Özel Erdoğan'a SGK teklifinde bulundu!

Özel Erdoğan'a SGK teklifinde bulundu!

Özel Erdoğan'a SGK teklifinde bulundu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e belediyelerin borçlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e belediyelerin borçlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Emeklilere yardım etmek istiyorsanız, belediyelerinizin Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan birikmiş borçlarını ödemesi için talimat verin. Bakanlığımız, bu borçların çözümüne başlayacak," dedi.

ÖZEL’DEN CEVAP GECİKMEDİ

Balıkesir’de konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na belediyelerin SGK borçlarının tahsili için talimat vermesine tepki gösterdi. Özel, Erdoğan’a bir teklif sundu.

Özel, Erdoğan'ın CHP'li belediyeleri iş yapamaz hale getirmek istediğini belirterek "Simit 5 kuruştu sen yaptın 10 lira. Diyor ki Belediyeler hizmet etmek istiyor. İşte Ahmet, iç içine sığmıyor. fakat işi parasal boyutu canını sıkıyor. Dünyanın öbür ucundan fon buluyoruz fakat imza atmıyorlar. Niye millet CHP'nin ne iyi iş yaptığını görmesin diye. Önünde dünya kadar dosya fakat imzaları atmayarak kaynağı kullandırtmıyor," ifadelerini kullandı.

"MİLLET BUNU HESABINI İLK SANDIKTA SORACAK"

Özel konuşmasının devamında, "Şimdi de gelmiş SGK'ya inanılmaz borçlar var. Zamanında parayı yatırmamış, SGK'nın parasıyla belediyecilik yapmış ona rağmen kazanmışız. AKP-MHP döneminde ödenmeyen parayı bir seferde faiziyle keseceğim. Bunun tek amacı var belediye başkanlarının elini kolunu bağlamak. CHP'yi yıpratacağını düşünüyorsan yanılıyorsun, millet bunun hesabını ilk sandıkta soracak," ifadelerini kullandı.

"EN BORÇLU BELEDİYELER…"

Özgür Özel açıklamasında, "En borçlu belediyeler AKP'den yeni devraldıklarımız. Bursa, Sakarya, Ordu, Balıkesir ve Denizli. En borçlu beş belediye AKP'den aldığımız belediyeler. Kendi ödemediği parayı bizden kesmeye kalkıyor. Bu sayede istiyor ki çöpler toplanamasın, ulaşım aksasın. Hapırsan da köpürsen de bir yolunu bulacağız, milletin gönlünü alacağız. O iktidarı senin elinden alacağız. Ant içiyorum," ifadelerini kullandı.

"AL BUNLARI DÜŞ YAKAMIZDAN"

Özel, "Bunu Edirne, AKP'den aldığımız birçok belediyede gördüm. Şimdi de Balıkesir'de gördüm. Geçmişte ne yapmışlar camiyi ve etrafındaki meydanı verip borcu sildirmişler. Caminin tapusu belediyeden Maliye'ye geçince varıp da camiyi yıkacak, boşaltacak, oraya AVM yapacak hal yok. Ama sen bunu borca karşı AKP'li belediyeden kabul ediyorsun. Madem öyle CHP'li belediyelerdeki tüm camilerin elektrik trafolarının, ortak kullanım alanlarının tamamını sana veriyoruz. Al bu tarz şeyleri düş yakamızdan, millete hizmet etmemize engel olma. Erdoğan'a emekli, asgari ücretli, esnaf ağır geliyor. Küfeyi taşıyamıyorsan, ağır geliyorsa bırak. Geçim olmazsa seçim olur," diye konuştu

"Özel Erdoğan'a SGK teklifinde bulundu!" haberi, 25 Temmuz 2024 tarihinde yazılmıştır. 25 Temmuz 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Özel Erdoğan'a SGK teklifinde bulundu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özel Erdoğan'a SGK teklifinde bulundu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 07 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:31 SGK veri toplayacak: Kredi kartı limitleri gerçek gelire uygun hale gelecek
  2. 21:26 Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz'a yüzde 750 zam!
  3. 21:12 Mersin Tarsus’ta Cinayet! İki Kadına Saldırdı, Ardından Yaşamına Son Verdi
  4. 21:06 SON DAKİKA: Muğla’da Korkutan Yangın! Ekipler Seferber Oldu
  5. 21:01 İşte 8 Eylül 2024 İstanbul hava durumu: Bakalım Pazar günü hava nasıl olacak?
  6. 20:58 Ekrem İmamoğlu: "Önümüzdeki genel seçimlerde iktidar olacağız"
  7. 20:56 İmamoğlu'ndan flaş açıklama: "Önümüzdeki seçimlerde iktidar olacağız"
  8. 20:50 Sivas'ta 3,4 büyüklüğünde deprem gerçekleşti!: İşte detaylar
  9. 20:47 HURSAD’dan 2025 Hac kayıtları için son uyarı: Kayıt yenileme tarihi yaklaşıyor
  10. 20:46 Üç otomotiv devin sonu mu geliyor!: Satışlar epey düştü!
  11. 20:43 Sonbaharda ortaya çıkan alerjilere çözüm!: Uzmanlar açıkladı
  12. 20:41 Prof. Osman Bektaş deprem sonrası açıklama yaptı!
  13. 20:39 İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: "Her olaydan darbe çıkarma huyunuzdan vazgeçin"
  14. 20:37 Hac Umre Seyahat Acentaları Derneği duyurdu!: Kayıt işlemleri için son tarih 16 Eylül
  15. 20:36 Borsa İstanbul’da haftanın en çok kazandıranları belli oldu
  16. 20:35 Aksaray'da kafede oturan adama kurşun yağdıran kadın tutuklandı
  17. 20:30 Erdoğan’dan Gezi eleştirisi: “İstanbul Boğazı’ndaki katliama sessiz kalıyorlar”
  18. 20:26 Cedi Osman Panathinaikos'ta!
  19. 20:20 Trafik çilesi sona erdi: Bolu Dağı Tüneli trafiğe açıldı
  20. 20:11 Bağ-Kur’luların Emeklilik Şartları Kolaylaşıyor: Prim Gün Sayısı 7.200’e Düşürülecek!
Gündem Haberleri