Rıdvan Dilmen sezonu iddialarına, MHK Başkanı Serdar Tatlı’dan sert yanıt

Rıdvan Dilmen sezonu iddialarına, MHK Başkanı Serdar Tatlı’dan sert yanıt

Rıdvan Dilmen sezonu iddialarına, MHK Başkan... TRT Spor'a konuk olan ve Ersin Düzen'in "Rıdvan Dilmen sezonu şeklinde algı yaratıldı. Nasıl oluştu" şeklindeki soruya MHK Başkanı Serdar Tatlı tepki gösterdi.

 

MHK Başkanı Serdar Tatlı, TRT Spor'da katıldığı canlı yayında Rıdvan Dilmen, Ahmet Çakar ve Fatih Terim ile ilgili kendileri hakkında ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Tatlı, Terim'e Mustafa Kamil Abitoğlu'na mesaj atıp atmadığı, Rıdvan Dilmen'in MHK kararlarına müdahil olduğu iddialarına ve Ahmet Çakar'ın görevde olan bir hakemin "Rıdvan Dilmen ve Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ süremeyiz" algısı olduğuna yönelik söylentilere şu sözlerle yanıt verdi:

"DİLMEN SEZONU" İDDİASINA YANIT"

Bir defa sayın Dilmen zekası, bilgisi ve donanımıyla çok önemli bir insandır. Benim de çok yakın dostumdur. İddiaları ortaya atanlar açıklamakla mükelleftir. Bu yapılan algılar bana göre iftiradır. Sayın Rıdvan Dilmene ve Sayın Nihat Özdemir başkanımıza da büyük iftiradır. Büyük iftiradır ve vebali de çok ağırdır. Cenab-ı Allah da bu iftiraları yapanların burnundan fitil fitil getirir"

"AHMET ÇAKAR'IN KENDİ FİKRİDİR, BENİM İÇİN BİR ÖNEMİ YOK"

Tatlı, Ahmet Çakar'ın "Rıdvan Dilmen algısından sonra 'Rıdvan Dilmen ve Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ süremeyiz' imajı oldu. Bunları bana görevde olan bir hakem söyledi. Ünlü 8-10 hakemden bahsediyorum." sözlerine şu yanıtı verdi: "Sayın Ahmet Çakar'ın bir iddiasıdır. Biz tüm toplantılarımıza hep tüm takımlara eşit mesafedeyiz, hepsi değerlidir adil eşit ve cesur olmalarını istiyoruz hakemlerimizden. Bu kadrodaki hakemlerimizin kişiliğine güveniyorum. Ahmet Çakar'ın kendi fikridir bu ama benim için önemi yok.

"MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU'NUN TERİM'E MESAJ ATTIĞI DOĞRU MU?"

Biz bu ülkede kimse kimsenin birbiriyle görüşmesini engelleyemez. Bunu kısıtlayacak bir kararımız yok hakemlerimiz konusunda. Kurul üyesi ve hakem arkadaşlarımız sorumluluklarını bilir, nerede nasıl davranacağını bilir. Bu konuda birinin elinde bir kanıt var mı? Böyle bir kanıtı olan varsa açıklasınlar. Yine söylüyorum biz kimseyi kısıtlama getirmiyoruz"

ALİ KOÇ'UN ÖNERİSİNE YANIT

MHK Başkanı Serdar Tatlı, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hakem atamaları kurayla çekilsin şeklindeki önerisine cevap verdi. Tatlı, böyle bir durumun dünyada örneğinin olmadığını ancak UEFA'dan izin alınarak bu uygulamanın yapılmasının mümkün olabildiğini belirtti ve "Avrupa'nın gelişmiş liglerinde böyle bir uygulamanın olmadığını görüyoruz. Dünyanın hiç bir ülkesinde böyle bir atama şekli yok. Yaptığımız sohbetlerde Uilenberg ve Roberto ile UEFA'nın da çok öneride bulunmadığını biliyoruz. Ülke federasyonlarının inisiyatifinde olan bir konudur, UEFA'nın görüşünü almak kaydıyla Federasyonlar bunu yapabilirse yapılabilir" ifadelerini kullandı.

"Rıdvan Dilmen sezonu iddialarına, MHK Başkanı Serdar Tatlı’dan sert yanıt" haberi, 18 Aralık 2020 tarihinde yazılmıştır. 18 Aralık 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Rıdvan Dilmen sezonu iddialarına, MHK Başkanı Serdar Tatlı’dan sert yanıt haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rıdvan Dilmen sezonu iddialarına, MHK Başkanı Serdar Tatlı’dan sert yanıt 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 19:33 İstanbul'da Atatürk'e Hakaret Eden Sanığa Hapis Cezası: 3 Yıl 9 Ay
  2. 19:28 26 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları
  3. 19:25 İslam Memiş: "Piyasalarda biraz dalgalanma görebiliriz"
  4. 19:24 Altın yüzde 2,4 değer kazandı
  5. 19:24 Heyecan Dorukta: Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisi Biletleri Satışta!
  6. 19:17 Muslera, Uruguay Milli Takımı'ndan emekli oldu
  7. 19:07 Güzellik Merkezi Kurşunlama Davasında Ara Karar: Tutukluluk Hali Devam Ediyor
  8. 19:01 Barcelona'da Xavi ve Laporta İttifakı: Takımın Geleceği İçin Birlikte Devam Kararı Aldılar
  9. 18:57 Zehra Güneş'in Fenerbahçe'ye Transfer İddiası Yalanlandı: VakıfBank ile Yoluna Devam!
  10. 18:52 Trabzonspor, Gaziantep FK Maçı Hazırlıklarına Hız Kesmeden Devam Ediyor
  11. 18:47 Carlo Ancelotti: Arda Güler Her An Hazır, Ancak Forma Şansı Bulamadı
  12. 18:44 Gazze'de İsrail Saldırıları: Açlık, Hastalık ve Ölüm Halkın Peşini Bırakmıyor
  13. 18:40 Uzayda Çarpışma Tehlikesi: Kullanım Dışı İki Uydu, 10 Metreden Az Mesafede Buluştu
  14. 18:35 Çorlu Tren Kazası Davasında Mahkeme Kararı Açıklandı
  15. 18:34 Borsa İstanbul günü negatif bir seyirle kapattı
  16. 18:31 Mart ayında ABD'de bekleyen konut satışları arttı
  17. 18:31 Macron Avrupa'ya çağrıda bulundu: 'ABD’nin tebaası olmadığını göstermeli'
  18. 18:24 Galatasaray, Transferde Son Hedefine Kilitlendi: O Yıldızla Anlaşmaya Çok Yakın!
  19. 18:24 Uzmanlar Açıkladı: Merkez Bankası Ne Zaman Faiz İndirecek?
  20. 18:24 Büyük Deprem! Yüz Binlerce Üyeli Partide 28 Milletvekili İstifa Etmeye Hazır!
Spor Haberleri