Rıza Çalımbay'dan Stefan Kuntz'a milli takım sorusu

Rıza Çalımbay'dan Stefan Kuntz'a milli takım sorusu

Rıza Çalımbay'dan Stefan Kuntz'a milli takım... 60. Türkiye Kupası'nı Kayserispor'u uzatmalarda 3-2 mağlup ederek şampiyonluğu kazanan Sivasspor'da maçın ardından Rıza Çalımbay açıklamalarda bulundu.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Yukatel Kayserispor'u uzatmalarda 3-2 yenerek şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Çalımbay, Yukatel Kayserispor ile çok güzel bir maç oynadıklarını dile getirerek, "Her şeyden önce çok mutluyum. Sivaslı olarak üç senedir buradayım. Ondan önce de bir üç sene daha Sivasspor'da çalışmıştım. Sivasspor'da belki de en çok çalışan teknik direktörüm. Böyle bir şeye çok ihtiyacımız vardı. Türkiye Kupası en büyük hedeflerimizden biriydi. İki sezondur zaten Avrupa'ya gidiyorduk. Üçüncü sezonumuzda yine Avrupa'ya gidiyoruz." diye konuştu.

Sezon başından beri iyi bir performans ortaya koyduklarını aktaran Çalımbay, "En çok istediğimiz şey Türkiye Kupası'ydı. Onu gerçekleştirdik, çok mutlu olduk. Bana göre mükemmel bir maç oldu. İki takım da gerçekten çok iyi mücadele etti. Final gibi finaldi. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Hem Sivas'taki hem de İstanbul'daki taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Hep beraber güzel bir şey yaptık ve kupayı kazandık. Mutluyuz." ifadelerini kullandı.

Rıza Çalımbay, maçta giydiği ve uğurlu geldiğine inandığı kırmızı eşofman üstüyle ilgili soru üzerine, "Hakikaten bu namağlup gidiyor. Geçen sene Türkiye'de üst üste 19 maç, Avrupa'da da 4-5 maç geçti. Başarılı yani. Bir uğur oldu. Normalde böyle maçlarda elbise giymek gerekiyor ama ben dayanamadım. 'Ne olursa olsun giyeceğim.' dedim. Gerçekten de uğurlu geldi." diye konuştu.

"Sözleşmem bitti, ben kimseyle görüşmedim"

Tecrübeli teknik adam, sözleşmesinin sona erdiğini hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Sivasspor'un gücü neyse ona göre hareket ettik. Ekibimle görevimizi yaptığımıza yürekten inanıyorum. Sözleşmem bitti, ben kimseyle görüşmedim. Yarın Sivas'a gideceğiz, orada kutlamalar olabilir. Ondan sonra yönetimle oturup konuşacağız. Ona göre bakacağız. Sivasspor'dan bir görüşme teklifi gelirse, bazı şeyleri ortaya koyacağız. Buraya geldik, artık bunun üstüne çıkmak gerekiyor. Onun için bazı şeylerin gerçekleşmesi gerekiyor. Onları kulübümüzle konuşacağız. Ona göre bir karar vereceğiz. Sivas benim için çok önemli. Kesinlikle hedefin büyümesi lazım."

Demir Grup Sivasspor'dan herhangi bir futbolcunun A Milli Takım'a çağrılmamasına çok üzüldüğünü anlatan Çalımbay, "Bence hak edenler hak ettiği yere gelmiyor. Biz iki senedir Avrupa'ya gidiyoruz. Bu sene de her şeyi yaptık ve Türkiye Kupası'nı kazandık. Bu takımın içinden bir kişi milli takıma gitmez mi, hak etmiyor mu? Benim tek üzüldüğüm bu oldu. Şimdi orada Stefan Kuntz var. Benim arkadaşım, beraber oynadık. Niye Sivasspor'dan bir kişi gitmedi?" değerlendirmesini yaptı.

"Rıza Çalımbay'dan Stefan Kuntz'a milli takım sorusu" haberi, 27 Mayıs 2022 tarihinde yazılmıştır. 27 Mayıs 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Rıza Çalımbay'dan Stefan Kuntz'a milli takım sorusu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rıza Çalımbay'dan Stefan Kuntz'a milli takım sorusu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:50 Cemaat içerisindeki bölünme milyonlarca liralık vurgunu ortaya çıkardı
  2. 08:47 THY’deki huzur hakları dudak uçuklatıyor
  3. 08:39 AK Partili başkan parayla ödül aldı ödemesini İYİ Parti’ye bıraktı
  4. 08:34 Serdar Ortaç'tan peş peşe itiraflar: Paramın biteceğine inanamazdım
  5. 08:30 Bir dizi için daha final kararı
  6. 08:25 Kızılay, 'taşınmaz' bağışlarını satışa çıkardı: Gelen parayla Ankara'da AVM yenileyecek
  7. 08:21 Depremde yakınını yitirene çirkin teklif: Davadan çekil ne istersen verelim
  8. 08:14 Nuray Babacan: AK Parti Kulislerinde Bahçeli’nin mesajları tartışılıyor
  9. 08:10 İsmail Saymaz: Atatürk’ün armağanını Efe’ye çok gördüler
  10. 08:05 Kemal Kılıçdaroğlu: Kimse Erdoğan’ın işleyeceği suça ortak olmamalı
  11. 08:01 Bir hadise var can ile canan arasında da Bahçeli şarkı sözleriyle bunun mesajını mı veriyor
  12. 07:58 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den çok sayıda kent için sağanak uyarısı
  13. 04:48 Beşiktaş, 339 milyon euroluk dev transferiyle futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor!
  14. 04:45 Haiti Başbakanı Henry istifasını verdi
  15. 03:38 Maya yok, beklemeye gerek yok! Herkes hazır aldınız zannedecek! 5 dakikalık simit poğaça tarifi
  16. 03:36 Pırlanta gibi eşlerinize zengin tarif! İşte elmas kurabiye tarifi
  17. 03:33 Çağlayı tuzlayıp yemeyi unutacaksınız! Mardin’in meşhur lezzeti Firkiye tarifi
  18. 03:31 PUBG oyununda Erangel haritası değişiyor! Yeni güncelleme yolda
  19. 03:27 Türk Hava Yolları, 2023'te tüm zamanların rekorunu kırdı
  20. 03:24 A101 şimdi Samsung Galaxy S24'ü müşterilere sunuyor! Ürünün fiyatı ne kadar?
Spor Haberleri