Pes! Kıyak atamayla gündeme gelen imam şehit babasının burnunu kırdı

Pes! Kıyak atamayla gündeme gelen imam şehit babasının burnunu kırdı

Pes! Kıyak atamayla gündeme gelen imam şehit... Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde imamlık yapan ve kıyak atamayla gündeme gelen imam Ahmet Akkaya, aracına çarpan şehit babası Kamil Demirci'yi eşi ve kızının gözü önünde yumrukladı.

 

  Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde imamlık yapan Ahmet Akkaya, aracına çarpan şehit babası Kamil Demirci'yi (61) eşi ve kızının gözü önünde yumrukladı. Burnu kırılan ve gözlük nedeniyle gözleri zarar gören şehit babası, tedavisinin ardından polis merkezinde imam Akkaya'dan şikayetçi oldu. Zonguldak’ın Alaplı ilçesinin Gümeli beldesinde imamlık yapan Ahmet Akkaya, geçtiğimiz Nisan ayında arkadaşı olan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yücel’in talebi ve kentin eski Valisi Erdoğan Bektaş’ın oluru ile Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünde memur olarak görevlendirildi. Arkadaş kıyağıyla beldeden ayrılan imam Akkaya’nın görevlendirilmesi, 10 Haziran’da göreve gelen yeni Vali Mustafa Tutulmaz tarafından iptal edildi. Bir süre izin alan imam, 30 Aralık günü Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne gitti. İmam parktaki aracına binip geri geldiği sırada, mesai bitiminde kurumda çalışan kızı Arzu Demirci’yi almaya gelen şehit babası Kamil Demirci’nin aracına çarptı.

ŞEHİT BABASININ BURNUNU KIRDI

Babasının aracına bineceği sırada meydana gelen kazadan sonra Arzu Demirci, aracın ön tarafına giderken imam Ahmet Akkaya’da otomobilinden indi. Hasar gören arabayı inceleyen imam, daha sonra kendi otomobiline binerek geri gitmeye devam etti. Bu sırada şehit babası Kamil Demirci’de aracından inerek, “Seni uyarmak için korna çaldım. Neden durmadın” diyerek tepki gösterdi. Çıkan arbedede Akkaya, kızı ve eşinin yanında şehit babası Kamil Demirci’ye yumruk attı. Aldığı darbe sonucu yere düşen şehit babasını hastaneye gitti. Kırılan gözlük camın nedeniyle gözlerinde hafif hasar oluşan Demirci’nin burnunun kırıldığı tespit edildi. Demirci tedavisinin ardından polis merkezine giderek imamdan şikayetçi olurken kızı da CİMER’e şikayette bulundu.

KIZINI ALMAYA GİTTİ DAYAK YEDİ

Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesinde 2007 yılında terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda şehit düşen Jandarma Komando Er Ayhan Demirci’nin ablası Arzu Demirci, babasının darp edilmesi üzerine imamdan şikayetçi olduklarını belirterek, “Saat 16.30 sıralarında iş çıkışı annem ve babamda beni almaya işyerine geldi. Babam aracıyla kurumun otoparkında bekliyordu. Araca bineceğim sırada Ahmet Akkaya’nın kullandığı aracı park ettiği yerden geri geri gelmeye başladı. Babam kornaya bastı ancak şahıs durmayarak bizim aracımızın ön tarafına çarptı. Babam ve annem araçtan inmediler hemen. Ben aracın ön tarafına bakmaya gittim ve hasar olduğunu gördüm. Bu esnada Ahmet Akkaya, el kol hareketleri yaparak ukala bir şekilde ‘Ne var yani vurduysam ne olmuş’ diyerek yanıma geldi. Ben, araca zarar verdin görmüyor musun dedim. Şahısta ‘adamın canını sıkmayın’ diyerek, tutanak tutulmadan ve hasar tespit yapılmadan olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bu sırada babam şahsa ‘korna çalıyorum aynalardan bakmıyor musun?’ diye söyleyince şahıs babama hitaben tekrar ‘Adamın canını sıkmayın, aracınızı da senide mahvederim’ şeklinde konuşmaya başlayınca tartışma çıktı. Bu sırada şahıs babama yumruk attı. Babamın gözlüğü kırıldı. Göz çevresinden yara aldı ve burnu da kırıldı” dedi. TEK OĞLUNU ŞEHİT VERMİŞ İmam Ahmet Akkaya’yı CİMER’e de şikayet ettiğini dile getiren Arzu Demirci, “Bu olayda Ahmet Akkaya isimli şahıs hem aracımıza hasar vermiştir ve hem de babamı darp etmiştir. Kurumun kamera kayıtlarında görüntüler mevcuttur. Şahıstan davacı olduk. Biz bu vatanın toprak bütünlüğünü korumak için şehit verdik. Tek oğlunu bu vatana şehit vermiş bir babaya kasten yaralama, mala zarar verme, hakaret olayı gerçekleştiren Ahmet Akkaya isimli şahıstan şikayetçiyiz. Şiddete meyilli olan bu şahsın imamlık gibi kutsal olan bu meslekten men edilmesi en büyük dileğimizdir” ifadelerini kullandı. Polis merkezinde ifadesi alınan imam Ahmet Akkaya ise serbest bırakıldı.

"Pes! Kıyak atamayla gündeme gelen imam şehit babasının burnunu kırdı" haberi, 03 Ocak 2021 tarihinde yazılmıştır. 03 Ocak 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Pes! Kıyak atamayla gündeme gelen imam şehit babasının burnunu kırdı haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Pes! Kıyak atamayla gündeme gelen imam şehit babasının burnunu kırdı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Tele 1

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 10:31 Murat Yetkin yazdı: İmamoğlu bu kadar eşitsiz bir seçimi kazanırsa siyasi iklim nasıl değişir
  2. 10:25 EPDK deprem bölgesinde avans ödemelerini erteledi: 1 Nisan'da resmileşecek
  3. 10:24 Tekirdağ’da uyuşturucu ve silah operasyonunda büyük vurgun!
  4. 10:21 Ahmet Türk: İrademiz sandıklara yansırsa barışa bir adım daha yaklaşırız
  5. 10:16 Avcılar’da dehşet: Eşini çocuklarının gözü önünde öldürdü
  6. 09:49 Sermaye Piyasası Kurulu: Şirketlerin ilk halka arz ön şart tutarlarında indirime gidildi
  7. 09:45 Pelin Karahan: Eşime çıplak fotoğraflar attılar
  8. 09:38 Asal Araştırma Ankara ve İstanbul anketlerini açıkladı: Fark çok büyük
  9. 09:32 Audi, Nisan ortasına kadar Carlos Sainz'dan haber bekliyor
  10. 09:28 Seren Serengil kime oy vereceğini açıkladı: Ben onlar için çok üzülüyorum
  11. 09:23 Karar yazarı Mehmet Ocaktan: Dış güçler olmasa günahlarımızı kime yükleriz
  12. 09:19 Lille'den ayrılmaya hazırlanan Yusuf Yazıcı'dan Beşiktaş kararı
  13. 09:13 Kendini Hazreti Meryem ilan etti
  14. 09:07 Ali Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
  15. 09:02 Meral Akşener'in ardından Ülkü Ocakları ve MHP de Mansur Yavaş'ı hedef aldı
  16. 08:54 İmamoğlu'na ilginç sözler: 17 bakan 1 Cumhurbaşkanı tek başına hakkından geliyorsun
  17. 08:51 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan 2 kişi İstanbul'da yakalandı
  18. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  19. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  20. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
Politika Haberleri