Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken ‘erken seçim’ açıklaması

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken ‘erken seçim’ açıklaması

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan dik... Türkiye'de 2 yıldan önce 'erken seçim' olacağını düşünmediğini ifade eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti teşkilatlarını y

Türkiye'de 2 yıldan önce 'erken seçim' olacağını düşünmediğini ifade eden Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, parti teşkilatlarını yenileyip olası bir seçime hazırlanacaklarını belirtti.

Saadet Partisi Uşak 6. Olağan İl Kongresi'nde konuşan Karamollaoğlu, Türkiye'nin 23 Haziran seçimlerinin ardından yeni bir döneme girdiğini belirtti. Saadet Partisi'nin "Milli Görüş" çizgisinde hareket etmeye devam ettiğini, hükumetin doğru yaptığı icraatları desteklediklerini, yanlışlarını ise eleştirmeyi sürdüreceklerini dile getirdi.

S-400 AÇIKLAMASI

Rusya'dan alınan S-400 füzelerine ilişkin konuşan Karamollaoğlu, "Bakınız son günlerde S-400 meselesi gündemde. Türkiye ihtiyacı olan füze savunma sistemi için Rusya ile anlaştı ve S-400 füze savunma sistemini kuruyor. ABD çünkü bize kendi füze savunma sistemini satmadı. Türkiye, Rusya ile anlaşınca F-35 uçaklarını verememekle bizi tehdit ediyor. Biz Türkiye'nin acilen füze savunma sistemine kavuşması gerektiğini söylüyor, Rusya'dan alınmasını da destekliyoruz. Ancak neden Türkiye kendi füze savunma sistemini yapamıyor, kendi uçağını yapamıyor diye eleştiriyoruz." dedi.

AKP'nin 17 yıldır Türkiye'yi yönettiğini, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nde kesintisiz en uzun iktidarda kalan parti olduğuna dikkati çeken Karamollaoğlu, 23 Haziran'da gerçekleşen İstanbul seçimlerinin yeni bir süreci başlattığını ileri sürdü.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Türkiye'de 2 yıldan önce "erken seçim" olacağını düşünmediğini ancak parti teşkilatlarını yenileyip seçime hazırlayacaklarını anlatan Karamollaoğlu, "Biz erken seçim olacakmış gibi çalışacağız. Teşkilatlarımızı yenileyip seçime hazırlayacağız. Bakınız 1970 yılında meyhaneden adam kaldırıp parti için çalıştırdık, bu insanların aileleri bile şaşırdı nasıl bunu yaptınız diye. Şimdi size diyorum ki ilçe ilçe , köy köy gezip elinize bir diyafon alıp partimizi ve Milli Görüş politikalarını anlatın. Emin olun bir deli çıkar sizi destekler." diye konuştu.

'NÜFUSUMUZ AZALIYOR'

AKP'nin politikalarını eleştiren Temel Karamollaoğlu, Türkiye'nin 20 yıl önce kendi kendine yetebilen 7 tarım ülkesinden biri olduğunu şimdi ise dışa bağımlılığın arttığını iddia ederek şunları kaydetti:

"Acilen tarıma el atılmalı, çiftçinin üzerindeki üretim maliyetleri düşürülmeli. İlaç sanayide keza öyle, biz Türkiye'de ilaç üretmiyor sadece ambalaj yapıyoruz. Avrupa'da, ABD'de kullanılması yasak pek çok ilacı satın alıyoruz. Size çarpıcı bir örnek vereyim. Son zamanlarda doğum oranlarında düşüş meydana geldi, nüfusumuz azalıyor. Son yıllarda evlenen genç çiftlerimiz çocuk yapabilmek için hastanelere doktorlara başvurur oldu. Niye oluyor bu, dün yoktu da bugün var. Bunun nedeni yediğimiz gıda, kullandığımız ilaç. Bizi kısırlaştırıyorlar, sadece bizi değil tüm dünyayı kısırlaştırıyorlar, bunu görmek lazım."

"Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken ‘erken seçim’ açıklaması" haberi, 30 Haziran 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken ‘erken seçim’ açıklaması haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu’ndan dikkat çeken ‘erken seçim’ açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 28 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  2. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
  3. 22:10 Akşener: “Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi’nin ev kölesi olmuştur"
  4. 22:04 Banyonuzdaki Lekeler İçin Aspirinle Kolay Çözüm!
  5. 21:47 İmamoğlu seçime katılımın önemini vurguladı: "Oy kullanacaksınız, oyun bozacaksınız"
  6. 21:40 Yatırımcıların dikkatine: Dolar kurunda tehlike çanları çalıyor!
  7. 21:34 Akşener'den "Oyları bölmeyelim" açıklamalarına tepki geldi
  8. 21:22 Türkiye'nin Uzay Yolculuğu: Türksat 6A Tamamlanma Aşamasında!
  9. 21:21 Erdoğan'dan kendi adayına şaşırtıcı sözler: Boya bak boya!
  10. 21:20 Meral Akşener'in İmamoğlu ve Yavaş'a Sert Eleştirileri: "Hain ve Zorba!"
  11. 21:19 Erdoğan: "Millî iradenin tecelli aracı olan sandık, 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir"
  12. 21:19 Sağlıklı Yaşamın Anahtarı: Doğal Detoks ve Beslenme Bilgileri
  13. 21:11 Bakan Işıkhan, emekli aylıklarıyla ilgili yeni bir değerlendirme yapılacağını açıkladı
  14. 21:11 Lübnan, İsrail saldırılarını BM'ye resmen şikayet edecek
  15. 21:10 Cevdet Yılmaz: "İkinci bir 5 yıla daha İstanbul'un tahammülü yok"
  16. 21:10 Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Ağırlıyor: Rövanş Heyecanı Başlıyor!
  17. 21:09 Bakan Işıkhan'dan emeklilere müjde: Temmuz ayında yeniden değerlendireceğiz!
  18. 21:07 FTX'in kurucusu 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı!
  19. 21:07 200'den Fazla Şubesi Olan Dev Bakliyat ve Kuruyemiş Firması İflas Etti!
  20. 21:05 Gelir İdaresi, Vergi Beyannameleri ve Elektronik Defter İşlemlerinin Süresini Uzattı
Politika Haberleri