Özel Denizli’ye anket vurgusu yaptı: "Başka bir partiye oy verirlerse…"

Özel Denizli’ye anket vurgusu yaptı:

Özel Denizli’ye anket vurgusu yaptı: "Başka ... Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Denizli’de vatandaşlara seslenerek, ”Eski ittifak ortaklarımız CHP’ye oy verirse, CHP kesin kazanıyor. Ama başka bir partiye oy verirlerse, verdikleri parti değil, Denizli’de AKP kazanıyor," sözlerini söyledi.

Seçimlere az bir süre kala, siyasi partiler kampanyalarını sürdürüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa'nın ardından Denizli'de bir miting düzenledi ve burada konuştu.

Özel, yurttaşların kime oy vereceğinin çok önemli olduğunu vurguladığı konuşmasında, "Eski ittifak ortaklarımız CHP’ye oy verirse, CHP kesin kazanıyor. Ama başka bir partiye oy verirlerse, verdikleri parti değil, Denizli’de AKP kazanıyor. Onun için burada samimiyetle söylüyorum. Bundan sonra bir başka partiye oy verirseniz, belediye AKP belediyesi olur. Ama CHP’ye oy verirseniz, belediye sizin de belediyeniz olur. İyi insanlara, yakasında, gönlünde, gözünde güneş açanlara sesleniyorum. Gelin 31 Mart’ta sandıkta vicdanın ittifakını yapalım," sözlerini sözledi.

Özgür Özel’in konuşmasında öne çıkan sözler şu şekilde:

"Daha geçen mayıs ‘Verin oyu bu kardeşinize, enflasyon nasıl düşecek, döviz nasıl düşecek’ diyen birisi önce dört liralık mazotu 19 lira yapmıştı. O günden bugüne de 44 lira yaptı. Ekerken, dikerken, sürerken, toplarken, satarken mazot… Ne ekersen ek mazotun bu fiyatı çiftçinin belini büküyor. Yatlara, katlara verilen mazot çiftçilere verilmelidir. Emeklilerin ve emekçilerin sesi olacağız. 1 Nisan’dan sonra büyük mitinglerle verilmeyen haklarımızı alana kadar sesimizi duymayanlar duyana kadar hep birlikte mücadele edeceğiz. Çiftçinin hakkını başkasına verenlerle karşı karşıyayız.

"SANDIKTA BİRLEŞELİM"

Açık net söylüyorum. Anketler şunu söylüyor; Eski ittifak ortaklarımız CHP’ye oy verirse, CHP kesin kazanıyor. Ama başka bir partiye oy verirlerse, verdikleri parti değil, Denizli’de AKP kazanıyor. Onun için burada samimiyetle söylüyorum. Bundan sonra bir başka partiye oy verirseniz, belediye AKP belediyesi olur. Ama CHP’ye oy verirseniz, belediye sizin de belediyeniz olur. İyi insanlara, yakasında, gönlünde, gözünde güneş açanlara sesleniyorum. Gelin 31 Mart’ta sandıkta vicdanın ittifakını yapalım. Ankara’da siyasetin ittifakını yapamadık. Biliyorsunuz AKP’nin ittifakından Yeniden Refah Partisi gitti. Düne kadar methetdiğine küfür ediyor Tayyip Bey. Necmettin Erbakan’ın oğluna ‘ip cambazı’ diyor. ‘Zübük, pazarlıkçı, şantajcı’ diyor. Bizden de ayrılanlar var. Ben canları sağ olsun diyorum. Eski dosttan düşman olmaz diyorum. Buradan tüm iyi insanlara sesleniyorum. Sandıkta birleşelim, AKP’yi gönderelim. Tek talebim, tek isteğimdir. Bu ittifakın adı Denizli İttifakı’dır."

"Özel Denizli’ye anket vurgusu yaptı: "Başka bir partiye oy verirlerse…"" haberi, 23 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 23 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Özel Denizli’ye anket vurgusu yaptı: "Başka bir partiye oy verirlerse…" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özel Denizli’ye anket vurgusu yaptı: "Başka bir partiye oy verirlerse…" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:07 Türkiye uyarısı: 2024 ılımlı zayıflama yılı olacak
  2. 13:04 Borsa İstanbul'da tarihi zirve yaşandı
  3. 13:02 Bankacılık sektörünün mevduatında artış görüldü
  4. 13:00 Yılan Sanıp Korkmayın! Bu Varlık Çiftçiler İçin Muhteşem Bir Fayda Sağlıyor
  5. 13:00 Yerli Renault Duster'da fiyat karışıklığı! Artık Bursa'da üretiliyor
  6. 12:57 Fiat Egea Cross'un yeni fiyatları açıklandı
  7. 12:55 Elektrikli otomotivde devrim! Bu süspansiyon bataryayı da şarj ediyor
  8. 12:53 Otomotiv sektöründe rüya sona erdi! Türkiye böylesini görmedi
  9. 12:51 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çinli rakip!
  10. 12:49 Yeni Chery modelleri: Avrupa’nın da gözü artık Uzak Doğu’da
  11. 12:17 Ali Koç'tan plaket hamlesi! Uğur Dündar'a verdi!
  12. 12:12 Aziz Yıldırım'dan 6 yıl sonra hamle!
  13. 12:06 Dursun Özbek'den açıklama!! "Bu onurlu göreve yeniden adayım"
  14. 12:03 Avrupa'nın En Büyük Hattı Türklerin! 500 Milyon Euroluk Dev Proje Hayata Geçiyor
  15. 12:03 Piyasalarda Dolarda Tedirginlik: 40 TL Sınırı Kırılır mı?
  16. 12:02 Ekonomik Kriz Nihat Hatipoğlu'nu da Vurdu: "Ne Rahatlık Var Ne Bereket!"
  17. 12:02 523 Bin Dolar Dolandırıldılar! İki Türk İş İnsanı Sahte Altına Kurban Gitti
  18. 12:02 Tamirci Arabanın Kaputunu Açtı Ve Gördüklerine İnanamadı!
  19. 11:00 Demet Akalın, Zuhal Topal ile ilgili yıllar sonra itirafta bulundu
  20. 10:38 Nico Hulkenberg: Audi için yarışmak özel olacak
Politika Haberleri