Renault'un Yeni Lüks SUV Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu! Fiyatı Belli Oldu!

Renault'un Yeni Lüks SUV Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu! Fiyatı Belli Oldu!

Renault'un Yeni Lüks SUV Modeli Türkiye'de S... Fransız otomobil üreticisi Renault, üst düzey SUV coupe segmentindeki yeni modeli Renault Rafale ile Türkiye otomotiv pazarına merhaba dedi. Şık tasarımı, gelişmiş teknolojileri ve yüksek performans özellikleri ile dikkat çeken Rafale, SUV tutkunları için iddialı bir seçenek sunuyor.

Renault’un üst düzey SUV coupe segmentindeki yeni modeli Rafale, İzmir Selçuk'tan başlayarak Muğla Bodrum’a uzanan bir güzergah boyunca gerçekleştirilen tanıtım etkinliği ile Türkiye pazarına adım attı. Selçuk Efes Havalimanı’nda düzenlenen basın toplantısında, adını Renault’un Fransız havacılık endüstrisindeki köklü geçmişinden ve 1934 yılında 445 km/s hıza ulaşan Caudron-Renault Rafale uçağından alan yeni Renault Rafale, iddialı tasarımı ve karakteristik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Yeni Rafale, Renault'un yeni tasarım dilini yansıtan akıcı çizgileri ve ileri teknoloji donanımlarıyla öne çıkarken, sunduğu gelişmiş sürüş deneyimi ile kullanıcıların seyahat keyfini en üst seviyeye taşıyor.

ÖZELLIKLERI

Yeni Rafale, güncel Austral modelinde kanıtlanan yüksek performans verimliliği sunan 200 HP E-Tech hibrit güç aktarım sistemi ile D-SUV segmentinde önemli bir rakip olarak konumlanıyor. Sportif ve karakteristik tasarımı, özel iç mekanı, Solarbay teknolojisine sahip cam tavanı ve 200 HP E-Tech tam hibrit motoru ile otomobil tutkunlarının ilgisini çekmesi bekleniyor.

Sürüş yardımcılarından (ADAS) en sezgisel OpenR Link bilgi-eğlence sistemine kadar CMF-CD platformunun sunduğu tüm ileri teknoloji özelliklerinden faydalanan yeni Renault Rafale, ikisi yeni olmak üzere beş farklı gövde rengiyle piyasada yer alacak. Yeni renkler arasında "Saten Sedef Beyaz" ve "Alpine Mavi" bulunurken, "Alev Kırmızı", "Yıldız Siyah" ve "Mineral Gri" gibi diğer seçenekler de mevcut.

Yeni Renault Rafale’in 200 HP E-Tech tam hibrit benzinli motoru, çok modlu bir otomatik şanzıman ile birleşerek, yakıt tüketimini 5,0 litre/100 km ve CO2 emisyonunu 107-113 g/km (WLTP değerleri) seviyelerine çekiyor. 205 Nm tork ve 130 HP (96 kW) güç üreten 1,2 litre turbo beslemeli benzinli motor ve iki elektromotor kombinasyonu ile performans ve verimlilik sunuyor.

FIYATI NE KADAR?

Yeni Renault Rafale, lansmana özel 2 milyon 650 bin liradan başlayan fiyatıyla bayilerdeki yerini aldı.

'EN ÇOK TERCIH EDILEN SUV MODELLERI ARASINA GIRECEĞINDEN ŞÜPHEM YOK'

MAİS Genel Müdürü Berk Çağdaş, toplantıda yaptığı açıklamada, yeni Renault Rafale’in SUV ailesinin önemli bir parçasını tamamladığını vurguladı. D-SUV segmentinin, Türkiye gibi SUV’ları giderek daha fazla benimseyen bir pazar için oldukça cazip olduğunu belirten Çağdaş, şunları ifade etti:

"Yeni Renault Rafale, hem şık tasarımı hem de son teknoloji donanımlarıyla kullanıcılara eşsiz bir sürüş deneyimi sunmak için geliştirilmiştir. D-SUV segmentinde lider konumda olmak amacıyla pazara giriş yapan bu benzersiz model, Renault'un ürün gamının en üstünde yer alıyor ve OYAK vizyonunun bir sonucu olarak Türkiye'ye etkileyici bir giriş yapıyor. Rafale’in büyük ilgi göreceğinden ve en çok tercih edilen SUV modelleri arasına gireceğinden kesinlikle eminim."

 

"Renault'un Yeni Lüks SUV Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu! Fiyatı Belli Oldu!" haberi, 24 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 24 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Renault'un Yeni Lüks SUV Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu! Fiyatı Belli Oldu! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Renault'un Yeni Lüks SUV Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu! Fiyatı Belli Oldu! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 24 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:24 Yunan botu bu kez Datça kıyısına geldi
  2. 19:21 Manisa'da Dini Nikahlı Eşini Darp Eden Yılmaz Akman Yargı Önünde!
  3. 19:06 Sosyal Medya Dolandırıcılarına Şok Operasyon: 17,5 Milyon TL'yi Çaldılar!
  4. 18:50 Kıskançlık Krizi Can Aldı: Yüzüne Asit Döken Sevgiliye Ceza Kesildi!
  5. 18:49 Tarikat İçinde Büyük Skandal: Cübbeli Ahmet Her Şeyi İfşa Etti!
  6. 18:45 Enflasyonda Hedef 2024: Cevdet Yılmaz, Yüzde 20-30 Arası Enflasyon İçin Tarih Verdi!
  7. 18:43 Huawei'den çarpıc karar! Artık Windows kullanılmayacak
  8. 18:35 İğrenç Gıda Skandalı: Piyasa Bozuk Tavuklarla Dolduruldu!
  9. 18:33 Ofis Yetmedi! Muhtar, Yoksullukla Savaşan Ailelere Daha Büyük Bir Yardım Merkezi İstiyor!
  10. 18:33 Dev Market Zinciri Şok Kararla 3 Şubesini Kapatıyor!
  11. 18:32 Sessiz Sedasız Zam! Yurttaş Fırında Ekmeğin Fiyatıyla Şaşkına Döndü
  12. 18:32 Asırlık Dev Şirket Tarihe Karıştı! 400 Yıllık Efsane İflas Bayrağını Çekti
  13. 18:32 Maaşlarda Zorunlu Kesinti Dönemi Başlıyor: TES Tartışmaları Alevlendi!
  14. 18:31 Zam Fırtınası Kahvehaneleri Vurdu: Şaşırtan Uygulama!
  15. 16:57 Süryani Pizzası ile Yeniden Hayat Bulan Köy: Elbeğendi'nin Kültürel Dönüşümü
  16. 16:53 "The Batman Part II" Senaryosu Tamamlandı: Büyük Bekleyiş Sona Eriyor!
  17. 16:37 Zidane’ın Oğlu Enzo Zidane 29 Yaşında Futbolu Bıraktı!
  18. 16:07 Gelecek ve DEVA Partisi Birleşme Kararı Aldı!
  19. 16:07 Uygun Fiyatlı iPhone Almayı Düşünenler Dikkat! Üretimi Durdurulan Modeller Listesi!
  20. 16:07 Renault'un Yeni Lüks SUV Modeli Türkiye'de Satışa Sunuldu! Fiyatı Belli Oldu!
Gündem Haberleri