Putin açıkladı: "Boş yere nükleer savaştan bahsetmeyin"

Putin açıkladı:

Putin açıkladı: "Boş yere nükleer savaştan b... Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, açıklamaları ile gündem oluşturdu! Putin, nükleer silahları ile ilgili bir açıklama yaptı. Rusya'nın egemenliğine ve toprak bütünlüğüne yönelik bir tehdit bulunmadığından nükleer silah kullanılmasına yönelik bir durumun da bulunmadığını altını kırmızı kalemle..

Ukrayna ile yapılan müzakerelere ilişkin konuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna hükümetinin meşruiyetini kaybettiğini, bu durumun ülke anayasasında da yazıldığını belirtti.

"NÜKLEER SAVAŞTAN ASLA KONUŞMAYIN"


Putin, nükleer gerilimi Rusya'nın değil İngiltere'nin yarattığını iddia etti, kayıpların yüksek olmasını beklediğini söyledi. Karşılıklı nükleer saldırı durumunda, ancak iş burada bitmiyor.

Putin, Rusya ve ABD'nin füze saldırısına karşı uyarı sistemine sahip olduğunu iddia ederek, Avrupa ülkelerinin nükleer saldırıya hazırlıklı olmadığını vurguladı. Rusya'nın elindeki nükleer silahların ABD'nin Japonya'da kullandığı silahlardan 4 kat daha güçlü olduğuna dikkat çeken Putin, herkesi boşuna nükleer savaş hakkında konuşmaya çağırdı.

1869395-1-t.jpg

"NÜKLEER DOKTRİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPABİLİRİZ"


Rusya'nın bir nükleer doktrini olduğunu ve her şeyin orada yazıldığını vurgulayan Putin, şöyle konuştu: "Nükleer silahların kullanılması istisnai durumlarda, nükleer silah tehdidinin olduğu durumlarda mümkündür. Ülkenin egemenliği ve toprak bütünlüğü. Böyle bir durumun yaşanacağını düşünmüyorum. "Böyle bir ihtiyaç yok" dedi.

Nükleer doktrinin yaşayan bir araç olduğuna dikkat çeken Putin, dünyada olup bitenleri yakından takip ettiklerini ve bu konuda herhangi bir değişiklik olasılığını dışlamadıklarını kaydetti. . doktrin.

Ancak gerekiyorsa nükleer silah testleri yapılıyor. Putin, veri ve bilgisayar teknolojisinin her şeyin tekrarlanmasına izin vermesi nedeniyle bu deneyleri şu ana kadar yapmadıklarını söyledi
Putin'in gündeme ilişkin açıklamaları şöyle:

UKRAYNA HÜKÜMETİ VE KIEV İLE MÜZAKERELER


Ukrayna ile müzakerelere ilişkin Putin, tüm silahlı çatışmaların barış anlaşmalarıyla sonuçlandığını belirtti. Kiev yönetimiyle sözleşme imzalamanın da oldukça sorunlu olduğunu belirtti. Putin, Ukrayna hükümetinin meşruiyetini kaybettiğini ve bu durumun ülke anayasasında da yazılı olduğunu açıkladı. Aynı zamanda Kiev'in müzakere yapmak istemesi halinde bunun için birini bulacağını ifade ederek, müzakerelere hazır olduklarını vurguladı.

Nükleer silahlar ve Rusya'nın tutumu: Nükleer silah kullanımına ilişkin Putin, ülkenin egemenliği ve toprak bütünlüğünün tehdit edildiği istisnai durumlarda nükleer silah kullanımının mümkün olabileceğini belirtti. Çekirdek doktrinin yaşayan bir araç olduğunu, dünyada olup bitenleri yakından takip ettiklerini, çekirdek doktrinde bazı değişiklikler yapmayı göz ardı etmediklerini kaydetti. Ancak nükleer silah testleri yaptıkları konusunda ısrar etti ve herkesi boş yere nükleer savaş hakkında konuşmamaya çağırdı.

RUSYA, UKRAYNA'YA SİLAH SAĞLIYOR

Putin, Rusya'nın Ukrayna'ya silah sağlayan ülkelerin hassas hedeflerini vuran bölgelere uzun menzilli silah gönderip göndermediğine ilişkin soruyu yanıtladı. Belirli baskı altındaki ülkelere ve hatta bazı hukuki yapılarına güvenlik hizmeti verme haklarını saklı tuttuklarını kaydetti. Ayrıca, Ukrayna'daki çatışmalar nedeniyle ülkesinde yeni bir askeri seferberliğe gerek olmadığını vurguladı ve geçen yıl 300 binden fazla kişinin seferberlik kararı olmadan gönüllü sözleşme askeri haline geldiğini ve 160 binden fazla kişinin katıldığını belirtti. Bu yılın başından beri sözleşmesi var..

"Putin açıkladı: "Boş yere nükleer savaştan bahsetmeyin"" haberi, 07 Haziran 2024 tarihinde yazılmıştır. 07 Haziran 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Dünya kategorisi altında bulunan Putin açıkladı: "Boş yere nükleer savaştan bahsetmeyin" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Putin açıkladı: "Boş yere nükleer savaştan bahsetmeyin" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Dünya konusunda 20 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 20:38 İşte Sakarya'nın en güzel ve en şifalı kaplıcaları!: Dinlenmek için şahane bir yer!
  2. 20:38 İsrail askerleri, Filistinlilerin cansız bedenlerini çatıdan attı
  3. 20:31 Çin, Kuanfu Serisi JILIN-1 Yer Gözlem Uydularını Fırlattı
  4. 20:30 Elinizdeki altın sahte mi gerçek mi?: Bu şekilde anlayabilirsiniz!
  5. 20:24 Bahar Candan hakkındaki karar çıktı!
  6. 20:21 KPSS'de kaç puanla memur olunabilir?: KPSS önlisans puanıyla hangi kurumlar alım yapabiliyor?
  7. 20:19 Sudan'da kolera salgını: Ölü sayısı 348'e yükseldi
  8. 20:14 İran'dan Taliban'a ulusal marş tepkisi!
  9. 20:09 Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby: Gazze'de Ateşkes Görüşmeleri Zorlaşıyor, Diplomatik Çabalar Sürüyor
  10. 20:04 200 bin TL aylık faiz getirisi ne kadar?: En yüksek mevduat faizi ne kadar?
  11. 19:59 MasterChef Semih diskalifiye mi oluyor?: MasterChef'te ortalık karıştı!
  12. 19:45 Bakan Yumaklı duyurdu: "Çiftçiye 1 milyar 962 milyon tarımsal destek ödemesi yapılacak"
  13. 19:43 Gram altın sahiplerine müjde!: Yükseliş devam ediyor!
  14. 19:41 Sim kartlar artık tarih oluyor!: Yeni E-SIM teknolojisi tanıtıldı
  15. 19:41 Siirt'te işitme engelli hastanın, Türkçe bilmediği için tedavi edilmemesi TBMM gündeminde
  16. 19:38 Ayçiçeği yağı ithalatında esaslar belirlendi!
  17. 19:35 İşte 21 Eylül 2024 günlük burç yorumları!
  18. 19:34 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı: Anayasa yapmak milletin hakkıdır
  19. 19:30 Bu Hafta Yatırımcısına Kazandıranlar Belli Oldu: Borsa, Altın ve Döviz Yükselişte!
  20. 19:29 Felipe Melo'dan derbi yorumu: "Bence kilit oyuncu Barış Alper Yılmaz"
Dünya Haberleri