Osimhen'den fenerbahçe maçı açıklaması : "Tutku çok yüksekti"

Osimhen'den fenerbahçe maçı açıklaması :

Osimhen'den fenerbahçe maçı açıklaması : "Tu... Victor Osimhen, Galatasaray’ın YouTube hesabında İstanbul ve taraftarlar hakkında övgü dolu sözler söyledi. Şehri "harika" olarak tanımlayan Osimhen, Galatasaray’a transferinde hocanın büyük rolü olduğunu vurguladı.

Victor Osimhen, Galatasaray'ın YouTube hesabında çarpıcı açıklamalar yaptı.

İSTANBUL VE GALATASARAY TARAFTARLARI HAKKINDA DÜŞÜNCELERİ

 
Osimhen, İstanbul'u harika bir şehir olarak tanımladı ve "İstanbul gerçekten muazzam. Burası büyük bir şehir ve Galatasaray taraftarları şehri daha da güzelleştiriyor. Ailem ve dostlarım için burada olmak çok mutluluk verici. İstanbul, dünyadaki en güzel şehirlerden biri" dedi.

Osimhen, Galatasaray hakkında bildiklerini paylaştı: "Küçüklüğümden beri takip ettiğim birçok oyuncu vardı; Drogba bunlardan biri. Onyekuru ve Etebo da burada oynamıştı. Atmosferin harika olduğunu biliyordum; internetten gördüğüm şeylerin gerçekteki ihtişamı çok daha fazlaydı. Galatasaray oyuncusu olduğum için bunu söylemiyorum, ama taraftarlar burayı gerçekten inanılmaz kılıyor. Onların tutkusu çok büyük ve burası dev bir aile."

GALATASARAY'I MERTENS İÇİN İZLEDİ


Geçen sezon Galatasaray'ın birkaç maçını izlediğini belirten Osimhen, "Mertens'in performansından dolayı takımı izlemiştim. Onunla çok sevdiğim bir insan olarak bağım var" diye ekledi.

İLK MAÇINDAKİ HEYECAN


Galatasaray formasıyla çıktığı ilk maçtan da bahseden Osimhen, "İlk ısınmaya çıktığımda taraftarların ismimi bağırması beni çok heyecanlandırdı. Bu, kendimi evimde hissetmemi sağladı. Onların desteğiyle birlikte olmak çok güzeldi" dedi.

ICARDİ'YE ÖVGÜ


Osimhen, Mauro Icardi hakkında da övgü dolu sözler sarf etti: "Icardi'yi yıllardır tanıyorum. Efsanelerden biri. Ondan birçok şey öğrenebileceğimizi düşünüyorum; gol atma ve asist yapma konusundaki yetenekleri bize çok yardımcı olacak. Batshuayi de aynı şekilde. Bu sezon hep birlikte takım için en iyisini yapacağız."

KADIKÖY'DEKİ ATMOSFER


Kadıköy'deki Fenerbahçe-Galatasaray derbisi hakkında konuşan Osimhen, "Bence Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki derbiler en sert olanlardan biri. Maç öncesinde yaşananlar sıradan değildi; tutku çok yüksekti. Futbolun ötesinde bir atmosfer vardı. Maç öncesi kaybetme olasılığımızı düşünmedim, sadece üç puan için oradaydık" ifadelerini kullandı.

Osimhen, Galatasaray'a gelmesinde hocanın büyük bir rolü olduğunu vurguladı: "Gelmeden önce hocamla konuştuk ve bana planlarını anlattı. Burada olduğum günden beri beni destekliyor. Harika bir insan ve bana özgüven veriyor."

Son olarak, transferine dair farklı spekülasyonlar hakkında da konuştu: "Buraya nasıl katkı sağlayacağımın farkındayım. Özel hayatımı etkilemiyor; insanlar farklı rakamlar söylüyor. Fakat bu tür şeyler üzerinde durmuyorum."

"Osimhen'den fenerbahçe maçı açıklaması : "Tutku çok yüksekti"" haberi, 01 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 01 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Osimhen'den fenerbahçe maçı açıklaması : "Tutku çok yüksekti" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Osimhen'den fenerbahçe maçı açıklaması : "Tutku çok yüksekti" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 01 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:17 İran'dan İsrail'e saldırı: Çok sayıda füze ateşlendi
  2. 20:06 "İran'dan İsrail'e Füze Yağmuru! Orta Doğu'da Gerilim Zirve Yaptı!
  3. 18:55 IST 100 Yüzde 3,25 Değer Kaybetti: Piyasalar Ne Olacak?
  4. 18:49 Galatasaray'da Osimhen Şoku: Sakatlık Açıklaması Geldi!
  5. 18:49 Rusya Ukrayna'da otobüs durağını vurdu: 6 ölü!
  6. 18:27 Osimhen'den fenerbahçe maçı açıklaması : "Tutku çok yüksekti"
  7. 18:18 Dünya devi 4 bankadan Türkiye hamlesi!
  8. 18:12 Jeopolitik gerilim piyasaları etkiledi! Bankacılık sektöründe kayıp yüzde 5
  9. 18:12 Edirne'deki Gümrük Kaçağı Skandalında Ediz Ün'den İstifa! Gerçekler Ne?
  10. 18:11 Ağustos 2024'te Protesto Edilen Senetlerde Rekor Artış!
  11. 18:09 Emekli maaş farkları ile ilgili Bakandan son açıklama geldi
  12. 18:07 Kıyamet Gibi: 240 Gram Ekmek 15 TL Oluyor!
  13. 18:06 Araplar Türkiye'deki ünlü bankayı satın alıyor!
  14. 17:58 Sinan Akçıl ile Tuba Ünsal arasında Gazze gerginliği!
  15. 17:49 Bartın'da metrelerce katı atık çöp yığını: Bakanlıktan 4 belediyeye 6 milyonu aşkın para cezası
  16. 17:46 TGC’den Bahçeli’ye Sinan Ateş tepkisi!
  17. 17:41 CHP'li Yücel: "Kim olursa olsun CHP’ye, Halk TV’ye ve özgür basına bu şekilde parmak sallayamaz"
  18. 17:36 FETÖ üyeliğinden 7,5 yıl hapisle aranan eski Bursa Cumhuriyet Başsavcısı yakalandı!
  19. 17:24 MİT, Kuzey Irak'ta Üst Düzey PKK Üyesini Etkisiz Hale Getirdi
  20. 17:18 Türkiye'de İlk Hukuk Mesleği Yeterlilik Sınavı Başarıyla Gerçekleştirildi
Spor Haberleri