Pierre Gasly: "Monaco'da beklediğimizden daha güçlüydük"

Pierre Gasly:

Pierre Gasly: "Monaco'da beklediğimizden dah... Pierre Gasly, Monaco Grand Prix'sinde ortaya koydukları performanstan memnun görünüyor.

AlphaTauri pilotu Pierre Gasly, altıncı sıradan başladığı yarışta iyi bir performans ortaya koydu ve yarışın tamamı boyunca Lewis Hamilton'ın baskısı altındaydı.

Hatasız geçen hafta sonunu altıncı bitiren Gasly, şöyle konuştu: "Dört kez dünya şampiyonu [Vettel] ile yedi kez dünya şampiyonu [Hamilton] arasında sıkışıp kaldım. Yani bundan daha kötü günlerim oldu! Bir bütün olarak baktığımızda hafta sonundan memnunum. Çünkü altıncı sırayla bu yılki en iyi sıralama turlarımızdan birini geçirdik. Cumartesi günkü tur gerçekten iyiydi. Ayrıca yarışta bazı önemli puanlar almayı başardık. Bunu, Lewis tam arkamızdayken yaptı ve kesinlikle kolay değildi."

"Erken pit stoplar beraber üzerimizde biraz baskı yarattılar ve bundan ötürü ertesi tur karşılık vermek zorunda kaldık. Erken pit stopla beraber arkamızdan gelen Sebastian ve Sergio'nun önünde boş bir pist oluştu. Bugün erken pite girmek büyük avantaj sağlıyordu çünkü sert lastikleri ısıtmak çok zordu. Yine de çok güçlü performans sergiledik ve bence iyi bir iş yaptık."

images.jpg

"Pit stopundan sonra Seb'le yan yana geldik, tepeye çıkarken sanırım 0.050 saniye civarında bir zamana ihtiyacım vardı çünkü yan yanaydık ve eğer 0.050 saniye avantajım olsaydı daha iyi olurdu. Ayrıca pite girdikten sonra Lewis'in hemen önünde döndüm, ona karşı savunma yapmam gerekti çünkü yol tutuş çok kötüydü. Tüm hafta sonu piste çıkış turları zordu. Bu yüzden gözden geçirmemiz gereken şeylerden biri bu."

"Ayrıca mavi bayraklar da vardı ve sanırım orada da biraz vakit kaybettik. Yani her zaman bir şeyler bulabilirsiniz. Ancak genel anlamda sert lastiklerle olan tempo, yumuşaklarla olduğu gibi değildi. Neyi daha iyi yapabileceğimizi görmek için gözden geçirmemiz gereken şeyler var. Fakat bizden çok daha güçlü bir performansa sahip olan Mercedes sürücülerinden birini arkamızda tutuk."

"Bence iyi bir sonuç aldık. Alpine sürücülerinin önünde bitirdik ve bazı hızlı araçları geride bıraktık. Bu, bizim için önemli bir şey, şampiyona için de çok önemli. Sanırım son iki yarıştaki performansımıza baktığımızda, bu hafta sonu beklediğimizden daha iyi performans gösterdiğimizi düşünüyorum."

"Bence çok güçlüydük. Bakü'de şahsen daha iyi yapabileceğim ve takım olarak daha iyi yapabileceğimiz şeyler var. Ancak takım adına mutluyum." diye ifade etti.(Kaynak.Kemal Şengül)

"Pierre Gasly: "Monaco'da beklediğimizden daha güçlüydük"" haberi, 25 Mayıs 2021 tarihinde yazılmıştır. 25 Mayıs 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Pierre Gasly: "Monaco'da beklediğimizden daha güçlüydük" haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Pierre Gasly: "Monaco'da beklediğimizden daha güçlüydük" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:35 Özgür Özel: "Ben erken seçimi en çok isteyecek kişiyim"
  2. 00:30 Arsenal, Chelsea'yi 5-0 mağlup ederek liderliği sürdürdü
  3. 00:26 Prens Louis'den yeni kareler geldi: Kanser tedavisi gören Kate Middleton çekti
  4. 00:25 Ünlü düdüklü tencere markası iflas etti: Hanımların düdüklü tencerede favorisiydi!
  5. 00:24 WhatsApp'a yeni özellik getirildi: Artık o özellik internetsiz kullanılabilecek
  6. 00:22 New York Borsası günü yükselişle kapattı
  7. 00:22 Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma açıkladı: FIFA ve UEFA Türk futbolunu takibe aldı
  8. 00:19 Aliyev, 3 ülkeyi işaret gösterdi: Ermenistan'ı bize karşı silahlandırıyorlar
  9. 00:19 Kağıthane’de drift atan sürücüye 32 bin lira ceza!
  10. 00:19 Fatih Erbakan: "AKparti'ye seçimi biz kaybettirmedik, bazı yerlerde MHP kaybettirmiş oldu"
  11. 00:17 Herkesin alışveriş yaptığı o dev market zinciri iflas etti!
  12. 00:17 Teleferik faciasında 23 saniye ayrıntısı açıklandı: Anbean kameralara yansıdı
  13. 00:15 Öğretmen atamaları ne zaman? Milli Eğitim Bakanı Tekin'den açıklama geldi
  14. 00:12 Erdoğan yarın Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek
  15. 00:12 CHP Genel Başkanı Özel açıkladı: Erken seçim çağrım yok
  16. 00:12 Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya gelecek
  17. 00:05 Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı sobelendi!
  18. 23:59 Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasında canlı yayında buz kesen kavga!
  19. 23:31 Hadise'nin bir mekanda olduğunu öğrenen gazeteciler şok oldu! Hadise taninmaz halde yakalandı!
  20. 23:31 Kayadikavlak Köyünde Yangın: Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Bir Kişi Yaralandı
Spor Haberleri