Prens ve Prenseslere Özel Bebek Odası Modelleri

Prens ve Prenseslere Özel Bebek Odası Modelleri

Prens ve Prenseslere Özel Bebek Odası Modelleri Bebeğinizin konforu ve huzuru için ideal seçimleri yapın. Farklı yaş ve cinsiyetlere uygun bebek odası modelleriyle bebeğinizin rahatını sağlayın. Genişleyen tasarımlar, kullanışlı çekmeceler ve dekorasyon seçenekleriyle bebeğiniz için mükemmel bir alan oluşturun. Koçtaş'ta güvenle alışveriş yapın!

Bebeğinizin rahatlığı ve huzuru sizin için her şeyden önemli ise doğru yerdesiniz. Farklı yaş ve cinsiyete sahip bebekler için tasarlanan modeller, bebeğinize uygun seçim yapmanızı kolaylaştırır. Böylelikle ürünleri inceleyerek bebeğiniz için kaliteli bir uyku ve eğlenceli oyun alanı oluşturabilirsiniz.

 

BEBEĞINIZIN RAHATI IÇIN BEBEK ODASI TAKIMLARI

Bebek odası modeli satın almak istiyorsanız bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Bu noktaların başında kullanışlılık gelir. Bazı modeller, genişleyen tasarımı ile hem kullanışlılık hem de konfor sunar. Genişleyen tasarım, yatak kısmının büyüyebilmesini sağlayan bir mekanizma ile çalışır. Bu sayede ürünleri bebeğiniz büyüdüğünde de rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Ürünlerden bazılarında ise kullanışlı tasarım çekmeceler aracılığı ile tamamlanır. Çekmeler, sallanma ya da yatak alanına herhangi bir etkide bulunmaz. Böylelikle kıyafet, oyuncak benzeri eşyaların rahatça yerleştirilir, ihtiyacınız olan her eşyayı kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

Alışverişinizde dekorasyonu da göz önünde bulundurabilirsiniz. Farklı modelleri sayesinde bebek odası dekorasyonunu zevklerinize göre oluşturabilirsiniz. Yoğunluklu olarak beyaz renk kullanılan tasarımlar genellikle dikdörtgen bir yapıdadır. Renk özelliği sonucunda farklı tonların kullanıldığı dekorasyonlar ile uyumlu bir görüntü oluşturur. Aynı zamanda krem, pembe ya da mavi benzeri renklerin kullanıldığı modeller de bulunur.

 

SEMPATIK VE SEVIMLI BEBEK ODASI MODELLERI

Tek bir eşya satın almak istiyorsanız da takım tercih ediyorsanız da ihtiyacınıza uygun modeller ile sempatik bir oda tasarlayabilirsiniz.

Bebek odası takımı içinde yer alan ürünler modele bağlı olarak farklılaşabilir. Bazı tasarımlarda şifonyer, kıyafet dolabı ve beşiğe yer verilir. Diğer tasarımlarda tül, yatak ya da uyku seti gibi farklı ürünler de yer alabilir.

Tekli olarak bebek odası ürünleri de satılır. Tekli gardrop tasarımları, bebeğinizin kıyafetlerini ve eşyalarını düzenlemenize yardımcı olur. Beşikler ise büyüyen bebeğiniz için geniş bir alan oluşturur. Farklı çeşitlerden oluşan ürünleri inceleyerek evinizdeki bebek odasına uyum sağlayan modelin konforundan yararlanabilirsiniz.

İkiz bebeklere sahipseniz ve modeller arasında kararsız kalıyorsanız ikizlere özel üretilen tasarımlara göz atabilirsiniz. İkiz bebek odası tasarımları, iki farklı bebeğin ihtiyaçlarını karşılayan parçalardan oluşur. Her bebek için ayrı bir beşik ve gardırop tercih edilir. Bu sayede bebeklerin ayrı yerlerde ve rahatça uyumaları sağlanır ve kıyafet karışıklığı durumların oluşmasının önüne geçilir.

Modellerden bazılarında cibinlik de yer alır. Cibinlik, ince tül yapısı sayesinde uyurken sıcaklığın artmasına neden olmaz. Sivrisinek, böcek benzeri haşerelerin bebekten uzak durmasını sağlar. Cibinlik modelleri ikiz bebek odaları ile beraber bir bebek için tasarlanan ürünlerde de yer alır. Aynı zamanda dekorasyonun romantik bir etki kazanmasına da yardımcı olur.

 

EBEVEYNLERIN GÜVENINI KAZANAN BEBEK ODASI TASARIMLARI

Bebeğinizi uyurken ya da oynarken korumak, ona ihtiyaç duyduğu ortamı sağlamak için bebek odası seçerken hassas davranmalısınız. Bebeklerin sağlığını etkileyen kimyasallar ya da kanserojen maddeler üretim aşamasında kullanılmayan mobilyaları seçmeniz oldukça önemlidir. Aynı zamanda koku ya da rutubet oluşturmayan ahşapların kullanıldığı tasarımları tercih etmeniz gerekir.

Kız ve erkek bebek odası modellerinden bazıları çıkarılabilir korkuluğa sahiptir. Bu tasarımlar, 3-8 ay ve 9 ay üzeri bebekler için farklı üretilen tasarımlara sahiptir. 3-8 aylık bebekler için üretilen tasarımlar, annenin yatağının yan kısmına konumlandırılabilir.

Anneye bebeğin yakın olmasını sağlayarak beslenme gibi durumların rahatça yapılmasını yardımcı olur. 9 ay ve üzeri bebekler için üretilen modellerde ise çıkarılabilir korkuluk ebeveynin isteğine göre ayarlanabilir. Böylelikle ebeveyn gözetiminde bebeğin tek başına ve oyuncakları ile güvenli bir yerde zaman geçirmesi sağlanır. Bebek odası takımı fiyatları ürün özelinde belirlenir.

Siz de bebeğiniz için güvenli bir alan oluşturmak istiyor, dekorasyonunuza uyum sağlayacak bebek odası mobilyası arıyorsanız Koçtaş güvencesi ile alışverişinizi tamamlayabilirsiniz.

Sponsorlu içeriktir.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:43 Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
  2. 09:37 GTA 6'nın Çıkış Tarihi ve İlk Resmi Ödülü Açıklandı
  3. 09:35 Evinde uyuşturucu bulunmuştu: Şarkıcı Kalben’i arkadaşı ele vermiş! Önce şantaj sonra ihbar
  4. 09:30 Aston Martin'in yeni güncellemelerinde, yeni ön kanat fikri dikkat çekti
  5. 09:24 Çöp konteynerine atılan çuvaldan 6 köpek yavrusu çıktı
  6. 09:20 Yeni Şafak yazarı Aydın Ünal: Ankara’da vekâletler çekişmesi
  7. 09:12 Mehmet Tezkan: Örtülü Faşizm Yasası geliyor
  8. 09:07 Canlı yayında 8 yaşındaki kızı için 'müstehcen' ifadeler kullanan kadına gözaltı
  9. 09:01 Bakan Yerlikaya duyurdu: Silah kaçakçılarına 'Mercek-19' operasyonu
  10. 08:52 Depremzede Orhan Erdoğan kimseye sesini duyuramadığı için yaşamına son verdiği ortaya çıktı
  11. 08:48 AK Partili belediye köy okulu için ayrılan ödenekle cip alacak
  12. 08:44 Özgür Özel: Erdoğan beni kandıramaz
  13. 08:38 Arda Kural'dan aylar sonra paylaşım
  14. 08:34 Ünlü çift evlendi: Melisa Aslı Pamuk evliliğini yeni soyadıyla duyurdu
  15. 08:30 İYİ Parti'den istifa eden Bilal Bilici'nin katılacağı parti belli oldu
  16. 08:26 Adalet Bakan Yardımcısı Gürlek, Ankara Emniyet Müdürü’nü aramış: ‘Masanızda benim fotoğrafım varmış
  17. 08:21 Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu: Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor
  18. 08:17 Diyanet'in öğle yemeğinde her gün et var
  19. 08:15 Trump'ın 'sus payı' davasında çapraz sorgu yapıldı: Ses kaydı dinletildi
  20. 08:06 Fehmi Koru: Cezalar bana Almanya’da milyonların ölümünden sorumlulara yapılan muameleyi hatırlattı
Yaşam Haberleri