Orhangazi'de TIR ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı

Orhangazi ilçesinde TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin 1 saatlik çalışmasının ardından yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Orhangazi ilçesinde, saat 20.00 civarında meydana gelen trafik kazasında bir TIR ile otomobil çarpıştı. İzmir’den Sakarya’ya mandalina taşıyan İslam Karagöz’ün kullandığı 54 KZ 758 plakalı TIR, İznik yönünden Orhangazi'ye doğru ilerleyen Süleyman Candar’ın kullandığı 16 CFL 06 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle TIR, yaklaşık 50 metre sürüklendikten sonra devrildi. Otomobilin içinde bulunan Süleyman Candar, Önder Gündoğan ve Doğan Yakıcı ise araçta sıkıştı.
Olay yerine gelen sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri, yaklaşık 1 saat süren bir çalışma ile yaralıları hurdaya dönen araçtan çıkardı. Yaralılar, Orhangazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazada TIR sürücüsü Karagöz hafif yaralanırken, otomobil sürücüsü Süleyman Candar, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
"Orhangazi'de TIR ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı" haberi, 12 Ocak 2025 tarihinde yazılmıştır. 12 Ocak 2025 tarihinde de güncellenmiştir. 3. Sayfa kategorisi altında bulunan Orhangazi'de TIR ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı haberi 2025 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Orhangazi'de TIR ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 3 yaralı 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. 3. Sayfa konusunda 15 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.