Ozon Tedavisi Nasıl Uygulanır? Dr. İbrahim Yılmaz Anlatıyor

Ozon Tedavisi Nasıl Uygulanır? Dr. İbrahim Yılmaz Anlatıyor

Ozon Tedavisi Nasıl Uygulanır? Dr. İbrahim Y... Ozon tedavisi hakkında...

 

Ozon Tedavisi Nedir?

Ozon tedavisi, iltihaplanma ile daha iyi başa çıkmak için bağışıklık sistemini değiştirme potansiyeline sahiptir. Birçok insan iltihaplanmaya neden olan koşullardan muzdariptir. Bu nedenle bağışıklık sistemine destek olmak amacıyla ozon tedavisi önerilmektedir. Yan etkisi bulunmayan bu tedavi, birçok ülke ve kıtada yaygın şekilde uygulanmaktadır. Doktor İbrahim Yılmaz’ın sağlık merkezinde bir doktor gözetiminde bu tedaviye sizlerde erişim sağlayabilirsiniz.

2005 yılında yapılan bir çalışmada, düzenli ozon tedavisi, oksidatif stresi düzenleyerek bu inflamasyon belirteçlerini azaltmada etkiliydi. Ozon, bir immünomodülatör görevi görerek astım, artrit ve Chron hastalığı gibi inflamatuar durumların yönetimine yardımcı olabilir.

Ozon Tedavisi Nasıl Yapılmaktadır?

Ozon tedavisi, monoterapi veya diğer tedavileri tamamlayıcı bir tedavi olarak tedavi amaçlı vücutta ozon (O3) uygulamasıdır.

Tıbbi kullanım için ozon, saf oksijenin (O2) hem yüksek voltajda hem de yüksek frekansta elektrik çarpmasıyla geçirilmesiyle elde edilen bir oksijen-ozon karışımıdır. Özel bir elektrotıp ekibi tarafından gerçekleştirilen bu kimyasal reaksiyon, patolojiye ve tedaviye göre farklı konsantrasyonlarda ozon içeren bir gaz üretir. Gaz, vücutla temas ettiğinde, doymamış yağ asitleri ile reaksiyona girerek onları oksonidlere ve daha sonra terapötik kimyasal değişiklikler üreten peroksitlere dönüştürür.

Ozon Tedavisi Ne İşe Yarar?

Ozon gazı antioksidan ve bağışıklık sistemini düzenleyici olarak etki gösterir. Bozulmuş organ fonksiyonlarını düzeltir. Bakteri, mantar ve virüsler üzerinde durdurucu ve öldürücü etkiye sahiptir. Süperoksit Dismutaz adlı vücutta kanseri uyaran molekülleri durduran maddeyi ve TGF-Beta isimli vücut iskeletini oluşturan kemik ve kıkırdak iyileşmesini tetikleyen maddeyi artırır.

Ozon Tedavisi Kimlere Uygulanabilir?

Doktor İbrahim Yılmaz, ozon tedavisinin büyük sağlık sorunları olmayan herkese uygulanabileceğini belirtmektedir. Bir doktor gözetiminde bu tedavinin uygulanması gerektiğinin altını çizmektedir. Genel halsizlik, kronik yorgunluk, otoimmün hastalıklarda bağışıklık sisteminin düzenlenmesi amacıyla, kas-tendon yaralanmalarında, eklem kireçlenmelerinde enjeksiyon şeklinde görülen hastalara uygulanabilmektedir.

Ozon Tedavisi Kimlere Uygulanamaz?

Dr. İbrahim Yılmaz sağlık merkezinde eğer masif kanama durumlarında, graves gibi tiroid hastalıklarında, G6PD enzim eksikliği hastalarında, malign hipertansiyon hastalığında, ağır trombositopenide durumlarını hastada gözlemlenmişse, uygulama yapmamaktadır.

Dr. İbrahim Yılmaz Kimdir?

İlk, orta ve lise eğitimini Konya’da tamamlamıştır. Üniversite eğitimini Türkiye Ege Üniversitesi Tıp fakültesinde tamamladı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. Doğal tedavi yöntemlerine oldukça merakı vardır. Kendi hastalığının tedavisi için üniversite 2. sınıfta bitkisel tedavi uygulaması ile doğal tedavi ve sağlık üzerine çalışmaları başladı.

Sosyal medyada takip etmek için Instagram kullanıcı adı: dr.ibrahimyilmaz olarak ulaşabilirsiniz.

T.C Sağlık Bakanlığı’nda mecburi hizmetini Gaziantep’te 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde acil serviste çalışarak tamamladı.

Doğal tedavi ve sağlık alanlarında uzmanlıklarını geliştirdi. Tedavide aslında esas olan vücutta ana sistemlerde unutma sorununun ve yenilenme eksikliğinin giderilmesi gerekliliğiydi. Bunu en layığı ile yapan fıtratla uyumlu olan bitkisel tedavi merkezli doğal tedavi yöntemleriydi.

Doğal tedavi yöntemleri olan Ozon tedavisi, sülük tedavisi, Fitoterapi, TMS tedavisi, hacamat tedavisi, Proloterapi, PRP, Manyetik Alan tedavisi, Yüksek Yoğunluklu Lazer tedavileri, Enjeksiyon tedavileri ve Kolon Hydroterapi ile ilgili kurs ve seminerlere katıldı.

2009 yılı itibarı ile bilimsel çerçevede profesyonel olarak Ozon tedavisi ve diğer doğal tedavileri uygulamaktadır. 2011-2015 yılları arasında İzmir de kendi muayenehanesinde on binlerce hastası ile çalışmalarına devam etmiştir.

2015 yılı itibariyle memleketi Konya da kliniğinde hastalarına şifa vesilesi olmaya devam etmektedir. Sizlerde Doktor İbrahim Yılmaz’ın sağlık merkezine gelerek doğal şifa yöntemleri ve metotları hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.instagram.com/dr.ibrahimyilmaz/

https://dribrahimyilmaz.com/

 

"Ozon Tedavisi Nasıl Uygulanır? Dr. İbrahim Yılmaz Anlatıyor" haberi, 02 Nisan 2022 tarihinde yazılmıştır. 02 Nisan 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Yaşam kategorisi altında bulunan Ozon Tedavisi Nasıl Uygulanır? Dr. İbrahim Yılmaz Anlatıyor haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ozon Tedavisi Nasıl Uygulanır? Dr. İbrahim Yılmaz Anlatıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:18 Melisa Döngel ve Sergen Yalçın İlişkisi Yeniden Gündemde: Günübirlik Buluşmalar Dikkat Çekiyor
  2. 13:14 Arsenal ve Napoli, Ferdi Kadıoğlu İçin Sıraya Girdi!
  3. 13:00 Galatasaray'da Kadro Revizyonu: Yeni Sezon için Transfer Hamleleri Başladı
  4. 12:45 İsveçli metal grup In Flames'den İstanbul Konseri!
  5. 12:41 Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!
  6. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  7. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  8. 11:56 Yeni bir kararla emekli promosyon ödemelerine özel bankalar da dahil edildi
  9. 11:56 Clinton ile Obama'nın da katıldığı etkinlikte Biden'a Gazze protestosu: "Kendinden utan, Joe Biden"
  10. 11:55 Son Dakika: Eros davasında Başsavcılıktan itiraz!
  11. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  12. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
  13. 11:26 Galatasaray Yöneticisi Erden Timur'dan hamle! Şimdi de Medya Patronu!
  14. 11:26 Jülide Kural: Kadir İnanır büyük bir hızla iyileşme yoluna girdiğini kanıtlamıştır
  15. 11:20 Murat Kurum, bakanların seçim çalışmasına katılmasını savundu: Cumhur ittifakının bakanları
  16. 11:17 Ekrem İmamoğlu: AK Parti kendisine oy verenlerin beklentilerini karşılayamıyor
  17. 11:15 Balıkesir Adayları Sosyal Medya İle Seçmene Ulaşıyor
  18. 11:05 Madonna Brezilya'ya Ücretsiz Konser Verecek! Son Konseri Mi?
  19. 11:05 Altın Fiyatları Hareketli: Gram Altın Ne Kadar?
  20. 11:02 Fenerbahçe'nin Eski Yöneticisi'nden şok hamle! Başkanlığa Aday Olacak!
Yaşam Haberleri