Özgür Özel açıkladı: Saçlarını boyatıp boyatmadığı tartışmalarına son noktayı koydu

Özgür Özel açıkladı: Saçlarını boyatıp boyatmadığı tartışmalarına son noktayı koydu

Özgür Özel açıkladı: Saçlarını boyatıp boyat... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hürriyet Gazetesi'ne verdiği röportajda seçim süreci ve kişisel konular hakkında açıklamalarda bulundu. Özel, saçlarını boyatmadığını, sadece kestirdiğini ve sağlık sorunları nedeniyle bazı fotoğraflarda farklı görünebileceğini belirtti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçim sonrası gelen meraklı soruları yanıtladı ve Hürriyet Gazetesi'nden Zeynep Bilgehan'a konuştu. Özel, genel başkanlık sürecini ve seçim döneminin gelişimini detaylı bir şekilde aktardı. "Değişim yürüyüşümüzde önce bir kişiydim. Sonra üç olduk, sonra yedi…" diyen Özel, bu sürecin nasıl ilerlediğini anlattı. "Bir gün 7 milyon olacağız, bugün bizimle olmayanlar bizlere katılacak" diyerek umutlarını dile getirdi.

CHP Genel Başkanı, birinci parti olmanın keyifli ve aynı zamanda büyük bir sorumluluk gerektiren bir görev olduğunu belirtti. Özellikle, son dönemde yaşanan oy artışının, CHP'nin geniş kitlelere ulaşma yeteneğini gösterdiğini vurguladı. "Daha 10 ay önce beş parti yüzde 25 almışken şimdi yüzde 38 almak, sizin ikna ettiğiniz kesimlerin yalnız CHP'ye gönül verenler olmadığını gösteriyor" diyerek, partisinin geniş tabanlı desteğinden bahsetti.

"SAÇLARIMI BOYATMADIM, YALNIZ KESTİRDİM"

Özel'in saçlarını boyattığına dair çıkan iddialara yanıtı ise dikkat çekiciydi. Özel, saçlarını boyatmadığını, sadece kestirdiğini ve bazı fotoğraflarda saçlarının farklı görünmesinin sebebinin ise saçlarına uygulanan wax olduğunu açıkladı. Ayrıca, gözlerindeki sağlık sorunları nedeniyle bir senedir beklediği mercek ameliyatı olduğunu ve bu durumun da yüzünde bazı şişkinliklere neden olduğunu belirtti. Özel açıklamalarında, "Gözlerimle ilgili mercek ameliyatı da bir senedir bekliyordu. Bozukluk numarası çok fazla olduğundan akıllı lens takıldı. Onun için de kortizonlu damla damlatılıyor. Tüm bu kortizon yüzümde, gözümde ufak şişkinlikler oluşturdu. Saçlarımı boyatmadım, yalnız kestirdim. Kestirdiğim gün wax (saçları şekillendirmek ve istenilen biçimde kalmasını sağlamak için kullanılan bir ürün) sürüyorlar. Fotoğraf açılarından dolayı farklı çıkmış; kırlarım duruyor." ifadelerine yer verdi.

Bu açıklamalarıyla, Özgür Özel hem siyasi süreci hem de kişisel konuları ele alarak kamuoyunu bilgilendirdi. Özellikle, saçlarıyla ilgili çıkan dedikodulara net bir yanıt vermesi, medyanın ve halkın dikkatini çekti. Özel'in şeffaf ve açıklayıcı tutumu, siyasette ve kamuda şeffaflık ve güvenilirlik açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.

"Özgür Özel açıkladı: Saçlarını boyatıp boyatmadığı tartışmalarına son noktayı koydu" haberi, 21 Nisan 2024 tarihinde yazılmıştır. 21 Nisan 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Özgür Özel açıkladı: Saçlarını boyatıp boyatmadığı tartışmalarına son noktayı koydu haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özgür Özel açıkladı: Saçlarını boyatıp boyatmadığı tartışmalarına son noktayı koydu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:57 Gazze'de İsrail'in Refah Kentine Yönelik Mahalle Boşaltma Operasyonu Endişe Yaratıyor
  2. 12:52 6 Mayıs 2024 Altın fiyatları
  3. 12:50 Kendini yaraladığı iddia edildi: Dilan Polat için Adli Tıp Kurumu’na sevk kararı alındı
  4. 12:49 Dolarda 38 yıl sonra bir ilk gerçekleşti!
  5. 12:47 Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: Vekaletle kurban kesim bedeli ne kadar?
  6. 12:45 28 Şubat Davası ertelendi: Mahkeme davayı 9 Eylül'e erteledi
  7. 12:43 Evde Bol Köpüklü Türk Kahvesi Yapmanın Sırrı Ortaya Çıktı: İşte Pratik İpuçları!
  8. 12:38 Sağlık İçin Lezzetli İkiliden Güç Alın: Sumak ve Yoğurt!
  9. 12:31 Anadolu'nun Leziz Kahvaltı Köşesi: Kaygana Tarifiyle Sofralarınızda Şölen Başlasın!
  10. 12:25 Rio Grande do Sul'da Şiddetli Seller: Ölü Sayısı 76'ya Yükseldi
  11. 12:23 Beşiktaş'ta Sakatlık Krizi! Kupa Maçında 3 İsmin Durumu Merak Konusu!
  12. 12:22 Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finalinde Heyecan Başlıyor! Hakemler Belli Oldu!
  13. 12:22 Dikkat! Tehlikeli Balık Türü Türkiye'de Görüldü
  14. 12:22 Tüyler Ürperten Öngörüler: Simpsonlar'ın Sırrı Çözüldü!
  15. 12:22 Akaryakıtta Yarın Tek Seferlik İndirim: 50-60 TL Cebinize Kalsın!
  16. 12:21 Fransa'da Liselerden Gazze'ye Destek: Protestolar Genişliyor
  17. 12:17 Pratik Tatlı Krizine Son: 4 Malzemeli Çikolatalı Örgü Böreği Tarifi!
  18. 11:40 Göbek atarak fenomen olan Cengiz’in kazancı dudak uçuklattı
  19. 11:36 'Huysuz Virjin' film oluyor!
  20. 11:35 Benzin ve motorine indirim geliyor: İşte güncel fiyatlar
Türkiye Haberleri