Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda?

Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda?

Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi''nde ikinci maçında Porto''yla karşılaşacak olan Galatasaray, sahaya ilginç bir 11''le çıkmayı planlıyor. Porto-Galatasaray maçının yayıncısı ve şifreli mi şifresiz mi yayınlanacağı belli oldu. Eren Derdiyok''un durumu belli oldu.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda ikinci maçta deplasmanda Porto ile karşılaşacak. Galatasaray'da bu önemli maç öncesinde eksik ve cezalı oyuncular can sıkıyor. Erzurumspor maçında sakatlanan ve ameliyat olan Emre Akbaba ile cezalı Ndiaye Porto maçında forma giyemeyecekler. Ayrıca sarı-kırmızılı takımda Eren Derdiyok'un maça yetişmesi bekleniyor.

Galatasaray'ın Porto maçı kafilesinde şu futbolcular bulundu:

Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

İngiliz hakem

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci haftasında deplasmanda Portekiz'in Porto takımıyla yapacağı maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

Muhtemel 11

Galatasaray muhtemel 11: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar Aziz, Nagatomo, Fernando, Donk, Gary Rodrigues, Feghouli, Belhanda, Onyekuru (Eren)

Galatasaray, savunmada Serdar ve Maicon ile oynayacak. Fernando ve Donk ise presle kaptığı topları, Onyekuru ve Rodrigues’e verecek... İki hızlı oyuncuyla da gol aranacak. Fatih Terim'in Porto ile oynanacak maçta iki beki Linnes ve Nagatomo'nun da hücuma çıkmasını isteyecek.

Yayıncı belli oldu

3 Ekim Çarşamba günü saat 22:00'de başlayacak mücadelenin yayıncısı Bein Sports oldu. Ancak maç açık kanaldan yayınlanmayacak. Porto - Galatasaray maçının şifreli olarak Bein Sports 1'den yayınlanacağı açıklandı. Öte yandan maçı sadece Sporun Yıldızları paketi sahibi olan Digitürk aboneleri izleyebilecek. Digiturk Play sahipleri ise maçları izleyemeyecek. Digitürk Play kullanıcılarından maçı izlemek için haftalık Avrupa paketi satın alınması istendi. Fiyatlar ise 50 ve 60 TL olarak belirlendi. 

Porto'nun eksikleri

Portekiz temsilcisinde daha önce Beşiktaş forması da giyen Vincent Aboubakar, Galatasaray'a karşı sahada olamayacak. Mavi-beyazlı takımda sakatlığı bulunan Riechedly Bazoer'in de Galatasaray'a karşı forma giymesi beklenmiyor.

Son deplasman galibiyeti

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde son deplasman galibiyetini 5.5 yıl önce yine Fatih Terim yönetiminde almıştı. Sarı-kırmızılılar bu galibiyetin ardından kupada oynadığı 11 maçta deplasmanda 9 mağlubiyet ve iki beraberlik aldı.

Maç saatleri değişti

Yaz saati uygulamasının devam etmesi kararı, Şampiyonlar Ligi maçlarının saatlerini de etkileyecek. Uygulama nedeniyle 6 Kasım 2018'de oynanacak olan Schalke 04 - Galatasaray mücadelesi saat 23:00'te başlayacak. 28 Kasım 2018'deki Lokomotiv Moskova - Galatasaray maçı ve 11 Aralık 2018'deki Galatasaray - Porto maçı ise saat 20:55'te başlayacak.

"Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda?" haberi, 03 Ekim 2018 tarihinde yazılmıştır. 03 Ekim 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda? haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Porto-Galatasaray maçı hangi kanalda? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:19 Kuzey Kore’den yeni füze denemesi geldi
  2. 15:16 Max Verstappen Rekor Kralı Oldu!
  3. 15:13 Ordunun polisin yetkileri genişletildi: Ekvador'da OHAL ilan edildi
  4. 15:12 Beşiktaş'ta Bomba Ayrılık!
  5. 15:11 Beşiktaş'ın Galibiyet Sevinci Çok Çok Kısa Sürdü!
  6. 15:10 Libya’dan Filistin’in BM üyeliğinin veto edilmesine ilişkin açıklama geldi: Derin üzüntü duyuyoruz
  7. 15:09 Bakan Symmonds ‘Zamanı gelmişti’ dedi: Barbados, Filistin’i resmen tanıdı
  8. 15:05 Öpüşme Görüntüleri Kumpas! Yılmaz Erdoğan'ın hamlesi çok konuşulacak!
  9. 15:05 AKP'den 'İstiklal Marşı', 'Atatürk ve Erdoğan'a hakaret' iddialarıyla ilgili açıklama geldi
  10. 15:02 Erasmus+ Projesi Kapsamında Konya'da Kariyer Danışmanlığı Eğitimi Verildi
  11. 15:00 Türkiye'yi Vuran Şiddetli Fırtına ve Sağanak:Ağaçlar Devrildi,Çatılar Uçtu,Yaşam Olumsuz Etkilendi
  12. 15:00 Malatya'da 3.8 Büyüklüğünde Deprem: Endişe ve Uyarılar Artıyor
  13. 14:57 Gemlik'te Yağışın Sebep Olduğu Duvar Çökmesinde 2 Kişi Yaralandı
  14. 14:56 Komşusunun Hayatını Heimlich Manevrasıyla Kurtardı
  15. 14:51 Nicolas Pepe'nin Trabzonspor'dan Ayrılığı Gündemde: Juventus İlgileniyor
  16. 14:50 Eskişehir’de 3 bin fidan projesinde yüzler güldü!
  17. 14:50 "Döner Kardeşler" Çete Liderleri Banu Parlak Davasına Karıştı: İfade ve Pazarlık Detayları
  18. 14:46 Hamas'ın Siyasi Bürosu Merkez Değiştiriyor: İsrail-Hamas Görüşmeleri Tehlikede!
  19. 14:45 Uğur Dündar'ın Cinsellik Açıklaması! Program sunucusu Ece Üner'i Kahkahalara Boğdu!
  20. 14:43 Sultanlar Ligi Finalinde Fenerbahçe ve Eczacıbaşı Arasındaki Heyecan Dorukta!
Spor Haberleri