Partilerin olmazsa olmazı renkli ve gösterişli pipetler

Partilerin olmazsa olmazı renkli ve gösterişli pipetler

Partilerin olmazsa olmazı renkli ve gösteriş... Soğuk içecekleri tüketmeyi daha kolay ve keyifli hale getiren pipetler, her yaştan insanın vazgeçilmezi. Yemeklerin yanında ya da tek...

Soğuk içecekleri tüketmeyi daha kolay ve keyifli hale getiren pipetler, her yaştan insanın vazgeçilmezi. Yemeklerin yanında ya da tek başına tüketilen kola, ayran, meyve suyu, soğuk kahve gibi sıvı gıdaları pipet yardımıyla içmek, içeceği daha cazip hale getiriyor. Pek çok rengi ve çeşidi bulunan pipetler çocukların da ilgisini çekiyor ve içeceklerini eğlenerek tüketiyorlar. Sütü sevmeyen çocukların bile pipetle birlikte süt içmek istemesi belki de en çok anneleri sevindiren bir özellik.

Partilerin olmazsa olmazı renkli ve gösterişli pipetler

Kullanım alanına göre birçok türü bulunan pipetler, özellikle parti ortamlarının olmazsa olmazı. İçim kolaylığı sağlayan ve içeceğe ayrı bir hava katan pipetlerin Ambalaj Store’da körüklü, artistic, frozen, kâğıt sargılı gibi çeşitleri mevcut. Uzunluğu 23 cm olan körüklü pipet, gün içinde en çok kullanılan pipet türlerinden biri. Ambalaj Store’da bir kolide 10.000 adet bulunan körüklü pipetin fiyatı 124,90 TL+ KDV. Artistic pipet, genellikle alkollü, alkolsüz kokteyllerle birlikte servis ediliyor ve rengârenk oluşuyla içeceğin göze daha güzel görünmesini sağlıyor. İçinde 5.000 adet artistic pipet bulunan bir kolinin fiyatı 275,90 TL + KDV.

                                                               Artistic pipet

Uygun fiyat, bol çeşit

Uzunluğu 26 cm, kalınlığı 8 mm olan siyah renkli frozen pipet, dayanıklı olmasıyla öne çıkıyor. Frozen pipetin Ambalaj Store’da satış fiyatı 112,95 TL + KDV. Bir kolide toplam 5.000 frozen pipet bulunuyor. Kâğıt sargılı pipet ise hijyenik olması nedeniyle tercih ediliyor. İçinde 10.000 adet kâğıt sargılı pipet bulunan bir koli 137,90 TL + KDV fiyat ile satışa sunuluyor. Sektörde aynı işleve sahip farklı kalitedeki ürünleri bir arada sunan Amblaj Store, uygun fiyatlı ürünleri bir arada bulmanıza yardımcı oluyor.

Pipet kullanımı diş çürümesini engelliyor

Pipet kullanımı, ağız ve diş sağlığı açısından olumlu etkiye sahip oluşuyla da tercih ediliyor. Asitli ve soğuk içeceklerin dişle temasını azaltarak oluşabilecek diş çürüklerini önlemesi nedeniyle doktorlar tarafından pipet kullanımı tavsiye ediliyor. Özellikle diş teli takan kişiler için pipet kullanımı daha sağlıklı ve tercih edilebilir. Ayrıca pipetler tek kullanımlık olması nedeniyle pratik olduğu kadar hijyenik bir çözüm olarak da kabul ediliyor.

                                                                          Frozen pipet

Ambalajstore.com’a üye ol, indirim fırsatını kaçırma

Evlerde, kafelerde, restoranlarda, otellerde, yurtlarda özel hastanelerde, yemek üretim tesislerinde, catering firmalarında, konaklama tesislerinde ve zincir marketlerde sıklıkla kullanılan ve hayatımızın bir parçası haline gelen pipetleri Ambalaj Store’dan uygun fiyata temin etmek mümkün. Ambalaj Store web sitesine ücretsiz üye olarak tüm ürünlere kolayca erişebilir, belli zamanlarda yapılan indirimlerden yararlanıp, kazançlı bir alışveriş yapabilirsiniz.

Hızlı, kolay ve güvenilir alışverişin adresi

www.ambalajstore.com sitesinde pipetler kategorisine giriş yapıldığında bütün pipet çeşitleri görselleriyle birlikte karşınıza çıkıyor. İhtiyacınız olan pipet türünü seçtiğinizde, ürün özellikleri ve fiyat bilgisine kolayca erişebiliyorsunuz. Ödemelerde ise nakit ya da kredi kartı seçeneği bulunuyor. Dilediğiniz pipet türüne kargo masrafı olmadan hızlı, kolay ve güvenilir bir yolla ulaşmak için www.ambalajstore.com’u ziyaret edebilirsiniz.

"Partilerin olmazsa olmazı renkli ve gösterişli pipetler" haberi, 14 Şubat 2020 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Partilerin olmazsa olmazı renkli ve gösterişli pipetler haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Partilerin olmazsa olmazı renkli ve gösterişli pipetler 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:11 Ekrem İmamoğlu yabancı basına konuştu: Türkiye rotasını çizdi
  2. 09:06 Bakan Yerlikaya duyurdu: İstanbul'da "Mahzen-29" operasyonları
  3. 09:03 AK Parti'de “Kent Lokantaları” tartışması: Erdoğan sinirlendi
  4. 08:54 Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu ihalesi MHP'li Eyyup Yıldız ile AKP'li Cevat Olçok’a verildi
  5. 08:50 AK Parti’de Rolex 'kazası': “Biz bu milletin ta kendisiyiz” diye paylaştığı fotoğrafı sildi
  6. 08:45 Yenilenen Jeep Renegade e-Hybrid Türkiye'de: İşte fiyat listesi
  7. 08:39 Cem Yılmaz’ın nafaka esprisine Mehmet Esen’den sert tepki: Aşağılık bir benzetme
  8. 08:36 Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'dan tessettür yanıtı
  9. 08:28 Depremde oteli yıkılan AK Partili isme hizmet plaketi verildi
  10. 08:25 Nuray Babacan: Erdoğan’ın Marmaris tatilinden kritik detay, damat hariç herkes oradaydı
  11. 08:20 İsmail Saymaz: Facetime’dan talimat, Haliç Köprüsü’nde suikast
  12. 08:16 Aytunç Erkin yazdı: 15 Temmuz öncesi uyaran albay bir kez daha uyardı
  13. 08:11 Fehmi Koru: Birileri, CHPlilere, basit gündemlerin peşine takılmanın yanlışlığını hatırlatmalı
  14. 08:09 Soğuk hava geliyor: Meteoroloji’den çok sayıda kent için kuvvetli sağanak uyarısı
  15. 08:06 İsrail İran’a misilleme saldırısı başlattı
  16. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  17. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  18. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  19. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  20. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
Yaşam Haberleri