Oyunculara özel 7.1 RGB kulaklık

Oyunculara özel 7.1 RGB kulaklık

Oyunculara özel 7.1 RGB kulaklık Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite, tasarım hatları itibarıyla oldukça heybetli, ek detayları itibarıyla da sizin bir “gamer”, yani ” oyuncu” olduğunuzu rahatlıkla yansıtabilecek bir kulaklık.

425 gram ağırlıktaki ürün, ilk etapta, kulaklıkların ön yüzlerinde yer alan RGB aydınlatma sistemiyle ön plana çıkıyor, ki bildiğiniz gibi artık RAM’lerde dahi aydınlatma sistemleri kullanılıyor ve yeni nesil oyuncular bu detaylara bayılıyor. Tabii isterseniz bu sistemi kapatabiliyorsunuz da.

Sonrasında, ürünün kulaklık yastıklarının büyük tasarlandığını ve uzun süreli kullanımlarda kulakta terleme ya da ağrı gibi can sıkıcı detaylar ortaya çıkarmadığını söyleyebiliriz. Üst kısımdaki kafa bandını kolaylıkla ayarlayabiliyor ve deyim yerindeyse dış dünya ile bağınızı koparıyorsunuz. Ses yalıtımı tarafında da kulaklığın iyi olduğunu, dışarıya sızdırdığı ses miktarının çok az olduğunu söylemeliyiz. Tabii uzun süreli deneyimlerde yüksek ses seviyesini tercih etmemeniz gerektiğini belirtelim. Kulak sağlığınızı kaybetmek istemezsiniz, değil mi?

monster-pusat.jpg

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite, kablolu ve bütünleşik mikrofona sahip bir kulaklık. Yani “hem oyun oynayayım hem de dış mekânlarda da kullanırım” düşüncesindeyseniz, size hitap etmeyebilir. Çünkü ürün, özellikle ev kullanımı için uygun forma sahip. Örgü tasarımlı ve 2.2 metre uzunluktaki USB kablosu, uzun süreli kullanımlar için güven veriyor. Ayrıca mikrofonu da yüz yapınıza göre kolayca konumlandırabiliyorsunuz. Çok yönlü mikrofon, ekipçe hareket ettiğiniz online karşılaşmalarda kesintisiz sohbetler için ideal.

Monster Pusat Virtual 7.1 RGB Gaming Headset Lite, adından da anlaşılacağı üzere 7.1 sistemi bünyesinde barındıran bir kulaklık. Tabii sanal surround sisteminden söz ediyoruz. 50mm sürücüleri bulunan kulaklık, derin bass’lar ve temiz tiz’ler sunabiliyor. Bunun bize nasıl bir faydası var derseniz, basit bir örnekle açıklayalım…

Diyelim ki Counter-Strike: GO oynuyorsunuz. Online oyunlarda, rakiplerinizin en ufak hareketlerini dahi takip etmelisiniz. 7.1 sistemli bu kulaklıklar sayesinde, rakibin ne taraftan geldiğini ve size ne kadar uzaklıkta olduğunu tahmin edebilir, ona göre önlem alabilirsiniz.
Seslerin net ve birbirinden ayrışarak alınabiliyor olması, daha fazla oyun keyfi anlamını da taşır. Tabii bu faktörler, dinlediğiniz müziklerde ve izlediğiniz filmlerde de size ekstra keyif verecektir.

Güzel bir diğer detay ise, titreşim sistemi. Öyle ya, iyi işitsel detaylar, iyi görsel detaylar derken bunlara bir de oyundaki heyecan düzeyine göre titreşim detaylarını eklediğinizde, muhtemelen çok daha etkileyici deneyimler yaşayacaksınızdır.

NASA astronot seçimlerine başladı: Çok zorlanacaklar

"Oyunculara özel 7.1 RGB kulaklık" haberi, 09 Aralık 2021 tarihinde yazılmıştır. 09 Aralık 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan Oyunculara özel 7.1 RGB kulaklık haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Oyunculara özel 7.1 RGB kulaklık 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  2. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  3. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  4. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  5. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  6. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  7. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  8. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  9. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  10. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
  11. 11:00 Sakarya’da 796 bin 924 Seçmen Oy Kullanacak
  12. 10:54 MediaMarkt Türkiye'de Otomatik Kahve Makineleri Trendini Belirliyor
  13. 10:52 Yunanistan'da 6.0 büyüklüğünde deprem
  14. 10:51 GAÜN Öğrencileri Gaziantep Adalet Sarayında Duruşma Seyrine Katıldı
  15. 10:49 CHP İzmir Adayı Tugay: "1 Nisan'da Yeni Bir Sayfa Açılacak"
  16. 10:46 Mehmet Şimşek: Dünya Bankası’ndan 1,5 milyar dolarlık kaynak temin ettik
  17. 10:42 Nejat İşler: Ben her gün ölümü düşünüyorum
  18. 10:39 Seçil Erzan davasında yeni gelişme: Selçuk İnan’a verilen belgelerdeki imza sahte çıktı
  19. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  20. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
Teknoloji Haberleri