Rıfat Serdaroğlu: Ölüm tehditleri var, partileşmemiz Erdoğan’ı kızdırıyor

Rıfat Serdaroğlu: Ölüm tehditleri var, partileşmemiz Erdoğan’ı kızdırıyor

Rıfat Serdaroğlu: Ölüm tehditleri var, parti... Çoban Ateşi, 15 Aralık’ta Sakarya’da büyük bir toplantı gerçekleştirecek. Daha sonra Ankara’da Genel Merkez Binası’nın açılışı yapılacak.Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı, eski Sağlık ve Devlet bakanı Rıfat Serdaroğlu,...

Çoban Ateşi, 15 Aralık’ta Sakarya’da büyük bir toplantı gerçekleştirecek. Daha sonra Ankara’da Genel Merkez Binası’nın açılışı yapılacak.

Çoban Ateşi Hareketi Genel Başkanı, eski Sağlık ve Devlet bakanı Rıfat Serdaroğlu, Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) ilişkin açıklamasında, ‘Ekonomide spekülasyon yapanlar ne kurşunun, ne bombanın maliyetini bilenlerdir’ görüşüne de yer veren MHP Genel Bahçeli’ye sosyal medya hesabından, “Kaç Bombalık adamsın? AKP’nin nikahsız ortağı Bahçeli” deyince MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ve ülkücülerin tehdit ve hakaretlerine uğradı.

Bütün görüntüleri kayıt altına aldıklarını ve suç duyurusunda bulunacaklarını açıklayan Rıfat Serdaroğlu, kendisine yönelik bu saldırıların temelinde Çoban Ateşi’nin partileşmesinin olduğunu bildirdi.

“Partileşme Erdoğan’ı çok kızdırıyor”

Medyafaresi.com'un haberine göre;  Serdaroğlu, “Gerçek sebep, Çoban Ateşi bu ay sonuna doğru partileşecek. Bu Tayyip Erdoğan’ı çok kızdırıyor bu partileşme. Çünkü, onun Erkan Mumcu aracılığıyla tahrip ettiği demokratik merkez sağı, demokratik merkez altında bir arada toplayacağız bu AKP’nin en az 20 puanını alır” açıklamasını yaptı. Serdaroğlu, 15 Aralık da Sakarya’da büyük bir toplantı gerçekleştirildikten sonra Ankara’da genel merkez açılışı yapacaklarını bildirdi.

Serdaroğlu’nun açıklamaları şöyle:

“ Ölüm tehditleri var”

“Bunlar saldırırlar, adam gibi tartışmayı da dövüşmeyi de bilmezler. Bir kişinin üzerine 5-10 kişi ile saldırırlar. Dikkat edin tüm gazetecilere de öyle saldırdılar. Biz bütün görüntüleri tespit altına aldık. Üç avukat arkadaşımız hepsi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Benim yazdıklarımda bir hakaret yok ki.

Hakaret olarak alsalar bile onun muhatabı Bahçeli, onun bana dava açması lazım. Bunlar kim, siz kimsiniz. Siz bir siyasi partisiniz fikire fikirle karşı çıkın. Gereği yapılsın gibi laflar Hedef gösteriyorlar insanları. Ellerinden geleni ardına koymasınlar. (Ölüm tehdidi var mı sorusuna) Var tabii. Neler neler.

“ Daha önce FETÖ’cülerden tehdit alıyorduk”

Daha önce FETÖ’cülerden ölüm tehdidi alıyorduk. Gerçek sebep Çoban Ateşi bu ay sonuna kadar partileşecek. Bu Tayyip Erdoğan’ı çok kızdırıyor bu partileşme. Çünkü, onun Erkan Mumcu aracılığıyla tahrip ettiği demokratik merkez sağı, demokratik merkez altında bir arada toplayacağız bu AKP’nin en az 20 puanını alır. Biz bütün görüntüleri tespit altına aldık. Üç tane arkadaşımız hepsi hakkında suç duyurusunda bulunduk. Benim sözlerimde bir hakaret yok. Ben Devlet Bahçeli’nin söylediğini söylüyorum”.

Rıfat Serdaroğlu twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhur ittifakı ortağı, MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’yi eleştirdi.

Serdaroğlu paylaşımında “Kaç Bombalık adamsın? AKP’nin nikahsız ortağı Bahçeli; Bir OBÜS mermisi 1000 Dolar! Bir savaş uçağının bombasının teki 2,500 Dolar! F-16’nın tek bombası 3,000 Dolar! Eyy EYT’liler, mecbur bekleyeceksiniz! Öncelik bombalarda! Zaten, kaç bombalık adamsınız yahu! Bekleyeceksiniz…” ifadelerini kullandı.

Rıfat Serdaroğlu’nun bu paylaşımından kısa bir süre sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Serdaroğlu’nu hedef gösteren, hakaret ve iftiralarla dolu tweetler yayınladı.

Semih Yalçın’ın açıklaması şöyle;

“R. Serdaroğlu ismiyle maruf bir oyun uşağı genel başkanımıza dil uzatmış. Sen kaç paralık adamsın da MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye laf yetiştiriyorsun, ey Rıfat Serdaroğlu? Senin halk indinde eskiden kullanılan delikli kuruş on paralık kadar ederin mi kaldı?

Siyaset tarihimizin en silik sayfalarına gömülmüş, mezarı bile olmayan bir politika mevtası olduğun hâlde, bulunduğun berzah âleminde niçin guruldayıp zırıldıyorsun?

Ey Rıfat Serdaroğlu! Senin kuru gürültüden ibaret kelamının hacim ve sıkleti, bırakalım bir bombanın hükmünü, cihanda bir zarta kadar etmez! Devlet Bahçeli ve MHP düşmanlığından can ve aman bulacağını mı sanıyorsun tosun Serdaroğlu?

Bilesin ki Bahçeli ve MHP düşmanlığı, Rıfat Serdaroğlu gibi cesetleri berzahta sürünen günahkâr ve kirli ruhları cehenneme daha çok yaklaştırmaktan öteye geçemez. Cehalet, irtica ve yobazlık tortularının; Serdaroğlu gibi gizli Türklük düşmanlarının genetik kodlarını tayin ettiği ve beyinlerini bir ur gibi sardığı görülmektedir.

Bu gibi politika simsarlarının amacı; bir yandan kutsallarımıza saldırırken diğer yandan da Türkiye’de siyaseti yeniden dizayn etmek isteyen uluslararası aktörlere uşaklık edip içerideki hempalarını destekleyerek Cumhur İttifakının müstakbel başarılarının önünü kesmektir.

Serdaroğlu bizim nezdimizde aşağılık bir bozguncu, sefil bir iş birlikçi, millet düşmanıdır. Sadece milletimize değil, başta İslam olmak üzere bizi birleştiren ortak değerlere ve kutsallarımıza zarar veren bu tür tufeyli ve haşerelerin hedeflerine ulaşması mümkün değildir.”

Yalçın’ın bu paylaşımından kısa bir süre sonra ise Ülkü Ocakları başkanı Sinan Ateş benzer paylaşımlarda bulunarak Rıfat Serdaroğlu’nu kendi tabanına hedef gösterdi. Yalçın ve Ateş’in iftira ve hakaret dolu söylemleri sonrası bir çok MHP’li yaptıkları paylaşımlarla Rıfat Serdaroğlu’na hakaret ederek alenen tehditlerde bulundular.

Bahçeli ne demişti?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, hükümetin emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) konusundaki tavrını Türkiye'nin içeride ve dışarıda düzenlediği operasyonları örnek göstererek değerlendirdi ve şunları söyledi:

Fedakarlık olmadan bekamız ve bağımsızlığımız muhafaza ve müdafaa edilemez. Terörle mücadelenin bir bedeli var. Bu bedele var olmak için katlanmak zorundayız. Ekonomide spekülasyon yapanlar ne kurşunun, ne bombanın maliyetini bilenlerdir. Bunlar boş boş konuşmaktadır. Bütçemiz elverir, ekonomik imkanlar artar, o zaman her ihtiyaç anında telafi edilir. Biraz sabır gerekiyor. Biraz tahammül gerekiyor. Biraz da milli hedefleri anlamak gerekiyor. EYT konusunda Sayın Cumhurbaşkanı'nın açıklamaları isabetlidir.

"Rıfat Serdaroğlu: Ölüm tehditleri var, partileşmemiz Erdoğan’ı kızdırıyor" haberi, 02 Aralık 2019 tarihinde yazılmıştır. Ekonomi kategorisi altında bulunan Rıfat Serdaroğlu: Ölüm tehditleri var, partileşmemiz Erdoğan’ı kızdırıyor haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rıfat Serdaroğlu: Ölüm tehditleri var, partileşmemiz Erdoğan’ı kızdırıyor 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Ekonomi konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:45 Süper Lig 31. Hafta Hakemleri Belli Oldu: Öne Çıkan Maçlarda Kimler Düdük Çalacak?
  2. 13:41 Mert Çiller'e Eşine Yönelik Şiddet Davasında Adli Para Cezası Verildi
  3. 13:40 Madagaskar, Kasırga Felaketiyle Sarsıldı: 14 Kişi Hayatını Kaybetti!
  4. 13:37 Rusya'da Asker Alma Süreci: Sonbaharda 130.000 Yeni Asker Göreve Alındı
  5. 13:29 Borsa günün ilk yarısında yükselirken, o hisseler belli oldu!
  6. 13:28 Dilan Polat ve Nez Demir: Mahkemede Polat'ın Şikayetini Geri Çekmesiyle Dava Sonuçlandı!
  7. 13:21 Tamer Karadağlı: Antalya'daki Tiyatro Binamızın Durumu Utanç Verici!
  8. 13:18 Melisa Döngel ve Sergen Yalçın İlişkisi Yeniden Gündemde: Günübirlik Buluşmalar Dikkat Çekiyor
  9. 13:17 Bankalar Konut Kredilerini Güncelledi: İşte Yeni Taksitler!
  10. 13:14 Arsenal ve Napoli, Ferdi Kadıoğlu İçin Sıraya Girdi!
  11. 13:00 Galatasaray'da Kadro Revizyonu: Yeni Sezon için Transfer Hamleleri Başladı
  12. 12:45 İsveçli metal grup In Flames'den İstanbul Konseri!
  13. 12:41 Livakovic'le İsmail Kartal arasında özel görüşme dönüyor!
  14. 12:35 Dejounte Murray'nin son saniye basketi rekora gitti!
  15. 12:20 Tamer Karadağlı'nın Şikayet Ettiği Bina Bakanlık Binası Çıktı!
  16. 11:56 Yeni bir kararla emekli promosyon ödemelerine özel bankalar da dahil edildi
  17. 11:56 Clinton ile Obama'nın da katıldığı etkinlikte Biden'a Gazze protestosu: "Kendinden utan, Joe Biden"
  18. 11:55 Son Dakika: Eros davasında Başsavcılıktan itiraz!
  19. 11:40 AKP'li belediye emeklilere 2 bin TL’lik alışveriş kartı vermek için sokakta isim listesi oluşturdu
  20. 11:34 Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' iddialarına yanıt
Ekonomi Haberleri