Ramo Sİbel öldü mü?

Ramo Sİbel öldü mü?

Ramo Sİbel öldü mü? Ramo dizisinin yayınlanan son bölümü kafalarda soru işareti bıraktı. İzleyiciler düğününde düzenlenen silahlı saldırıdan yaralı kurtulan Sibel’in yaşamasını beklerken finalde beklenmedik bir şey oldu. Sibel’in mezarını gören izleyiciler, şok yaşadı.

Cuma günlerinin reyting rekortmeni dizisi Ramo, yayınladığı son bölümle beraber geceye adeta damga vurdu. Ramo ve Sibel’in düğününe yapılan baskının ardından Sibel vurulmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Yavaş yavaş kendisini toparlayan Sibel, odasına giren hemşire ve onun yardımcısının ne yaptığını anlamaya çalıştı. Tam o noktada Sibel’in odasına bir bomba kuruldu. Ramo ise o sırada Sibel’in yanına gidiyordu ki patlama gerçekleşti.

Show TV’de yayınlanan Ramo dün akşam 31. yeni bölümünü yayımladı. Son derece can alıcı sahnelerin yer aldığı bu bölümde binlerce kişi Sibel’in son durumunu merak ediyordu. Yapılan müdahalelerin ardından kendini toparlayan Sibel, seyirciye büyük bir mutluluk yaşattı. Fakat Sibel’in kaldığı odaya gelen hemşire ve yardımcısı onu bayıltarak odaya bomba yerleştirdi. Yaşanan patlamanın sonucunda herkes Sibel’in öldüğünü düşündü ama…

Sibel’in odasına giren hemşire ve yardımcısı yaptıkları hain planın ardından odadan ayrıldı. Ramo’nun Sibel’in yanına geldiği sıra gerçekleşen patlama, herkesi büyük bir şokun içerisine sürükledi. Ramo’nun feryadı ekranlarda büyük bir yankı uyandırırken binlerce kişi Sibel’in ölmesi karşısında duygusal anlar yaşadı.

Ramo’da Sibel’in odasında yaşanan patlamanın ardından olay yerine gelen itfaiye yangını söndürdü. Odada ise Sibel’den geriye bir tek Ramo’nun ona evlenme teklifi ettiğindeki yüzük kaldı. Son derece büyük bir acı yaşayan ve hastane koridorlarını inleten Ramo, tüm dikkatleri üzerine çekti. Binlerce kişi Sibel’in öldüğünü söylerken senaristlerin hamlesi dengeleri değiştirdi.

Ramo’da Sibel öldü mü?

Ramo’nun yayınlanan son bölümünde Sibel’in odasına yerleştirilen bomba bir anda patlayınca tüm dengeler değişti. Binlerce kişi Sibel’in öldüğünü düşünürken bazıları böyle bir şeyin olmadığını dile getirdi. Oyuncunun başrol olduğunu ve bu kadar kısa sürede diziden ayrılamayacağını belirten seyirci, bu işte senaristlerin bir parmağı olduğunu ifade etti.

Sibel’in ölümü hakkında değerlendirmelerde bulunan sosyal medya kullanıcılar, “Bence Sibel ölmedi! Senaristler ters köşe yapıyorlar!”, “Sibel başrol bir kere. Ölmesi imkansız ve senaristler olaya biraz aksiyon kattılar diye düşünüyorum. Sibel birkaç bölüm sonra ortaya çıkar…” sözlerini dile getirdi.

Esra Bilgiç kimdir? Kaç yaşında?


Ramo'da Sibel'i canlandıran Esra Bilgiç, 1992 yılında Ankara Yenimahalle’de doğdu. 2011 yılında Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkileri bölümünü kazandı. İlk projesi olan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisindeki Halime Sultan karakteri ile oyunculuk kariyerine başladı. Londra’daki Royal Academy of Dramatic Arts’ta drama ve ses eğitimi alan Bilgiç, aynı zamanda piyano ve binicilik dersleri de alıyor. Şu an İstanbul Şehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden genç oyuncu, ‘Ramo’da Sibel karakterini canlandırıyor.

Esra Bilgiç’in Oynadığı Diziler
Ramo / Sibel / 2020 –
Bir Umut Yeter / Derya / 2018
Diriliş Ertuğrul / Halime Sultan / 2011-2018

Esra Bilgiç’in Oynadığı Filmler
Adanış: Kutsal Kavga / 2020

 

"Ramo Sİbel öldü mü?" haberi, 06 Şubat 2021 tarihinde yazılmıştır. 06 Şubat 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Medya kategorisi altında bulunan Ramo Sİbel öldü mü? haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Ramo Sİbel öldü mü? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Medya konusunda 07 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 02:20 Guterres, İsrail'e ateşkes çağrısı yaparak, fırsatın kaçırılmaması gerektiğini belirtti
  2. 02:18 Derinizde bulunan bu lekeler ne anlama geliyor?
  3. 02:15 Ankara'nın 40 senedir bitmeyen oteli satıldı: Yeni sahibi çok tanıdık bir isim!
  4. 02:13 Sadece o şehirde bulunuyor, ‘Osmanlı domatesi’ deniyor: 22 çeşidi 250 bin tane bulunuyor!
  5. 02:11 129 senedir şifa dağıtıyor fakat kimse bilmiyor! Dünyanın en şifalı suyu oradan fışkırıyor
  6. 02:08 Gerçekten bir zeka geninin olup olmadığını öğrenmenin zamanı: Deha miras alınır mı?
  7. 02:05 Ayder Yaylası'nda bulundu: Sosyal medyada bir anda yayıldı! Cryptanthus bivittatus
  8. 02:01 Hafızanız size oyun oynuyor! Keskin gözlüler gizli atkıyı şıp diye buluyor!
  9. 01:48 Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır açıkladı: Batarya ham madde üretimine teşvik geliyor!
  10. 01:45 Hatay’da hak sahipliği itirazları için 15 gün süre tanındı
  11. 01:30 Salgın hızla yayılıyor: O bölgede eğitime ara!
  12. 01:28 Kahvaltıda sakın yemeyin: Kansere yol açıyor!
  13. 01:26 Fenerbahçe, Dünyaca Ünlü Olan O İsimle Anlaştı! Teknik Direktör Seçimi Belli Oldu!
  14. 01:21 Göbeğini sallayarak paraları götürmüş! Tiktok fenomeni Kazancı dudak uçuklattı!
  15. 01:19 Türkiye yeniden dünyanın halı merkezi oluyor
  16. 01:12 Modanın odağı: Met Gala gecesi heyecanı! Birbirinden ünlü markalar göz kamaştıracak!
  17. 01:10 Putin'in Talimatı: Ukrayna Yakınında Nükleer Tatbikat
  18. 01:06 Ses Kaydı Skandalı: Trump, Biden Yönetimini Gestapo'ya Benzeterek Tartışma Yarattı
  19. 01:01 Güney Afrika, İsrail'in Refah'ın derhal boşaltılması açıklamasından büyük endişe duyduğunu belirtti
  20. 01:00 Soğuk Havayı Seven Mucize Bitki: -19 Derecede Büyüyor, 2 Metreye Ulaşıyor, Hem Ucuz Hem de Verimli
Otomotiv Haberleri