Rinoplasti Neden Uygulanır? – Dr. Salih Onur Basat

Rinoplasti Neden Uygulanır? – Dr. Salih Onur Basat

Rinoplasti Neden Uygulanır? – Dr. Salih Onur... Halk arasında burun estetiği olarak da bilinen rinoplasti özellikle burundaki şekil bozukluklarının yok edilmesi için uygulanır.

Bu tedavi seçeneği bir tür tıbbi estetik uygulamasıdır. Fakat rinoplasti doğrudan genel anestezi üzerinden cerrahi ortam üzerinden gerçekleştirilir.

Diğer bir ifadeyle bu uygulama doğrudan burundaki sorunların giderilerek burunun daha estetikli bir görünüm elde etmesi açısından uygulanır. Rinoplasti uzun dönemlerden buyana ülkemiz genelinden gerçekleştiriliyor. Özellikle İstanbul üzerinden %100 garanti kapsamında uygulanıyor. Bu kapsamda burnunuzdaki biçim bozukluklarını gidermek için rinoplasti yönteminden güvenle faydalanabilirsiniz.

 

Burun Estetiği (Rinoplasti) Ameliyatı Nedir?

2021 yılında burun estetiği en çok başvurulan estetik operasyonlar listesinde yer alıyor. Bu yöntem doğrudan alanında uzman olan doktor ve yardımcı ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Rinoplasti, burunda çeşitli sebepler doğrultusunda meydana gelen biçim bozukluklarının giderilmesini sağlayan en etkili ve güvenilir tedavi uygulamasıdır.

Bu uygulama özellikle profesyonel estetik merkezi tarafından gerçekleştirildiğinde risk faktörleri minimize edilebilir. Sadece ameliyat sonrasında ilgili bölgede hafif düzeyde ağrı ve ödemler görülebilir. Bu durumda ise en etkili merhemlerden destek alınır.

Burun Estetiği (Rinoplasti) Nasıl Yapılır?

Rinoplasti sadece estetik merkezlerince ve hastaneler üzerinden yapılabilir. Amatör bir şekilde gerçekleştirilen burun estetiği yüksek başarı sunması mümkün değildir. Bu işlemde doğrudan burun hemen yan veya alt kısmından kesiler açılır. Bu kesiler üzerinden burun içi mukoza ve diğer dokulara ulaşılır. Buradan da doğrudan burun içerisinden cerrahi işlem gerçekleştirilir.

Burun Estetiği Kimlere Uygulanır?

2021 yılının en çok merak edilen konularından biri burun estetiği fiyatları ve ameliyatın kimlere uygulanır konusudur. Burun estetiği burnunda biçim bozukluğu, şiddetli darbe sonucunda burnunda çatlama, kırılma gibi sorunlar meydana gelen, doğuştan itibaren burunda fazlada et parçası olanlara uygulanabilir. Ayrıca burun içi et parçası beraberinde solunum sisteminde de sorun oluşturduğundan cerrahi operasyonla birlikte hastalar bu sorundan da kurtuluyor.

Burun Estetiği Sonrası Nelere Dikkat Edilmeli?

Rinoplasti sonrasında dikkat edilmesi gereken hususlar söz konusudur. Bu tedavi uygulaması hassas olduğundan operasyondan sonrasında da hastaların dikkatli olması burun sağlığı korunması açısından önemlidir. Operasyondan sonra buruna elle temas edilmesinden kaçınılmalıdır. 1-2 hafta boyunca sırtüstü yatış pozisyonu benimsenmelidir. Günlük spor aktivitelerine en az 2 hafta boyunca ara verilmelidir. Verilen burun temizlik ürünlerinin mutlaka günlük düzenli kullanılmasına dikkat edilmelidir.

Burun (Rinoplasti) Estetik Ameliyatı Sonrası İyileşme Nasıl Olur?

Rinoplasti sonrasında iyileşme süresi son derece kısadır. Bu zaman dilimi hastaların durumlarına ve estetik merkezinin uzmanlığına göre 1 ila 3 gün aralığında değişebiliyor. Rinoplasti ameliyatı süresi kısa olması sebebiyle hastaların hastanede uzun süreli kalması genellikle gerekmiyor.

İstanbul’da Kaç Gün Kalmalı ve Kaç Gece Hastanede Kalmalıyım?

Rinoplasti yaptırmaya karar verdiğinizde İstanbul’daki en iyi estetik merkezlerine başvurabilirsiniz. Bu işlem için İstanbul’da fazla süreli kalmanız gerekmiyor. Sadece operasyondan sonra 2-3 gün kadar hastanede yatışınız söz konusu olabilir. Bunun haricinde burun estetiği fiyatları incelemek için de İstanbul estetik merkezi sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hasta Ne Zaman Taburcu Olur?

Hastanın taburcu olma süresi daha çok burun ameliyatı yapan hekime bağlıdır. Bazı durumlarda hastanın aynı günde taburcu olması mümkündür. Bazen de 2-3 gün sonra taburcu edilmesi kararlaştırılır.

Estetik Sonrasında Hastasında Çok Ağrı Olur mu? Morluk Yada Şişlik Olur mu?

Estetik sonrasında hastalarda kayda değer oranda ağrı, morluk ve şişlikler görülmez. Sadece operasyon sonrasında bu durumlar görülebilir. Etkili kremlerle yok edilebilir.

Burun Estetiği Fiyatları 2021

2021 burun estetiği fiyatları her bütçeye hitap ediyor. Bugün birçok estetik merkezlerince en düşük fiyat tarifeleri uygulanıyor. Burun estetiğine geçmiş yıllarda daha düşük oranda ilgi duyuluyordu. Fakat bugün daha yüksek düzeyde ilgi gördüğünden fiyat tarifesi de beklentileriniz doğrultusunda sunuluyor. Evinizin konforunda burun estetiği fiyatları inceleyebilirsiniz.

https://www.salihonurbasat.com/burun-estetigi/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

"Rinoplasti Neden Uygulanır? – Dr. Salih Onur Basat" haberi, 18 Kasım 2021 tarihinde yazılmıştır. 18 Kasım 2021 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Rinoplasti Neden Uygulanır? – Dr. Salih Onur Basat haberi 2021 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rinoplasti Neden Uygulanır? – Dr. Salih Onur Basat 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:28 İçişleri Bakanı: Mardin ve Diyarbakır Belediyeleri İddiaları İçin Soruşturma Başlatıldı
  2. 11:24 Galatasaray, Okan Buruk'a Yıllık 30 Milyon TL'lik Zam Teklif Ediyor
  3. 11:21 Gazze'deki İsrail Saldırılarında Can Kaybı Artıyor: Son 24 Saatte 37 Ölü, 68 Yaralı
  4. 11:17 Stute Şirket Grubu İflas Başvurusu Yaptı: Ekonomik Zorluklar Artıyor
  5. 11:10 Sağlık Dünyasında Yeniden Parlayan Kuyruk Yağı: İbn-i Sina ve Canan Karatay'dan Destek!
  6. 11:02 Özgür Özel, Anıtkabir’i ziyaret etti: Anıtkabir Özel Defteri’ni de imzaladı
  7. 10:42 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Emeklilerle ilgili birtakım hazırlıklar var
  8. 10:37 Reklam Kurulu’ndan aldatıcı reklamlara 3,5 ayda 94 milyon TL ceza
  9. 10:31 AK Partili Yenişehirlioğlu'ndan 'Rolex' açıklaması: Helal yoldan edindim
  10. 10:22 Türkiye yazarı Necmettin Batırel: Döviz can çekişiyor, TL destan yazıyor
  11. 10:14 Algı testi: Resimdeki S harfini 6 saniyede tespit edin
  12. 09:58 Sarıyer'de TEM Otoyolu'nu kilitleyen kaza: 4 kişi yaralandı
  13. 09:52 Dilan Polat, Erdoğan’a yazdığı mektubu neden göndermedi: İşte yanıtı
  14. 09:45 Erdoğan imzaladı: O isimler gece yarısı görevden alındı
  15. 09:41 Metin Akpınar'ın kızı "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" dedi, cevap gecikmedi
  16. 09:34 Ali Yerlikaya duyurdu: 'Odacılar' suç örgütü çökertildi: 34 kişi yakalandı
  17. 09:28 2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Max Verstappen kazandı
  18. 09:25 Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, bugün Türkiye'ye geliyor
  19. 09:18 Soldaki AK Parti'li İlçe Belediye Başkanı Sağdaki Almanya Başbakanı
  20. 09:15 Resmi Gazete'de yayımlandı: Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi
Gündem Haberleri