Özgür Özel'den dikkat çeken çağrı: "1 Nisan'dan sonra nereye çağrılırsanız oraya gelin"

Özgür Özel'den dikkat çeken çağrı:

Özgür Özel'den dikkat çeken çağrı: "1 Nisan'... Özgür Özel, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında üç dönemdir belediye başkanlığı yapan Abdullah Hacı'nın rızasıyla adaylıktan çekildiğini ve parti olarak dönem kuralı getireceklerini açıkladı. Özel ayrıca, muhalefete muhalefet etmediğini vurguladı.

CHP lideri Özgür Özel, Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde düzenlenen halk buluşmasında konuştu. Özel, burada yaptığı açıklamada, üç dönemdir Babaeski'de belediye başkanlığı yapan Abdullah Hacı'nın rızasıyla adaylıktan çekildiğini ve 3 dönem kuralını uyguladığını ifade etti.

"1 NİSAN'DAN SONRA NEREYE ÇAĞRILIRSANIZ ORAYA GELİN"

Parti olarak dönem kuralı getireceklerini ifade eden Özel, "Dönem kuralını kendi kendine uygulayan, görevi sizin itimadınızın, güveninizin, sevginizin en üst noktasına getirip tam orada bırakan Abdullah başkanımıza partimiz adına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Partilerine desteklerinden dolayı Babaeskililere teşekkür eden Özel, adayları Nuray Öner Polat'a seçimlerde destek istedi.

Babaeski'nin aynı zamanda Alpullu beldesindeki Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1926 senesinde açtığı şeker fabrikasına da ev sahipliği yapması sebebiyle önemli bir ilçe olduğunu ama bu fabrikanın 2018'de iktidar tarafınca satıldığını belirtti.

Özel, oy verecek seçmenlerden 31 Mart'a kadar adaylara ve meydanlara sahip çıkmalarını istediğini dile getirdi. Özel, "1 Nisan'dan sonra nereye çağrılırsanız oraya gelin, barışçı gösterileri kimse 'terör eylemi' diye gösteremez. Bu milleti sindirmeye çalışıyorlar, sinmeyeceğiz. Haklı tepkileri dindirmeye çalışıyorlar, dinmeyeceğiz. Milletin sesini kesmeye çalışıyorlar. Susmayacağız. Biz kazanacağız." ifadelerini kullandı.

"İKTİDARA SARI KART GÖSTERECEĞİZ"

Babaeski ilçesindeki programını tamamlayan Özgür Özel, Kırklareli'ne doğru yol aldı. Kırklareli'de bir otelin toplantı salonunda düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları Buluşması" programında konuşan Özel, seçim temposunun yoğunluğuna dikkat çekti ve tüm adaylarıyla başarılı olmayı hedeflediklerini vurguladı. Özel, İstanbul'daki önceki seçimlerde elde ettikleri başarıyı hatırlatarak, 31 Mart seçimlerinin önemine değindi ve bu seçimlerin iktidar için bir karne olacağını belirtti. Hak arayanlara destek olacaklarını ifade eden Özel, bu yeni ve dinamik siyasetin yolunu açmak için milletin desteğine ihtiyaç olduğunu vurguladı. Özel, "1 Nisan'ın ertesi günü yapacak bir şey yok ama 1 Nisan'ın önceki günü yapacak bir şey var. 31 Mart seçimleri sadece yerel seçimler değil. Yerel seçimler vasıtasıyla iktidara sarı kartı gösterileceğiz" ifadelerini kullandı.

"MUHALEFETE MUHALEFET ETMİYORUM"

Özgür Özel, muhalefete muhalefet etmediğini bir kez daha vurguladı ve Cumhur İttifakı'na karşı Türkiye İttifakı'nı kurduklarını belirtti. Özel, "Tek başımıza gireceğiz" diyenlerin, seçim sonuçlarında "Kimseye kaybettirmeye niyetimiz yok" derken bir yandan Cumhur İttifakı'nın karşısındaki adaylara zarar vermemesi gerektiğini ifade etti.

"Özgür Özel'den dikkat çeken çağrı: "1 Nisan'dan sonra nereye çağrılırsanız oraya gelin"" haberi, 04 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 04 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Özgür Özel'den dikkat çeken çağrı: "1 Nisan'dan sonra nereye çağrılırsanız oraya gelin" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Özgür Özel'den dikkat çeken çağrı: "1 Nisan'dan sonra nereye çağrılırsanız oraya gelin" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 09 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
(1) Yorum
SON HABERLER
  1. 12:42 Putin ve Paşinyan Kremlin'de Buluştu: Ticarette Artış ve Bölgesel İşbirliği Görüşüldü
  2. 12:38 9 Mayıs 2024 günlük burç yorumları
  3. 12:22 Jilet Dişli Canavarlar: Porto Alegre Felaketinden Sonra Timsahlar Sokaklarda!
  4. 12:22 Takipçi Kazanmak Adına İnsanların Canına Kastetti!
  5. 11:39 Tamer Karadağlı Şahan Gökbakar'ın adını duyunca sinirlendi
  6. 11:33 Milli Eğitim Bakanı Tekin'den "eğitimde şiddet" açıklaması
  7. 11:26 Fatih Altaylı: Her siyasetçi bilmeli ki, mesele bazen kapıdan çevirebilmektir
  8. 11:22 Öğretmen 15 yaşındaki öğrencisinden hamile kaldı
  9. 11:16 İstanbul'un göbeğinde lüks konut projesine izin: 19 katlı projeye izin verildi
  10. 10:53 Damat yıkıldı: 12 günlük gelin erkek çıktı
  11. 10:44 Müzisyen Kalben serbest bırakıldı
  12. 10:39 Birecik'te DEM Parti binasına ikinci saldırı
  13. 10:34 Cem Yılmaz bir aşkı daha bitti iddiası
  14. 10:33 Özgü Namal'ın magazincilerden sır gibi sakladığı çocukları görüntülendi!
  15. 10:28 Can Ataklı: AK Parti’den geçen belediyelerin borçlarını sürekli açıklamak aleyhe de dönebilir
  16. 10:24 SGK'nın geri ödeme listesine 47 ilaç daha alındı
  17. 10:23 Süreyya Yalçın'ın Miami'deki Yas Günü! Kahreden Ölüm!
  18. 10:19 Halkbank ve Vakıfbank temettü dağıtmayacak
  19. 10:16 İflasın eşiğindeler: İki tekstil devi konkordato talep etti
  20. 09:51 Korkunç olay: 'Kocam yük olarak görüyordu' dedi, engelli oğlunu timsahlara yem etti
Politika Haberleri