Oyun telefonu Infinix Note 12'ye yakından bakıyoruz

Oyun telefonu Infinix Note 12'ye yakından bakıyoruz

Oyun telefonu Infinix Note 12'ye yakından ba... Infinix Note 12, kısa süre önce ülkemizde satışa sunulan Android telefonlardan bir tanesi. Firma, bu ürününde G96 takısını da kullanıyor. Bu takı da MediaTek’in oyun odaklı hazırlanan 4G çipsetine bir hatırlatma aslında.

 

Infinitx Note 12 G96, 7.89mm kalınlıkta ve 185 gram ağırlıkta. Köşelerden yumuşatılmış metal çerçeve ve plastik arka yüzey tasarımıyla avuçta rahat konumlandırma ve kullanım imkânları sunabiliyor.

Bize ürünün beyaz rengi geldi ve arka yüzeyin parmak izi tutmadığını söylemeliyiz. Öte yandan kameraların neredeyse çıkıntısız konumlandırılması da ergonomi açısından mutluluk verici.

Telefon, 3.5mm kulaklık girişine de sahip, ki zaten kutudan mikrofonlu ve kablolu kulaklık da çıkıyor. Biliyorsunuz, günümüzde çoğu üretici bu hamleleri yapmıyor.

Infinix Note 12 G96 inceleme: 13GB'a varan RAM kapasitesi!

 6.7 inç değerde ekranla geliyor.

Bu ekran, özellikle sosyal medya kullanımlarında ve bir şeyler okurken sizi tatmin edecektir. Evet, göz konforu modunun da sunulduğu ekran, FHD+ çözünürlük değerine sahip. Hem iç hem de dış mekân kullanımlarında, yeterli düzeyde parlaklık sunabildiğini söyleyebiliriz.

Tabii görüntü kalitesi kadar ses kalitesi de önemli. Ürünümüzde çift hoparlör sistemi bulunuyor. Böylece özellikle iç mekân kullanımlarında, çoğu kez bir kulaklığa ihtiyaç duymadan da güçlü işitsel detaylar elde edebiliyorsunuz.

“Peki bu üründe parmak izi okuyucu var mı?” diye sorarsanız, cevabımız “Evet” olacaktır. Sağ yan taraftaki güç tuşu, aynı zamanda parmak izi okuyucu sensör görevini üstleniyor ve sorunsuz çalışıyor.

MediaTek Helio G96

4G bağlantı özellikli ve oyunlara yönelik hazırlanan bu işlemciye, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama eşlik ediyor. Ürünün 256GB depolamalı versiyonu olduğunu da belirtelim.

Android 12 işletim sistemli telefonun kullanımı kolay bir arayüzü var. Bu arada, isterseniz RAM değerini artırma şansınız da var, evet. Ürün, sanal RAM teknolojisini kullanıyor. Yani depolama alanınızda boş yer varsa, bu boş bölgeleri ek RAM olarak kullanabilir, performans ihtiyacı duyan oyun ve uygulamalarda faydalanabilirsiniz.

Ürünümüz, Call of Duty gibi kaliteli görselleri olan bir oyunu, donma ve aşırı ısınma gibi can sıkıcı detaylar olmadan rahatlıkla çalıştırabiliyor.

Infinix Note 12 G96 inceleme: 13GB'a varan RAM kapasitesi!

Aarka tarafında üçlü kamera sistemi var.

Bu sistem, 50 + 2MP ve QVGA kameralardan oluşuyor. Özellikle video çekim tarafında büyük beklentilerinizin olmaması gerektiğini belirtelim.

İlginç bir detay olarak, video çekim tarafında 2K çözünürlüğü de sunuluyor. Bu pek de tercih edilen bir seçenek değil. Zaten çoğu telefonda da görmüyoruz.

İlgimi çeken bir mod ise, film modu oldu. Burada size pek çok farklı video çekim kalıbı sunuluyor ve buradan yola çıkarak hem eğlenceli hem de farklı videolar ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Ön taraftaki 16MP kameramızın da özellikle gün ışığında, fotoğrafçılık tarafında güzel sonuçlar verdiğini söyleyebiliriz.

Pil ve hızlı şarj detayları

Infinix Note 12 G96, 5000mAh pile sahip. Böylece tek şarj ile bir günü rahatlıkla geride bırakabiliyorsunuz. Tabii konu şarj olunca, akıllara “hızlı şarj” detayı da geliyordur. Neyse ki o detay da es geçilmemiş. Kutuda gelen 33w hızlı şarj adaptörüyle cihazı kısa sürede şarj etme imkânınız var.

İnceleme videosunu izlemek için buraya tıklayınız

"Oyun telefonu Infinix Note 12'ye yakından bakıyoruz" haberi, 10 Aralık 2022 tarihinde yazılmıştır. 09 Aralık 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Oyun telefonu Infinix Note 12'ye yakından bakıyoruz haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Oyun telefonu Infinix Note 12'ye yakından bakıyoruz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 20 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:08 Dursun Özbek’ten Ali Koç’a büyük çağrı! Delikanlıysan gel!
  2. 02:00 Serdar Ortaç: "Kızlarda ayrılık acısı bir ay sürer"!
  3. 01:59 Tekkeyi bekleyen çorbayı içer atasözünün anlamı
  4. 01:56 Amerikalılar neden evinde çamaşır makinesi kullanmıyor hiç düşündünüz mü?
  5. 01:52 Yapay zekanın babası Hinton, devletlerin kesinlikle yapması gerekenleri açıkladı
  6. 01:50 Yapay Zeka Politikaları Derneği Başkanı Küçükşabanoğlu: Türkiye’de yapay zekâ marka oluşturacağız
  7. 01:49 Emekliler için yeni bir sıkıntı daha başladı: O yasak tüm illerde uygulanacak!
  8. 01:48 İki şirket "Air Pro' ibaresi için kapıştı
  9. 01:46 20 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
  10. 01:38 Range Rover almak artık hayal değil! Elektrikli Range Rover kutuplarda test edildi!
  11. 01:38 MG'nin Mayıs ayına özel kampanyasıyla ilgili müjde geldi! O modelde 150.000 TL'ye kadar destek!
  12. 01:37 Fatih Terim gitti şampiyon belli! Fatih Terim'in Ardından Başarı!
  13. 01:31 Yunanistan'da bu sezonun şampiyonu 80 puanla PAOK oldu!
  14. 01:29 Gaziantep’te derbi sonrası taraftarlar arasında çok çok büyük kavga çıktı!
  15. 01:25 Derbi kavgası neredeyse tüm Türkiye'ye yayıldı: Yaralılar var!
  16. 01:23 Ali Koç'tan Dursun Özbek'e Gönderme!
  17. 01:20 Ali Koç, Dursun Özbek'in "delikanlıysan gel" sözlerine yanıt verdi!
  18. 01:15 Ali Koç'tan derbi sonrası ağır açıklamalar geldi!
  19. 01:14 Sosyal medyada estetik ‘sanal itibarsızlık’ boşluğunda savruluyor
  20. 01:12 2024 Arefe günü ne zaman?
Teknoloji Haberleri