Rıdvan Dilmen hangi belgeleri açıklayacak?

Rıdvan Dilmen hangi belgeleri açıklayacak?

Rıdvan Dilmen hangi belgeleri açıklayacak? Erman Toroğlu'nun kendisi hakkında "şeytan" ifadesini kullanmasına canlı yayında cevap veren Rıdvan Dilmen, "terör örgütü lideriyle ilişkili olan isimleri" açıklayacağını ifade etti.

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor'a verilmediğini öne sürdüğü penaltı pozisyonunu anlatırken Rıdvan Dilmen'e atıfta bulunarak "şeytan" ifadesini kullandı. Toroğlu, MHK Başkanı Serdar Tatlı'nın Rıdvan Dilmen'in isteğiyle göreve getirildiğini öne sürmüştü. Dilmen'e karşı cephe alan bir diğer isim ise İbrahim Seten.İbrahim Seten de önceki gün yaptığı paylaşımda "Rıdvan Dilmen Sezonu'nda anca Şeytan'ın dediği olur." ifadelerini kullanmıştı.

Rıdvan Dilmen; Erman Toroğlu'nun ifadeleriyle ilgili dün akşam NTV canlı yayınında Türkiye'nin gündemine oturan açıklamalarda bulundu. Dilmen, bu akşamı göstererek "Kimin vatansever olduğunu kimin terör örgütü liderlerinin sevgilisi olduğunu anlatacağım yarın akşam." ifadelerini kullandı. "Erman Hoca'yı ayırıyorum, vatansever bir kardeşimizdir" diyen Dilmen, "Benim konumda da özür bekliyorum kendisinden. Öbür arkadaşlar için de ne kadar vatansever olduklarını ne kadar Türk futbolunu dizayn ettiklerini de yarın akşam hazırlansınlar, Türkiye Cumhuriyeti hazırlansın izleyecekler. Bak izleyecekler. Kimin vatansever olduğunu kimin terör örgütü liderlerinin sevgilisi olduğunu anlatacağım yarın akşam" dedi.

İBRAHİM SETEN

Günboyu gazetesine göre; Spor yazarı İbrahim Seten ile ilgili de açıklamalarda bulunan Dilmen, "Birkaç yıldır sabrediyorum ama İbrahim Seten yarın akşam hafızamın ne kadar iyi olduğunu görecek. 'İbrahim Seten, bana 'Alzheimer olmuşsun' diyor. Ben, ona yarın göstereceğim alzheimerı!" dedi. Rıdvan Dilmen'in bu akşam İbrahim Seten'le ilgili belgeler açıklayacağı belirtiliyor.

BU BELGELERİ Mİ AÇIKLAYACAK?

Seten, 17/25 Aralık darbesi esnasında FETÖ'yü destekleyen tweetler atmıştı.  Seten 25 Aralık 2013'te attığı tweette terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in fotoğrafını paylaştığı görülüyor. İşte 25 Aralık'ta atılan o tweetler:

  İbrahim Seten; o dönem FETÖ'nün tetikçi yayın organı olan Taraf gazetesinin genel yayın yönetmeni olan Ahmet Altan'ın kızı Sanem Altan ile evliydi. İbrahim Seten ve Sanem Altan 2012 yılında boşanmıştı. Dilmen'in; İbrahim Seten'le ilgili attığı bu tweetleri kamuoyuyla paylaşacağı ifade ediliyor.

AHMET ALTAN

İbrahim Seten'in eski kayınpederi Ahmet Altan FETÖ’nün medya yapılanmasına yönelik yürütülen davada 10 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ahmet Altan ayrıca iki ayrı suçtan aldığı 5 yıl 11 aylık hapis cezası onandı.

"Rıdvan Dilmen hangi belgeleri açıklayacak?" haberi, 21 Eylül 2020 tarihinde yazılmıştır. 21 Eylül 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Rıdvan Dilmen hangi belgeleri açıklayacak? haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rıdvan Dilmen hangi belgeleri açıklayacak? 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:12 Yüzyıllık bir geçmişe sahip olan dondurma fabrikası, beklenmedik bir şekilde iflas etti
  2. 01:00 TBMM'nin İliç Komisyonu üyeleri Resmi Gazete'de yayımlandı
  3. 00:53 Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısını Türkiye'nin Dört Bir Yanına Taşıyor
  4. 00:51 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik başvurusunu veto etti
  5. 00:51 Resmi Gazete 19 Nisan 2024 kararları
  6. 00:50 Dubai'yi Vuran Şiddetli Yağış: Okullar Tatil, Havalimanı Sular Altında
  7. 00:47 Dilan ve Engin Polat'a bir suçtan mahkemeden tahliye kararı çıktı
  8. 00:47 Türk Bilim İnsanlarından Şaşırtıcı Keşif: Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Tespit Edildi
  9. 00:44 Bugün yüzde 25 zam gelmişti: Kırmızı ete yüzde 50 zam daha açıklanmış bulundu!
  10. 00:43 Sigorta Sektöründe Önemli Gelişmeler: Kefalet Sigortası ve ZAS'ın Hayata Geçmesi Öngörülüyor
  11. 00:41 Prof. Dr. Naci Görür' den Tokat Depremleri İçin Uyarı: "Dikkatli Olunmalı"
  12. 00:35 Tokat'ta Son 24 Saatte 5 Deprem: Vatandaşlar Büyük Korku Yaşıyor
  13. 00:29 Tokat'ın Sulusaray İlçesinde 4.1 Büyüklüğünde Deprem: AFAD Açıkladı
  14. 00:23 Okul Etkinliği Sırasında Tavuk Pilavı Yiyen Öğrenciler Zehirlendi: 48 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
  15. 00:22 ABD, BM'de Filistin Devleti'nin Tanınmasına "Hayır" Diyor
  16. 00:20 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralı
  17. 00:16 UNFPA'nın Raporu: Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Eşitsizlikleri Artıyor
  18. 00:13 1 Mayıs'ın Taksim'de Kutlanması İşçi Sınıfının, Halkın Hakkıdır!
  19. 00:13 İran Cumhurbaşkanı, İsrail ile savaş ortamında sert uyarıda bulundu
  20. 00:10 Bill Gates, ''Milletlerden'' büyülenmiş olduğunu açıkladı
Politika Haberleri