Rus fenomen Tatiana Ozalina Muğla'daki kazada ölmüştü! Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıktı

Rus fenomen Tatiana Ozalina Muğla'daki kazada ölmüştü! Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıktı

Rus fenomen Tatiana Ozalina Muğla'daki kazad... Söke-Milas kara yolunda meydana gelen feci kazada Rus sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina hayatını kaybetti. Dünya turu kapsamında Türkiye'ye gelen Ozolina, motosikletli arkadaşlarıyla birlikte seyahat ediyordu.

KAZA GÜNÜ

Feci bir kaza, 21 Temmuz'da saat 17.30 sıralarında Söke-Milas kara yolunda meydana geldi. Rusya vatandaşı motosiklet tutkunu ve sosyal medya fenomeni Tatiana Ozolina, dünya turu kapsamında temmuz ayının ikinci haftasında Türkiye'ye giriş yapmıştı.

GRUP YOLCULUĞU

Bu yolculukta ona Onur Obut ve Sergei Khadrikov eşlik ediyordu. Motosikletli grup, Milas yönüne doğru ilerlerken Sergei Khadrikov geride kaldı. Bu durum üzerine Obut ve Ozolina, arkadaşlarını beklemek amacıyla hızlarını kesti.

KAZA ANI

Ancak bu sırada Ozolina'nın kullandığı 4898 AM 55 plakalı motosiklet, Obut'un kullandığı 01 ATM 970 plakalı motosikletle çarpıştı. Çarpışma sonrasında sürücüler savrulurken, kaza 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ozolina'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Obut ise hastaneye kaldırıldı.

POLİS SORUŞTURMASI

Hastanede tedavi edilen Onur Obut, polis tarafından gözaltına alındı. Obut, ifadesinde, "Tatiana ve Sergei ile uzun süredir tanışıyorum. Seyahatimiz İstanbul'da başladı. Milas'a girdiğimizde Sergei'yi beklemek için yavaşladım. O sırada Tatiana arkadan çarparak savruldu" dedi.

ADLİ RAPOR

Obut, adliyeye sevk edildikten sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayla ilgili güvenlik kamera görüntüleri ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda adli tıp kurumu bir rapor hazırladı. Raporda, Ozolina'nın kusursuz olduğu, Obut'un ise asli kusurlu olduğu belirtildi.

KAMERA KAYBI

Tatiana Ozolina'nın ailesinin avukatı Ali Şan, Ozolina'nın motosikletindeki kameranın kazadan sonra kaybolduğunu açıkladı. Kazaya tanıklık eden bir sürücünün, kamerayı Obut'a verdiğini söylediğini belirtti. Şan, kamerayı gören birinin savcılığa başvurmasını istedi.

SAVCILIĞIN AÇIKLAMASI

Ali Şan, savcılığın kazayla ilgili soruşturmayı titiz bir şekilde yürüttüğünü vurguladı. "Tatiana Ozolina'yı elim bir kaza sonucu kaybettik. Ölüm sebebine ilişkin raporu bekliyoruz. Dosyada tüm deliller toplandı. Ancak kamera kaydı kayboldu. Bir yurttaş, kamerayı diğer sürücüye verdiğini söyledi" dedi.

AİLENİN TALEBİ

İddianamenin kısa süre içinde hazırlanmasını beklediklerini söyleyen Şan, "Savcılık tarafından alınan kaza tespit tutanağında, adli tıp raporunda Tatiana'nın kusursuz olduğu, kusurlu olanın şüpheli olduğu sabit. Eğer kazayı gören birisi varsa, lütfen savcılığa başvurup ifadelerini versinler. Tatiana'nın ailesi, şüphelinin kendileriyle bağlantı kurmaması nedeniyle üzgün" diye konuştu.

"Rus fenomen Tatiana Ozalina Muğla'daki kazada ölmüştü! Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıktı" haberi, 28 Eylül 2024 tarihinde yazılmıştır. 28 Eylül 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Rus fenomen Tatiana Ozalina Muğla'daki kazada ölmüştü! Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıktı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Rus fenomen Tatiana Ozalina Muğla'daki kazada ölmüştü! Adli Tıp Kurumu raporu ortaya çıktı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 28 Eylül 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:11 Oyuncu Filiz Taçbaş kaza geçirdi! Hastane odasından korkutan paylaşım
  2. 15:01 İsrail’in Ramat David Askeri Üssü Füze Saldırısıyla Sarsıldı! Bölgedeki Gerginlik Tırmanıyor
  3. 14:08 Gıda Güvenilirliğini Artıracak Yeni Düzenleme
  4. 14:04 Afyon Lokumu 'Guiness Rekorlar Kitabı'na girdi
  5. 14:01 Serhat Akın'ı ziyaret eden Mustafa Sarıgül: "Seni herkes seviyor"
  6. 13:55 Samsun’da Kültür Şöleni: 9. Karadeniz Kitap Fuarı 28 Eylül'de Kapılarını Açtı
  7. 13:55 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'ndan İsrail'e tepki!
  8. 13:51 Cevdet Yılmaz: "Doğrudan yatırımların artmasını bekliyoruz"
  9. 13:45 Mesud Pezeşkiyan: "İsrail'in Beyrut'taki saldırıları savaş suçudur"
  10. 13:43 AKP Grup Başkanı Güler'den Emeklilik Maaşlarıyla İlgili Kritik Açıklama!
  11. 13:39 İstanbul Esenler'de polis memuru babasının tartıştığı komşusunu silahla vurdu
  12. 13:38 Eski Arsenal Oyuncusu Fabian Caballero'nun Ani Vefatı Spor Dünyasını Yasa Boğdu
  13. 13:36 Sunucu Pınar Işık Ardor'un oğluna bıçaklı saldırı!
  14. 13:35 İran Uçağına Vurma Tehdidi: İsrail, Lübnan Havalimanı Frekanslarını Hackledi!
  15. 13:33 Meyil Obruk Gölü Tamamen Kurudu
  16. 13:31 CHP'li Gürer'den çiftçiden 'sabır' isteyen Bakan Şimşek’e: “Tarladaki ürünler sabretmiyor”
  17. 13:27 Ahu Tuğba son yolculuğuna uğurlanıyor
  18. 13:22 CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti!
  19. 13:21 İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney güvenli bölgeye nakledildi
  20. 13:17 Ordu’da Astsubayı şehit eden motosikletlinin ifadesi ortaya çıktı
Gündem Haberleri