Özel kendisiyle ilgili 'panik' yorumunu yanıtladı: "Kim panik halindeymiş?"

Özel kendisiyle ilgili 'panik' yorumunu yanıtladı:

Özel kendisiyle ilgili 'panik' yorumunu yanı... Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "31 Mart tarihinde İzmir'de bir büyük başarı yakalayacağız ve İzmir'in beklediği değişimi, dönüşümü gerçekleştireceğiz," sözlerini söyledi ve 'panik' yorumlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

İzmir'deki program kapsamında, Karşıyaka'da düzenlenen basına kapalı toplantıda şehit aileleriyle bir araya gelen Özel, ardından Ege İhracatçı Birliklerini ziyaret ederek Koordinatör Başkan Jak Eskinazi ile görüştü.

Ziyaretin ardından partisinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay ve İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Özel, anketlerle ilgili değerlendirme istendiğinde, her yeni anket sonucunun olumlu bir yönde ilerlediğini gözlemlediğini ifade etti.

"31 Mart tarihinde İzmir'de bir büyük başarı yakalayacağız ve İzmir'in beklediği değişimi, dönüşümü gerçekleştireceğiz," diyen Özel, şehirdeki 30 belediye başkan adayından 9'unun kadın olduğunu belirterek, CHP'nin iktidara doğru attığı en büyük adımın ve devrimin İzmir'den başladığını vurguladı.

Bir gazetecinin, Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın kendisiyle ilgili "panik halinde olduğu" şeklindeki yorumlarını hatırlatması üzerine Özel, şunları söyledi:

"Ben panik halinde rozetimi mi çıkarmışım, rozetimden mi utanmışım, panik halinde bıyıklarımı mı inceltmişim, panik halinde genel başkanımın resimlerinden mi kaçmışım, panik halinde 'ben aslında onlardan değilim, size benziyorum' mu demişim? Düne kadar içki yasağını en sert savunan kişiyken meyhanelerin olduğu sokaklara panik halinde girip klipleri ben mi çektirmişim? Kim panik halindeymiş?"

Özel, son zamanlarda birçok bakanın İzmir'i ziyaret ettiğinin hatırlatılması üzerine şunları ifade etti:

"İktidar partisi bu kadar çok ilgi gösteriyorsa orada kendileri için olumlu bir taraf var, şehirler böyle ilgileri sever. Yani Hamza Dağ, demek ki bu işe yetmiyor, yetişemiyor. Bütün bakanlar geliyor, hepsi birden uğraşıyor. Bakın bizim adaylarımız burada, biz normal genel başkan ziyareti çerçevesinde ziyaretimizi, mitingleri yapıyoruz, şehirden ayrılıyoruz. Buraya başlarına ne genel başkan yardımcıları bırakıyoruz, ne şehir dışından milletvekilleri getiriyoruz ama herhalde Hamza Dağ'ın bahsettiği panik butonuna Hamza Dağ biraz fazla basmış, takılı kalmış. Ankara'da ışık kırmızı yandıkça buraya koşturuyorlar yardıma."

ROMANLAR İÇİN POZİTİF AYRIMCILIK

Özgür Özel, daha sonra Havagazı Fabrikası Kültür Merkezinde düzenlenen Romanlar Buluşması etkinliğine katıldı.

Burada yaptığı konuşmada Romanların maruz kaldığı ayrımcılık ve adaletsizlik nedeniyle ciddi sorunlar yaşadığını ifade eden Özel, Roman vatandaşların diğer toplum kesimleriyle aralarındaki farkı kapatmak için pozitif ayrımcılık uygulamalarına ihtiyaç duyduklarını vurguladı.

Özel, yeni dönemde Roman toplumunun kendi içinden seçilecek bir temsilcinin milletvekili olarak görevlendirilmesi sözü verdi.

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, Karşıyaka'da belediye başkanlığı döneminde adil bir hizmet sunma çabası içinde olduklarını belirtti ve "Romanlarımız, kendi mahallelerinde sorunlarının çözümünde yine kendi içlerinden çıkan önderlerle, kurdukları sivil toplum kuruluşlarıyla, yapmış oldukları mücadelede bize yoldaş oldular," ifadelerini kullandı.

"Özel kendisiyle ilgili 'panik' yorumunu yanıtladı: "Kim panik halindeymiş?"" haberi, 22 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 22 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Özel kendisiyle ilgili 'panik' yorumunu yanıtladı: "Kim panik halindeymiş?" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özel kendisiyle ilgili 'panik' yorumunu yanıtladı: "Kim panik halindeymiş?" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:25 Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
  2. 14:19 Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu duyurdu: 48 kişi gözaltına alındı
  3. 14:16 Japonya, Fuji Dağı'ndaki turist sorununa çözüm arıyor: Fotoğraf noktalarına bariyer çekilecek
  4. 14:11 Özgür Özel, 1.5 milyar borçla devralınan Yunusemre Belediyesi'nde
  5. 14:07 Bakan Işıkhan, asgari ücrette zam olup olmayacağını açıkladı
  6. 14:07 İşte 2023 model Fiat Egea Cross'un dikkat çeken yeni fiyatları!
  7. 14:06 Nisan 2024'te alkol fiyatlarına zam yapıldı: Rakı ve şarap fiyatlarında artış yaşandı
  8. 14:04 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı: Kamuda tasarruf dönemi başlıyor
  9. 14:04 Tarım Kredi Holding'de yağ skandalı: 2500 ton ham yağ kayıp!
  10. 14:01 İYİ Parti'de yeni lider arayışı başladı: Dört adayın yarışacağı salona seyirci alınmayacak
  11. 14:00 31 Mart gecesi seçimi kaybettiğini anlayan başkan gece yarısı belediyeyi batırdı iddiası
  12. 13:51 Şimşek'ten 'KDV' açıklaması geldi: Doğru belgelendirme için yapıldı
  13. 13:48 Akşener İYİ Parti'ye veda etti: Başarısızlığı ben aldım başarıyı siz yakalayacaksınız
  14. 13:44 Eski arabanızı elektrikliye dönüştürün! Türk firmadan devrim yaratan icat
  15. 13:38 Afrika Bitti Suriye Başladı: Pazartesi Gününe Dikkat! Alerjisi Olanlar Evden Çıkmasın
  16. 13:37 Altın Fiyatlarında Son Dakika Gelişmesi! Gram Altın 3.500 TL'yi Aşıyor mu?
  17. 13:36 Asgari Ücrete Zam Sürprizi! Işıkhan'dan Son Dakika Açıklama Geldi
  18. 13:36 İYİ Parti'nin Yeni Lider Adayı: Müsavat Dervişoğlu'nun Yaşamı ve Siyasi Deneyimi
  19. 13:35 Mercedes'ten devrim yenilik: Efsane G Serisi artık tamamen elektrikli
  20. 13:29 Ekonomik krize inat Tesla'dan dev indirim!
Gündem Haberleri