POCO’nun yeni canavarı özellikleri ile neler sunuyor?

POCO’nun yeni canavarı özellikleri ile neler sunuyor?

POCO’nun yeni canavarı özellikleri ile neler... POCO, en yeni akıllı telefonunun lansmanını yaptı: POCO X3 NFC. Genç teknoloji ve oyun meraklıları için özel olarak tasarlanan telefon benzersiz tasarımı ve müthiş gücü ile dikkatleri üzerine topluyor. Performansın en önemli öncelik olduğu cihaz, en kulla

Qualcomm’un en yeni ve en güçlü 700 serisi 4G işlemcisi SnapdragonTM 732G işlemcisini dünyada ilk kez kullanan telefon, 5.160 mAh pili sayesinde tek şarjla, iki güne kadar kullanım imkanı sağlayan inanılmaz bir performans sunuyor. Diğer taraftan, 120Hz+240Hz ekranı, piyasadaki birçok amiral gemisi telefondan çok daha üstün, inanılmaz derecede pürüzsüz ve hassas bir deneyim yaşatıyor.

Tam ihtiyacınız olan performans

Günlük kullanımda harikalar yaratan X3 NFC, oyun deneyimine yönelik olarak optimize edildi. Qualcomm’un bugüne kadarki en güçlü 4G işlemcisi olan Snapdragon 732G üzerinde çalışan X3 NFC, sekiz çekirdekli işlemcisi Kryo 470 ve Adreno 618 Elite Gaming serisi GPU barındıran mimarisi ile en talepkar oyuncuları bile etkileyecek, sürdürülebilir yüksek performans ve yapay zeka yetenekleri sunuyor.

poco.jpg

İstikrarlı çalışma ve kusursuz kullanıcı deneyimi için cihaz, işlemcinin ısısını 6 dereceye kadar düşüren, genişletilmiş bakır ısı borusunu ve birden fazla grafit katmanını bir araya getiren LiquidCool Technology 1.0 Plus (Sıvı Soğutma Teknolojisi 1.0 Plus) teknolojisini kullanıyor. Telefonun inanılmaz performansı, telefonu oyun gereksinimlerine göre ayarlayan ve kullanıcıların cihazın güçlü donanımından en iyi şekilde yararlanabilmelerine olanak tanıyan Game Turbo 3.0’ın en son sürümü sayesinde daha da optimize edilebiliyor.

Ek olarak, telefonun Z eksenli doğrusal motoru, farklı senaryolar için 150’den fazla titreşim modu ile mükemmel dokunsal geribildirim sağlıyor.

120Hz + 240Hz ekran ve stereo hoparlörler

X3 NFC, POCO’nun yeniliklerin herkes tarafından erişilebilir olmasını sağlama hedefi doğrultusunda, 120Hz yenileme hızı ve 240Hz dokunmatik örneklem hızının müthiş kombinasyonunu bir araya getiren uçtan uca 6,67″ FHD + DotDisplay ekranıyla müthiş bir deneyim sunuyor.

X3 NFC, fiyat kategorisindeki en kusursuz ekranlardan birine sahip. DynamicSwitch işlevi, kullanım durumuna ve ekranda görüntülenen içeriğin biçimine bağlı olarak telefonun otomatik olarak 50, 60, 90 ve 120 Hz arasında geçiş yaparak güç tasarrufu yapmasına olanak tanıyor. Bu, telefonun yenileme hızının oyun gibi kullanım durumlarında artmasını ve okuma gibi daha basit işlemler için düşmesini sağlıyor. Böylece güç kullanımını optimize ediyor.

240Hz dokunmatik örneklem hızı cihazın olağanüstü ekran yeteneklerini daha da güçlendirerek rakiplerinin önüne geçmesini sağlıyor. Şu anda piyasada bulunan birçok amiral gemisi akıllı telefondan %33 daha hızlı yanıt veren X3 NFC, üstün kullanıcı deneyimiyle kullanıcılara en sofistike oyunlarda dahi pazardaki2 diğer telefonlara göre büyük bir rekabet avantajı sağlıyor.

Cihaz, en kaliteli ses deneyimi için iki adet üst düzey stereo hoparlöre sahip. 4cc eşdeğeri üst hoparlör, 1cc eşdeğeri alt hoparlör ve 0,5 mm’ye kadar titreşim genliği, kristal netliğinde stereo ses ve sürükleyici bir oyun deneyimi sağlıyor. Hoparlörlerin kendilerini temizleme yeteneği ses kalitesinin uzun vadede korunmasına olanak tanıyor.

64MP AI destekli dörtlü kamera sistemi

POCO X3 NFC, 64MP ana kamera, 13MP ultra geniş açılı kamera, 2MP makro kamera ve 2MP derinlik sensöründen oluşan birinci sınıf bir dörtlü arka kamera sistemine sahip.

Telefonun ana kamerası ayrıntılı ve ultra net resimler üreten ƒ/1.89 diyafram aralığı ve 1.6μm 4-in-1 Super Pixel özelliklerine sahip Sony IMX 682 ile güçlendirilmiş. 13MP ultra geniş açılı kamera, ƒ/2.2 diyafram açıklığı ve 1.0μm piksel boyutuyla desteklenen 119° görüş alanına sahip. 2MP makro kamera ve derinlik sensörü ise kurulumu tamamlayarak ekstra işlevsellik sunuyor ve ana lensin yeteneklerini güçlendiriyor.

Cihazın ön tarafında ƒ/2.2 diyafram açıklığı ve 1.6μm 4-in-1 Super Pixel özelliklerine sahip özçekim fotoğrafları için ideal küçük noktalı 20MP kamera bulunuyor.

X3 NFC, kalabalıktan sıyrılmak isteyenler için birçok yaratıcı özelliği bir araya getiriyor. Altı adet kaleydoskop seçeneği, Gold Vibes modu, Cyberpunk modu, çok sayıda yeni fotoğraf filtresi ve AI Skyscaping 3.0 kullanıcıların sosyal medyada herkesin dikkatini çekecek yaratıcı içerikler oluşturmalarına olanak tanıyor.

Cihazda video meraklıları da unutulmadı. 4K video kaydının yanı sıra akıcı video yakınlaştırma, odak zirvesi ve AE/AF kilidi gibi özellikler video çekimini daha keyifli bir hale getiriyor. LOG/RAW format desteği ve Vlog modu, kullanıcıların sadece en önemli anları en yüksek kalitede yakalayabilmesini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda telefonu video içerikleri üretmek için yarı profesyonel bir iş istasyonuna dönüştürüyor.

5.160 mAh pil ve 33W hızlı şarj ile 65 dakikada yüzde 100 şarj

En üstün özellikler uzun ömürlü bir pil olmadan işe yaramaz. POCO X3 NFC, kullanıcıların telefonun tüm özelliklerinden faydalanabilmelerini sağlamak için orta düzey kullanımda iki günden fazla kullanım sağlayan 5.160mAh (tip) büyük bir pil ile donatıldı. 33W hızlı şarj özelliğine sahip cihaz sadece 65 dakika içinde %100 şarj oluyor. %62 şarj seviyesi için cihazın 30 dakika şarjda kalması yeterli1.

Bu yüksek şarj hızı Middle Middle Tab (MMT) teknolojisi ile elde ediliyor. Geleneksel pillerde, elektrik akımı modülün altından geliyor ve onu yukarı doğru dolduruyor bu da önemli ölçüde daha yavaş şarj hızına neden oluyor. Middle Middle Tab teknolojisinde ise pil elektrik akımını ortadan alıyor ve akımı modülün üst kısmından altına eş zamanlı olarak yaydığı yenilikçi bir yöntem kullanılıyor. Bu, daha hızlı ve daha tutarlı bir şarj hızı sunarken, aynı zamanda geleneksel düzenlere kıyasla pilin uzun ömürlü olmasını sağlıyor.

"POCO’nun yeni canavarı özellikleri ile neler sunuyor?" haberi, 09 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 08 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Teknoloji kategorisi altında bulunan POCO’nun yeni canavarı özellikleri ile neler sunuyor? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. POCO’nun yeni canavarı özellikleri ile neler sunuyor? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Teknoloji konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Ecevit Bıktım Teknoloji Editörü

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 14:03 İYİ Parti'den aday olup kaybetmişti! Vazgeçmiyor!
  2. 13:59 Enerji Sektörünün Önde Gelen İsimlerinden Group Şirket, 4 Şirketine Konkordato Talebinde Bulundu!
  3. 13:52 Haluk Levent, Kanserle Mücadele Eden Ablasını Sahneye Davet Etti ve Saçlarını Kazıttı!
  4. 13:45 Premier Lig'de Şok! İki Futbolcu Cinsel İstismar Suçundan Gözaltına Alındı!
  5. 13:44 Bilim Kurgu Hayalden Gerçeğe Dönüşüyor: Thermonator Robot Köpek Satışta!
  6. 13:44 Mevduat Süresi Dolmak Üzere! Avantajlı Faiz Oranlarından Faydalanmak İçin Son Şansınız!
  7. 13:44 Ebeveynler Dikkatli Olun! Bu Detaylar Çocuğunuzda Gizli Bir Sorun Olduğunun İşareti Olabilir!
  8. 13:44 Şok Haber: Ünlü Airfryer Markası da İflas Etti!
  9. 13:36 Mansur Yavaş, Almanya Cumhurbaşkanı İle Görüşme Sağladı!
  10. 12:44 Melek Mosso'dan Dikkat Çeken Açıklama Geldi!
  11. 12:34 Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'
  12. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  13. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
  14. 12:12 Elektrikli Çağ Başladı: Mercedes Efsanesi G Serisi Artık Elektrikli!
  15. 12:11 O Şehrin Kapıları Ücrete Tabi! Artık Giriş Ücreti 174 TL
  16. 12:10 IMF yıl sonu dolar tahminini açıkladı: Tahmini öğrenince dudağınız uçuklayacak!
  17. 12:10 Teknoloji Devi Yerli Otomobil Firmasını Satın Alarak Sektöre Damgasını Vuruyor!
  18. 12:10 Evindeki Yılanla Yasak Aşk Yaşayan Kadının Korkunç Sonu!
  19. 12:09 Oğulcan Engin Sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili paylaşım yaptı!
  20. 11:52 Portekizli genç yıldız Fenerbahçe'ye mı geliyor? Transfer rüzgarı!
Teknoloji Haberleri