Rıdvan Dilmen’den Süper Lig için flaş açıklamalar: 7 haftada bitecek, takımlar…

Rıdvan Dilmen’den Süper Lig için flaş açıklamalar: 7 haftada bitecek, takımlar…

Rıdvan Dilmen’den Süper Lig için flaş açıkla... Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Süper Lig'e verilen aranın ardından futbol gündeminin en önemli tartışma konularından biri ligde kalan maçların

Koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle Süper Lig'e verilen aranın ardından futbol gündeminin en önemli tartışma konularından biri ligde kalan maçların nasıl oynanacağı. Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen edindiği bilgileri paylaşırken, liglerin 7 haftada bitirilmesinin planlandığını ve sadece bir hafta içi maç oynanacağını aktardı.

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, NTV kanalında katıldığı canlı yayında kalan sekiz haftanın nasıl oynanacağı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Dilmen, TFF başkanı Nihat Özdemir ile konuştuğunu ve edindiği bilgileri aktardı.

"FITRATIMIZ DEĞİŞECEK"

Dilmen, koronavirüs salgınısonrası hayatın değişeceğinin söyleyerek "Olağanüstü bir durumla karşılaştık. Dünya çok farklı noktada. Bana göre fıtratımız değişecek. Bilimin ne kadar önemli olduğunu gördük. Son sözü söyleyecek tabii ki, Allah'tır. Polisleri, hemşireleri, doktorların ne kadar önemli olduğunu gördük" dedi.

"TFF BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜM"

TFF Başkanı Nihat Özdemir ile görüştüğünün açıklayan Dilmen " Hollanda'da alınan karardan sonra Ajax'ın durumuna AZ Alkmaar itiraz etmiş. Son kararı UEFA verecek. Trabzonspor ile eşit puanda olan Başakşehir gibi. Hayır denirse o model ortadan kalkar. Sayın başkan ile görüştüm. Ömer hoca var Bilim Kurulunda'da federasyonda sorumlu, rapor hazırlamış ve kulüplere vereceklermiş" ifadelerini kullandı.

"12 HAZİRAN HEDEF TARİH"

Dilmen liglerin başlaması için hedef tarihin Haziran ayı ortası olduğunu belirterek "Testler olacak, antrenman tesislerinde kontroller olacak. Kurallar var. Belki statta hiç gazeteci alınmayacak. Sağlık kurulu ile istişare edilecek, 12 Haziran hedef tarih" şeklinde konuştu.

"LİG 7 HAFTADA BİTİRİLECEK"

Süper Lig'de kalan 8 hafta için uygulanacak modeli açıklayan Dilmen "Toplam 7 hafta oynanacak. Geride kalan 8 haftanın bir tanesi hafta içinde oynatmak modeliyle. Şu an teorik olarak bu model düşünülüyor. 12 Haziran ile 26 Temmuz arası toplam 7 haftada bitecek. Futbol önemli, sosyal hayatın devam etmesini hepimiz istiyoruz." sözlerini kullandı.

"ÖZÜR BEKLİYORUM"

Dilmen sözlerini şöyle sürdürdü:

"Vaka sayısı 1'den 4-5'e çıkınca devlet karar aldı maçlar seyircisiz oynandı. Daha sonra bir maç oynandı ve bitti. Şimdi vaka sayısı 100 bin küsür. Biz hemen önlem alan ve örnek gösterilen bir ülkeyiz. O dönemde beddua ettiler bana, ona..Şimdi ne oldu? vaka sayısı 100 küsür bin olmuş ve oynamak istiyorlar. Özür bekliyorum ben. Benim gibi birkaç arkadaşım daha özür bekliyor."

"1 VAKA VARKEN OYNAMAYALIM DEDİLER, 104 BİN VAKA VARKEN OYNAMAK İSTİYORLAR"

"Kulüplerimiz batmış durumda maçları oynamalarının nedeni bu. Yayıncı kuruluş da eleştirim var, bırakın haftada iki gün oynasınlar. Bu ligde başarılı olacak takımlar, kadrosu geniş takımlar olacak. Sakatlık riski de var ama amaç sezonu bitirmek. Sosyal hayatın devam etmesine bakar devlet ama kulüpler öyle bakmadı. 1 vaka varken oynamayalım dediler, 104 bin vaka varken oynamak istiyorlar"

"Rıdvan Dilmen’den Süper Lig için flaş açıklamalar: 7 haftada bitecek, takımlar…" haberi, 26 Nisan 2020 tarihinde yazılmıştır. Spor kategorisi altında bulunan Rıdvan Dilmen’den Süper Lig için flaş açıklamalar: 7 haftada bitecek, takımlar… haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rıdvan Dilmen’den Süper Lig için flaş açıklamalar: 7 haftada bitecek, takımlar… 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  2. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  3. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  4. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  5. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  6. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  7. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  8. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  9. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  10. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  11. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  12. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  13. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
  14. 15:00 Wasco'da Korkunç Olay: İnşaat İşçileri Bacak Çiğneyen Adamla Karşılaştı!
  15. 14:55 İsrail Kısıtlamalarına Rağmen Mescid-i Aksa’da Cuma Namazı Kılındı
  16. 14:51 Lamborghini'nin Yenilenen Logosu: Güçlü, Zarif, Cesur
  17. 14:43 Yapay Zeka: İş Dünyasında Devrim, Akademide Yenilik
  18. 14:39 Kosova'nın Kuzey Mitroviça Bölgesinde Türkçe Resmi Dil Oldu!
  19. 14:37 Babacan'dan Erdoğan'a maaşı çağrısı: "Milyonlarca emekliyi aldatmaktan vazgeçin!"
  20. 14:34 Osayi-Samuel Trabzonspor Fenerbahçe Maç’ı İçin "Şiddet Maçı Bıraktırmalıydı”dedi
Spor Haberleri