Pınar Gültekin'in annesinde cinayetin seyrini değiştirecek sözler: Kameralara baktım, tek kişi değil

Pınar Gültekin'in annesinde cinayetin seyrini değiştirecek sözler: Kameralara baktım, tek kişi değil

Pınar Gültekin'in annesinde cinayetin seyrin... Pınar Gültekin cinayetine ilişkin anne Gültekin'den davanın seyrini değiştirecek açıklamalar geldi. Katile yardım eden oldu mu? sorusuna ilişkin konuşan anne Gültekin kamera kayıtların caninin tek başına olmadığını açıkladı.

Pınar Gültekin cinayetine ilişkin anne Gültekin'den davanın seyrini değiştirecek açıklamalar geldi.  Katile yardım eden oldu mu? sorusuna ilişkin konuşan anne Gültekin kamera kayıtların caninin tek başına olmadığını açıkladı.

Pınar Gültekin'in Cemal Metin Avcı tarafından vahşice öldürülmesinin ardından katile birisinin yardımcı olup olmadığı hâlâ soru işareti. Pınar'ın acılı annesi Şefika Gültekin ise “Ben oraya gittim, kameralara baktım. Tek kişi değil ama tek kişi yakalanmış” dedi. Özellikle katilin, genç kızın bedenini yaktığı varili nasıl taşıdığı araştırılıyor.

Muğla'da kaybolduktan beş gün sonra yakılıp ardından üstüne beton dökülmüş halde bir varilin içinde ölüsü bulunan Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili araştırmalar sürüyor. Tutuklanan katil Cemal Metin Avcı ifadesinde, Pınar’ın cesedini varile koyup yakmaya çalıştığı sırada ‘Melek Teyze’ diye bahsettiği bağ evi komşusunun dumandan rahatsız olup kendisini uyardığını anlatmıştı. Şahit sıfatıyla ifade veren 75 yaşındaki Melek Set, o akşam gördüklerini anlattı.  

BENZİN ALIP GELDİ

Cani Cemal Metin Avcı, cesedi önce evde yakmaya çalıştı. Banyoya götürdüğü varile attığı odunlar yanmayınca benzin alıp geldi. Varili de bahçeye çıkarıp ateşi yaktı. Bu sırada yandaki bağ evinden komşusu, ‘Melek Teyze’ dediği 75 yaşındaki Melek Set dumanı ve ateşi fark ederek o tarafa doğru geldi, 10-15 metre yaklaştı. Varil yanarken Cemal Metin Avcı başında, ayakta bekliyordu.  

"HİÇ PANİK DEĞİLDİ"

Saat 20.00 civarıydı. Melek Set, “Cemal bu saatte ne yakıyorsun oğlum?” diye sordu. Cemal Metin de “Boş bira kasalarını yakıyorum” dedi. Melek Set, “Oğlum, plastik bu mevsimde, bu saatte yakılmaz. Allah göstermesin, ateş sıçrar, herkesi yakarsın. Bunları sabahtan yak” diye uyardı. Metin Cemal ise “Bana bir şey olmaz” diyerek yakmaya devam etti. Melek Set de kendi bahçesine geri döndü. Melek Set, fail Avcı’nın o andaki tavırlarını ifadesinde “Panik hali yoktu. Sakin ve soğukkanlıydı. Etrafta başka kimseyi de görmedim” sözleriyle anlattı.

ANNE ŞEFİKA GÜLTEKİN: KAMERALARA BAKTIM, TEK KİŞİ DEĞİLDİ

Cemal Metin Avcı ifadesinde “Her şeyi kendi başıma yaptım” demişti. Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, kızının cenazesinde konuşan annesi Şefika Gültekin ise “Ben oraya gittim, kameralara baktım. Tek kişi değildi ama tek kişi yakalanmış. Cumhurbaşkanımızdan onu da takip etmesini istiyoruz. O hem bizi mahvetti hem de kendi ailesini mahvetti. Bizi yaktı.” diye konuşmuştu. Avcı’nın herhangi birinden özellikle varilin taşınması konusunda yardım alıp almadığı araştırılıyor. Ancak şimdiye kadar bir bulguya ulaşılamadı.

"Pınar Gültekin'in annesinde cinayetin seyrini değiştirecek sözler: Kameralara baktım, tek kişi değ." haberi, 24 Temmuz 2020 tarihinde yazılmıştır. 24 Temmuz 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Pınar Gültekin'in annesinde cinayetin seyrini değiştirecek sözler: Kameralara baktım, tek kişi değil haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Pınar Gültekin'in annesinde cinayetin seyrini değiştirecek sözler: Kameralara baktım, tek kişi değil 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  2. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  3. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  4. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  5. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  6. 21:56 Hamas, Blinken'ı İsrail'in yanında olmakla suçladı
  7. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  8. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  9. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
  10. 21:36 ABD Dışişleri Bakanı Blinken açıkladı: “Refah’ta askeri operasyonlar desteklemediğimiz bir şey”
  11. 21:33 Pamuklu nevresimler nasıl düzgün şekilde yıkanır?
  12. 21:13 Galatasaray'ın hedefi 60 milyon avro
  13. 20:53 Hızlı Uyumanın Sırları: Sadece Birkaç Dakikada Uykuya Dalmanın Yolları!
  14. 20:49 ECB Başkanı Lagarde açıkladı: "Dezenflasyon sürecinin devam etmesi bekleniyor"
  15. 20:49 Tarım Bakanlığı, çiftçilere yönelik yeni destekler açıkladı!
  16. 20:49 İstanbul'da toprak kayması yaşandı: 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi!
  17. 20:45 Biden Yönetimi İsrail'e 1,3 Milyar Dolarlık Silah Satışı İçin Hazırlık Yapıyor
  18. 20:42 Gaziosmanpaşa'da Toprak Kayması: 14 Gecekondu Etkilendi, 70 Kişi Tahliye Edildi
  19. 20:38 Görsel Zeka Testi: Hızlı Düşünme ve Algılama Becerilerinizi Ölçün!
  20. 20:37 Sağlık Bakanı Koca açıkladı: Randevu alıp gitmeyenler dikkat!
Politika Haberleri