Reina’daki saldırganın en net görüntüsü!

Reina’daki saldırganın en net görüntüsü!

Reina’daki saldırganın en net görüntüsü! Terörist çekik gözleri ve yüzüne hakim geniş elmacık kemikleriyle dikkati çekiyor. Öte yandan Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen hain saldırıyla ilgili olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından...

Terörist çekik gözleri ve yüzüne hakim geniş elmacık kemikleriyle dikkati çekiyor. Öte yandan Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen hain saldırıyla ilgili olarak Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, İstanbul'da 8 kişi gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

Beşiktaş Ortaköy'deki eğlenme mekanı Reina'ya yeni yılın ilk saatlerinde düzenlenen ve 39 kişinin hayatını kaybettiği, 65 kişinin de yaralandığı hain terör saldırısıyla ilgili soruşturma sürüyor. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, yaptıkları çalışmalarda yılbaşı gecesi gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili olabileceğini değerlendirdiği 8 kişiyi gözaltına aldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.

FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Reina'ya yılbaşı gecesi düzenlenen terör saldırısını gerçekleştiren teröristin yeni fotoğrafları ortaya çıktı. İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın bir başka görüntüsüne ulaştı. Söz konusu fotoğraf habercilerle paylaşıldı. Üzerinde koyu renkli anorak bulunan kişi çekik gözleri, geniş elmacık kemikli yüzüyle dikkati çekiyor. 

goruntu1-002.jpg

EŞKÂLİ, BAĞLANTILARI, UYRUĞU BELLİ OLDU

CNN Türk muhabiri Hakan Tunç ise bu sabah son bilgileri paylaştı... Yayın yasağı nedeniyle belli bilgileri paylaşan Tunç şunları söyledi:

"Saldırgan hala aranıyor. Saldırganın eşkâli, bağlantıları, uyruğu ve yüzü mevcut. Polis çalışmaları sürdürüyor. Saldırganın eşkâl bilgisi kesinleşti. İsmi açıklanmayan teröristin gerçek fotoğrafı ortaya çıktı. Polis dün gece şüphelinin fotoğrafını basınla paylaştı.

Güvenlik güçleri dün akşam teröristin güvenlik kameraları görüntülerinden elde ettiği fotoğrafı basın mensuplarıyla paylaştı.

Olay Yeri İnceleme Şubesi tüm delilleri topladı. Delillerle ilgili çalışmalar sürüyor. Polis kriminal çalışmaları da devam ediyor. Terörist, uzun namlulu bir silah kullanmıştı. Kaçarken de silahı olay yerinde bırakmıştı. Silah, mermi çekirdekleri, boş kovanların balistik incelemesi sürüyor.

goruntu2-001.jpg

TOPLAM 7 DAKİKA

01.15 saldırının başlangıcı, 1.22 saldırganın kaçışı. Toplam 7 dakika içerisinde terörist 39 kişinin canını alıyor, 65 kişiyi yaralıyor, üzerini değiştiriyor ve gözlerden kayboluyor. Güvenlik kamerası kayıtlarına yansıyan görüntülerde teröristin ateş açarak Reina'ya girdiği görülüyor. Onun gelişini gören kişiler kendilerini can havliyle yere atıyor. Görüntüleri inceleyen güvenlik görevlileri teröristin bir profesyonel bir cani olduğunu düşünüyorlar.

goruntu3.jpg

KAYITLAR GERİYE DÖNÜK İNCELENİYOR

MOBESE kayıtları, güvenlik kamerası kayıtları geriye dönük olarak tek tek inceleniyor. Hangi ilçeden taksiye bindi, hangi güzergahı izleyerek Reina'nın önüne geldi hepsi belli, bağlantıları belli. Teröristin daha önce olay yerinde keşif yaptığı düşünülüyor. Eğlence mekanını çok iyi bildiği değerlendiriliyor"

'TERÖRİST TECRÜBELİ BİR KATİL'

Öte yandan saldırıya ait güvenlik kamerası görüntülerini analiz eden terör uzmanı Emekli Yüzbaşı Abdullah Ağar, teröristle ilgili dikkat çeken tespitlerde bulundu. Ağar terörist için, “Terörist kalçadan atışta ve çabuk atışta çok iyi. Böyle bir meleke oluşması için binlerce mermi atmaya ihtiyacı var. Bu mermileri atmış, hem de gerçek çatışma ortamlarında. Masum insanlara ateş etme konusunda ise hiç tereddütü yok. Tam bir katil. Yakın mesafe ve/veya meskun mahallerde tecrübeli. Bir de sağ tarafından mermi yemiş gibi. Adımları simetrik değil'' dedi.

Tüm bunların teröristin ''eğitimli bir saldırgan’ olduğuna işaret ettiğini belirten Ağar, “İçeride kalış süresinin sadece 5 buçuk dakika olduğu ve süre içinde 6 şarjör değiştirdiği ifade ediliyor. Kaleş’te 180 mermiye denk geliyor. Saldırgan; kararlı, pratik, nasıl sonuç alınacağını bilen, soğukkanlı, uzman ve sızma eylem, sıyrılma güdümlü'' diye konuştu.

"Reina’daki saldırganın en net görüntüsü!" haberi, 02 Ocak 2017 tarihinde yazılmıştır. 02 Ocak 2017 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Reina’daki saldırganın en net görüntüsü! haberi 2017 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Reina’daki saldırganın en net görüntüsü! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:42 İstanbul Valisi Gaziosmanpaşa'daki Toprak Kaymasıyla İlgili İncelemelerde Bulundu
  2. 11:39 Fenerbahçe'de Sadettin Saran Adaylığını Açıkladı
  3. 11:34 NASA Başkanı: Çin'in Gizli Uzay Varlığı ve Ay İddiaları ABD'yi Endişelendiriyor
  4. 11:31 Ortadoğu Gerilimi: Piyasalarda Hareketlilik Devam Ediyor
  5. 11:28 İçişleri Bakanı: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İddiaları İçin Soruşturma Başlatıldı
  6. 11:24 Galatasaray, Okan Buruk'a Yıllık 30 Milyon TL'lik Zam Teklif Ediyor
  7. 11:21 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Can Kaybı Artıyor: Son 24 Saatte 37 Ölü, 68 Yaralı
  8. 11:17 Stute Şirket Grubu İflas Başvurusu Yaptı: Ekonomik Zorluklar Artıyor
  9. 11:10 Sağlık Dünyasında Yeniden Parlayan Kuyruk Yağı: İbn-i Sina ve Canan Karatay'dan Destek!
  10. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  11. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
  12. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
  13. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
  14. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
  15. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
  16. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
  17. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
  18. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
  19. 09:41 Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi
  20. 09:34 Ali Yerlikaya duyurdu: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi: 34 kişi yakalandı
Gündem Haberleri