Özgür Özel "CHP'de bir çekişme, tartışma yok; belediye başkanlarımızla etle tırnak gibiyiz"

Özgür Özel

Özgür Özel "CHP'de bir çekişme, tartışma yok... CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gömeç’te partisinin birliğini vurguladı: "CHP'de sorun yok, 47 yıl sonra birinci partiyiz. Birbirimizle uğraşmak yerine halkın beklentilerini karşılamalıyız."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gömeç Belediyesi'nde yaptığı açıklamalarda, partideki birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. "CHP'de bir sorun, çekişme veya tartışma yok. İktidar medyası her gece CHP’yi konuşmak istiyor. 47 yıl aradan sonra birinci parti olduk. Bu koşullarda birbirimizle uğraşmak, halkın 'İktidar bile olsalar içlerindeki tartışma bitmeyecek' demesine yol açar" dedi.

Özel, Balıkesir programının ikinci gününde CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı ve Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’i ziyaret etti. Ziyaretinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan ve CHP Balıkesir İl Başkanı Eren Köybaşı da yer aldı.

Ziyaretlerin ardından Gömeç Belediye Başkanı Melih Bağcı’yı da ziyaret eden Özel, "Melih Bağcı'nın cebindeki anahtar, sadece belediyenin kasasının değil, Cumhuriyet'in ikinci yüzyılındaki CHP'nin iktidarının anahtarıdır. Onlar iyi yönetecekler, örgütümüzle uyumlu çalışacaklar ve vatandaşın beklentilerini karşılayacaklar" şeklinde konuştu.

Yerel seçimler için hazırlık yaptıklarını belirten Özel, "Yenilgilerden ders almak değil, zaferi olgunlukla taşıma sınavıdır," dedi. Seçim öncesi medyanın kendilerini olumsuz yansıttığını ifade eden Özel, "Anadolu Ajansı'nın farkı 25 puan gösteriyordu; moral bozmamalıyız. Sandıkların başında kalmalıyız" çağrısında bulundu.

Ayrıca, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin yıllarca AKP'de olduğunu ve devraldıkları durumu "ekonomik olarak, proje olarak ve vizyon olarak bir enkaz" olarak tanımladı. "Bu körfezin arıtma sorununu ve su sorununu çözeceğiz" diyen Özel, geçmiş yönetimlerin halka hizmet etmek yerine kendi çevrelerine hizmet ettiğini belirtti.

47 yıl sonra parti birinci parti olmuş, 47 yıl sonra öyle bir zafer kazanmışız ki Avrupa ve dünyanın yerel yönetimlerinde en güçlü parti ve Avrupa'nın en yüksek oy alan sosyal demokrat partisi olmuş ama biz kavga etmeye devam etmişiz. Bu odalarımızla birbirimizle uğraşırsak millet der ki, 'Bunlar iktidar bile olsa içerideki tartışma bitmeyecek'. Ama şu kadar net ki partide 81 il başkanı tüzük çalışıyor. Tam bir mütabakat ve muhteşem bir uyum. Bütün ilçelerimizle, delegelerimizle, belediye başkanlarımızla etle tırnak gibiyiz.

"Özgür Özel "CHP'de bir çekişme, tartışma yok; belediye başkanlarımızla etle tırnak gibiyiz"" haberi, 29 Ağustos 2024 tarihinde yazılmıştır. 29 Ağustos 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Özgür Özel "CHP'de bir çekişme, tartışma yok; belediye başkanlarımızla etle tırnak gibiyiz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özgür Özel "CHP'de bir çekişme, tartışma yok; belediye başkanlarımızla etle tırnak gibiyiz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 14 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 07:41 Sigara ve Puroda ÖTV %53,5’e Yükseltildi: Tütün Ürünlerinde Yeni Dönem!
  2. 07:35 Tour of İstanbul Yarışı Nedeniyle İstanbul’da Trafiğe Kapanacak Yollar Açıklandı!
  3. 07:26 Diyarbakır’da Kayıp Narin Güran'ın Ölümü Üzerine Şok Detaylar: Amcanın İfadesi Yeniden Alındı!
  4. 04:58 Emeklilik yaşında kademeli artış planlanıyor
  5. 01:34 Çin, PwC'ye rekor düzeyde bir ceza kesti
  6. 00:50 Narin’in Tutuklu Amcası Salim Güran’ın Son İfadesi Şok Yarattı: Avukatı Nevzat Bahtiyar’ı Suçladı!
  7. 00:50 Narin Cinayetinde Şok Gelişme: Ramazan Atasoy Tutuklandı
  8. 00:45 Galatasaray'dan Şok Transfer Hamlesi: 15 Milyon Euroluk Büyük Müjde!
  9. 00:33 Emniyet Müdüründen işten atılan işçilere müdahale! Yakalarına yapışıp ‘defolun’ diyerek itti
  10. 00:29 Erdoğan, üç bakan yardımcısını görevden alındı, dört yeni bakan yardımcısı atadı!
  11. 00:24 AKP'li Üyenin CHP'ye Yönelik İfadeleri Tartışma Yarattı
  12. 00:23 Son Dakika: Erdoğan’dan Şok Atamalar! Üç Bakanlıkta Üst Düzey Görev Değişiklikleri!
  13. 00:21 TFF'den yeni VAR hakemi eğitim programı!
  14. 00:14 Galatasaray'ın yeni transferi İstanbul'da: Sallai'den ilk sözler
  15. 00:12 Narin Davasında Şok Gelişmeler: 200 Bin TL İddiası!
  16. 00:11 Dolar Kuru İçin Kritik Uyarı: 18 Eylül Dönüm Noktası!
  17. 00:08 “Müstehcenlik” suçundan gözaltına alınan Jahrein Mahkeme Kararıyla Cezaevine Gönderildi
  18. 00:05 Icardi'nin Yeni Adresi Belli Oldu!
  19. 00:01 Almanya'nın Şok Kararı: Schengen Anlaşması’nı Geçici Olarak Askıya Aldı!
  20. 23:54 Britney Spears Eski Eşine Nafaka Ödemekten Kurtuluyor!
Politika Haberleri