Reynmen ateş püskürdü!

Reynmen ateş püskürdü!

Reynmen ateş püskürdü! YouTuber Reynmen, kendisini 'sahte tıklanma, sahne performansı' gibi konular nedeniyle eleştiren isimlere tepki göstererek,

YouTuber Reynmen, kendisini 'sahte tıklanma, sahne performansı' gibi konular nedeniyle eleştiren isimlere tepki göstererek, "Bu kadar konuşmanın tek sebebi sadece iki parça dinlettiğim ve izlettiğim için dolaylı yoldan en büyük değerim olan aileme kadar laf işitmiş olmam ve işin bu raddeye gelmiş olması ve bana edepsiz terbiyesiz gibi ithamlarda bulunulmuş olması. Kişi kendinden bilir işi. Ben o değilim" dedi.

Reynmen, Derdim Olsun ve Ela isimli şarkıları ile müzik dünyasında inanılmaz bir giriş yaptı. Aslında YouTuber olan Yusuf Aktaş, (Bilinen adıyla Reynmen) 1990'lı yılların arabesk-rap karışımı müziğini yeniden yorumlayarak büyük kitlelere ulaştı. Kendisine ait Youtube kanalında toplamda 370 milyon izlenme rakamına ulaşan genç YouTuber, sıradaki şarkısı için hazırlıklara başladığını da duyurdu.

Popüler olmasının ardından ilk kez konser veren Reynmen'in sahne performansı da playback yapması da sıkça eleştirildi. Son eleştiri ise MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'dan geldi. Seyhan'ın Reynmen için söylediği, "Ajdar'a haksızlık etmişiz. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" sözü Reynmen'in de öfkelenmesine sebep oldu. YouTuber, bu kez YouTube'dan değil, Instagram hesabından video paylaşarak eleştirilere yanıt verdi.

"Susuyorum, ama konuşacak bir şeyim yok değil"

Reynmen'in yanıtları da eleştirileri kadar sert oldu. "Hiçbir bağlanmışlığım yok. Hiç de lafımı esirgemem. Susuyorum, ama konuşacak bir şeyim yok değil. Konuşursam rahatsız ederim, yapmayın" diyen Reynmen art arda yayınladığı videolarda şunları söyledi:

- Müzik yapacak arkadaşlara da tavsiyem, Türkiye'deki hiçbir müzik şirketiyle anlaşmayın. Çünkü hepiniz onlardan daha güçlüsünüz.

- Şu an benim üstüme bu kadar gelmelerinin ve sanatçılarını benim hakkımda kötü konuşmalarının en büyük sebebi sahip oldukları müzik şirketlerinin hiçbirisinin beni paralarıyla satın alamayacak olduklarını bilmesinden kaynaklanıyor. Velhasılı kelam kedi ulaşamadığı ciğere 'Ajdar'a haksızlık etmişiz' diyor

- O var ettiğinizi sandığınız sanatçıların hepsi hayatta kalmak istediği için sizlerle bir şeyler konuşmaya çekinmiş bastırılmış tiplerken ben onlardan değilim. Hiçbir bağlanmışlığım yok. Hiç de lafımı esirgemem. Susuyorum, ama konuşacak bir şeyim yok değil. Konuşursam rahatsız ederim, yapmayın.

- Bu kadar konuşmanın tek sebebi sadece iki parça dinlettiğim ve izlettiğim için dolaylı yoldan en büyük değerim olan aileme kadar laf işitmiş olmam ve işin bu raddeye gelmiş olması ve bana edepsiz terbiyesiz gibi ithamlarda bulunulmuş olması. Kişi kendinden bilir işi. Ben o değilim.

Reynmen son videosunda ise Ajdar'ın 'Çikita Muz' ve 'Şahdamar' isimli şarkılarını dinlerken çektiği görüntülerini paylaştı.

Müzik dünyası neden karışıyor?

Müzik dünyasındaki büyük karışıklık devam ediyor. RAP'çilerin yeniden söz sahibi olmasının ardından tartışmalar da beraberinde geldi. Müzik dünyasının bu kadar karışmasında tek sebep insanların ne dinlediğinden ziyade, ne takip ettiği ve nerede olduğu konusu.

Günümüzün vazgeçilmezi olan sosyal medya bizlere yapay zeka aracılığıyla hazırlanan özel algoritmalar eşliğinde binlerce şey sunuyor. Üstelik bunların bazılarını hiç istememize rağmen. Bunu yaparken de yüzde 90 oranında istediklerimizi dikkate alıyor.

İşte dijital çağın hiç olmadığı kadar içimize işlemiş halini yaşadığımız bu günlerde, müzik ve yeniden evriliyor. Sanatçıları görmek için konsere gitmek yerine sosyal medya hesaplarını takip etmek yetiyor. Yani sosyal medyada kim güçlüyse o daha çok kitleye ulaşıyor.

"Reynmen ateş püskürdü!" haberi, 22 Ağustos 2019 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Reynmen ateş püskürdü! haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Reynmen ateş püskürdü! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 18 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

  • YORUM YAZ

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    SON HABERLER
    1. 10:42 İnceleme devam edecek: Kazanın yaşandığı teleferiğin 36 kabini yere indirildi
    2. 10:41 Taham İnşaat'ın 11 Yıllık Öyküsü: İflas Kararıyla Son Buldu
    3. 10:36 Sabah belediye başkanı akşam aktör: Erdal Beşikçioğlu'nun yeni hayatı
    4. 10:33 FETÖ'ye Darbe: İçişleri Bakanlığı Operasyonla 60 Şüpheliyi Yakaladı!
    5. 10:32 Gülsen Solaker: Yeni Anayasa tartışmasında kim nerede duruyor?
    6. 10:30 Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi Yükselişle Açıldı
    7. 10:27 MHP’li belediye giderayak geziye 8.7 milyon ödedi
    8. 10:27 Panathinaikos'un Samet Akaydın Krizi: Bonservis Pazarlıkları Sürüyor
    9. 10:21 Mustafa Varank ile Bilal Erdoğan arasında ıstakoz ‘goyguyu’
    10. 10:18 Ukrayna'daki Rus Saldırısında 18 Ölü, 60 Yaralı: Chernigiv Kenti Hedefte
    11. 10:17 Parti Meclisi toplanıyor: CHP’de grup başkanvekilliği yarışı
    12. 10:15 Simitte KDV Düzenlemesi: Pastane ve Kafelerde Fiyatlar Artıyor
    13. 10:10 İstanbul'da Olumsuz Hava Koşulları Deniz Ulaşımını Etkiledi: Sefer İptalleri Yaşandı
    14. 09:54 Kızılaycı müteahhide sessiz tahliye: 70 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi tahliye oldu
    15. 09:50 Ankara Emniyeti'nde operasyon skandalı: 'Yanlışlıkla' bir hakimin evine baskın yapıldı
    16. 09:44 BUDO'nun bugünkü 8 seferi yapılamayacak
    17. 09:40 Erdoğan, Şimşek 10 ayda ekonomiyi düzeltir, hazine tekrar düzelir diye hesap yaptı ama olmadı
    18. 09:34 10 bin dolarlık nafaka krizi devam ediyor: Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtuğ'a gönderme
    19. 09:27 Max Verstappen 2024 'Time 100' listesinde yer aldı
    20. 09:22 Şamil Tayyar'dan çok konuşulacak 'kabine' iddiası: Genel Merkez'le sınırlı kalmayacak!
    Yaşam Haberleri