Ozan Tufan: Arda’nın yeteneği ve futbol aklı tartışılmaz

Ozan Tufan: Arda’nın yeteneği ve futbol aklı tartışılmaz

Ozan Tufan: Arda’nın yeteneği ve futbol aklı... “Bu seneki hedefimiz Premier Lig’e çıkmak”

Hull City'nin orta saha oyuncusu Ozan Tufan, “Avrupa’da futbol oynamak çok önemli, bu seviyeye gelmek çok kolay değil. Şu an fizik ve mental olarak kendimi o seviyede hissediyorum. Orada çok farklı bir antrenman var. Çok ağır bir antrenman metodu var. Türkiye’de böyle bir durum yok." dedi.

İngiltere Championship’te Hull City forması giyen Ozan Tufan, Asist Analiz ekranlarında Arda Ün’ün sorularını yanıtladı. Milli oyuncu, kariyeri ve hedeflerine dair açıklamalarda bulundu. Hull City’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden tecrübeli oyuncu, “Fenerbahçe’de 7 yıl boyunca iyi şeyler yapmaya çalıştım. Acun ağabey ve hocanın beni istemesiyle de Hull City’e geçtim. Kolay olmayan bir süreçti ama hızlı bir adaptasyon aşaması oldu. Hull City’de olmaktan mutluyum” şeklinde konuştu.

“Bu seneki hedefimiz Premier Lig’e çıkmak”

Bu seneki hedeflerinden bahseden Tufan, “Bu sene tek hedefimiz Play-Off veya ilk 2’den Premier Lig’e çıkmak. Çok çalışıyoruz bunun için. Hayalini kuruyoruz, bunu yaşamak istiyoruz. Acun ağabey, bu hayalinde ona yardımcı olmamı istemişti. Ben de bunun arzusu içerisindeyim” diye konuştu.

“Aklım ve kafam şu an çok rahat”

Avrupa futbolunun önemine değinen 28 yaşındaki oyuncu, “Avrupa’da futbol oynamak çok önemli, bu seviyeye gelmek çok kolay değil. Şu an fizik ve mental olarak kendimi o seviyede hissediyorum. Orada çok farklı bir antrenman var. Çok ağır bir antrenman metodu var. Türkiye’de böyle bir durum yok. En önemli şeyin bu antrenman süreci olduğunu düşünüyorum. Hull City’de en golcü sezonumu geçirdim. Bunu Türkiye’de yapabilseydim belki kalıcı olurdum. Fenerbahçe’deki kısa bir dönemim bitti. Şimdi İngiltere’de daha tempolu, futbol anlayışının ve fiziğin daha yüksek olduğu ligde oynamaktan keyif alıyorum. Yarın keşke bunu da yapsaydım dememek için bugün her şeyimi veriyorum. Aklım ve kafam şu an çok rahat” dedi.

“Her şeyimi paylaştığım Çağlar var”

İspanyol ekip Atletico Madrid’in yeni transferi Çağlar Söyüncü ile çok yakın arkadaş olduklarını ifade eden Ozan Tufan, “Ben her şeyimi Çağlar Söyüncü’yle paylaşıyorum. Tatillerde sürekli beraberiz. Geçen sezon birbirimizle sık sık görüştük. Her şeyimi paylaştığım Çağlar var” şeklinde konuştu.

“Arda’nın yeteneği ve futbol aklı tartışılmaz”

Arda Güler’in Real Madrid’e transfer olmasından dolayı mutlu olduğunu söyleyen milli oyuncu, “Arda için çok mutlu oldum. Son zamanlarda aldığım en güzel haberlerden biriydi. Ailesi ve onun adına çok mutlu olduk. Çok gururlandık. Yeteneği ve futbol aklı tartışılmaz. Arda için çok doğru bir yer. İnşallah büyük başarılar elde eder ve hepimizi gururlandırır” diye konuştu.

“Beni sahada tutuyorlar”

İngiliz taraftarlar hakkında yorumlarda bulunan Tufan, “Üst üste goller attıktan sonra taraftarlar benimle ilgili sürekli tezahürat yapmaya başladı. Ne yapsam bu tezahüratı yapıyorlar. Sahada tutuyorlar beni. İngiliz futbolunda çok nadir görülen bir şey. Kulüpte de ilk kez böyle bir şey yaşıyoruz. Çok gururlanıyorum. Stadımız sürekli doluyor. Taraftarlarımıza sezon sonu hediye vermek istiyoruz” diye ifade etti.

"Ozan Tufan: Arda’nın yeteneği ve futbol aklı tartışılmaz" haberi, 09 Temmuz 2023 tarihinde yazılmıştır. 09 Temmuz 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Ozan Tufan: Arda’nın yeteneği ve futbol aklı tartışılmaz haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ozan Tufan: Arda’nın yeteneği ve futbol aklı tartışılmaz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

SON HABERLER
  1. 13:26 Simit satışlarında yeni dönem: Simit fiyatında bakanlığın onayı artık zorunlu
  2. 13:25 Konyaspor, Teknik Direktör Değişikliğiyle Yola Devam: Ali Çamdalı Takımın Başına Geçti
  3. 13:23 Blinken'dan Gazze'de ateşkes çağrısı: Hamas’ın önüne çok cömert bir teklif sunuldu
  4. 13:22 Oyuncu Gül Onat'tan itiraf!
  5. 13:19 175 milyon euroluk cin çıkarma vurgunu! "Ölüm büyüsü" yalanıyla yıllarca kandırdı
  6. 13:18 Diplomatik Çağrı: ABD ve Britanya, İsrail-Hamas Çatışmasında Ateşkes İçin Destek Veriyor
  7. 13:18 Meclis’te anayasa mesaisi: İlk ziyaret Özgür Özel'e yapılacak
  8. 13:16 Al-Shabab, Hakim Ziyech İçin Dev Teklif Sundu: 37.5 Milyon Euro!
  9. 13:15 Teknoloji Devlerinin Çocukları Kayıp! Flickr ve Slack Kruucusuydu!
  10. 13:13 ABD üniversitelerindeki Gazze eylemlerinde gözaltı sayısı bini aştı
  11. 13:12 İsrail basınından çarpıcı iddia: Refah'a kara saldırısı başlayabilir
  12. 13:11 30 Nisan 2024 Altın fiyatları
  13. 13:10 AB mülteciler için gönderdiği parayı Türkiye'den geri istedi
  14. 13:07 Rusya, ‘Harry Potter Kalesi’ne saldırdı: 4 kişi öldü, 32 kişi yaralandı
  15. 13:07 30 Nisan 2024 Salı döviz kuru tutarları
  16. 13:06 Kamuda tasarrufta 3 ayaklı eylem planı hazırlandı
  17. 13:05 Kobra Murat'tan sevenlerini şoke eden itiraf! Babaannesi bebek kakası yedirmiş!
  18. 13:03 Fenerbahçe'nin Transfer Gündeminde Simon Kjaer: Savunmayı Güçlendirecek Hamleler Yakın
  19. 12:56 Dilan Çiçek Deniz'in Eski Nişanlısı Thor Saevarsson İstanbul Gecelerinde Çapkınlıkta!
  20. 12:54 ABD Üniversitelerinde Filistin Protestoları: Bin Kişi Gözaltında
Spor Haberleri