü. Saldırmayı sürdürdü, sonrasında bir bıçakla geri döndü ve bu kez beni yaraladı."

Türk Veteriner Hekimler Birliği, olayla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, veteriner hekimler ve teknikerlere yapılan saldırıyı kınayarak, bu tür şiddet olaylarının önlenmesi için yetkilileri göreve çağırdı. Açıklamada, "Ordu'nun Altınordu ilçesinde görev yapan serbest veteriner hekim ve veteriner sağlık teknikeri, tedavi ettikleri hayvanın sahibi tarafından bıçaklı saldırıya uğramıştır. Bu olay, veteriner hekimlerin mesleklerini icra ederken karşılaştıkları ölümcül tehlikelerin bir örneğidir. Şiddeti kınıyor ve konunun takipçisi olacağımızı kamuoyu ve meslektaşlarımızla paylaşıyoruz" denildi.

 

"Ordu'da Veteriner Kliniğinde Şiddet! Köpeğin Tedavisinde Korkunç Saldırı" haberi, 07 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 07 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Ordu'da Veteriner Kliniğinde Şiddet! Köpeğin Tedavisinde Korkunç Saldırı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ordu'da Veteriner Kliniğinde Şiddet! Köpeğin Tedavisinde Korkunç Saldırı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 16 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Tele 1

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:04 Japonya’nın Türkiye’ye vize zorunluluğu getirdiği iddiaları hakkında flaş açıklama!
  2. 14:03 Kıbrıs’ta konut yatırımı fırsatları!
  3. 13:59 Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş: “Diyanet Teşkilatının 3’te 1’i Hafızlarımızdan Oluşuyor!”
  4. 13:58 Robert De Niro vasiyetini açıkladı!
  5. 13:56 Hohenzollernring’de patlama: Köln’de gece kulübü krizi ve büyük polis operasyonu!
  6. 13:55 Narin'in cinayetinden etkilendi ve mahkemeye başvurdu: "İtirafçıyla aynı adı taşımak istemiyorum"
  7. 13:55 Bir zam daha yolda! Litresi benzinle yarışacak noktaya geldi: Stok yapan kazanacak
  8. 13:51 Bekçiyi kolundan bıçaklayan genç kız ayağından vuruldu!
  9. 13:43 Bülent Ersoy'dan flaş sözler: "Şabaniye'ye benziyor!"
  10. 13:43 Borsa İstanbul, günün ilk yarısında geriledi!
  11. 13:43 Evini bu fiyatlardan satışa çıkaranlar dikkat! Çoğu bilmiyor, yüzlerce kişiye ceza yağıyor!
  12. 13:43 iOS 18 Güncellemesine Türkiye saati belirlendi!
  13. 13:43 Anne Yüksel Güran’ın Videodaki Şüpheli Sözleri Soruşturmayı Derinleştiriyor
  14. 13:42 Oba Makarna'nın hisseleri Borsa'da işleme kapatılmış bulundu!
  15. 13:42 200 Bin TL'nin geri ödemesi belirlendi! Faiz oranlarında değişiklik
  16. 13:40 TFF "Türk futbolunun kazananları, çok konuşanlardan ziyade çok çalışanlar olacak"
  17. 13:38 Eylül 2024 Açlık ve Yoksulluk Sınırında Şok Rakamlar: BES-AR Açıklama Yaptı!
  18. 13:34 Efe Aydan "Türk basketbolu 10 senedir hızla geriye gidiyor"
  19. 13:29 Milli Savunma Bakanlığı: 6 PKK'lı Terörist Etkisiz Hale Getirildi
  20. 13:28 Adana Altın Koza'da Dünya Sineması Rüzgarı: Festivalde Gösterilecek 11 Film Açıklandı!
Gündem Haberleri