Şafak Mahmutyazıcıoğlu duruşmasında Alaattin Çakıcı sorusu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu duruşmasında Alaattin Çakıcı sorusu

Şafak Mahmutyazıcıoğlu duruşmasında Alaattin... Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun cinayet davasında ilk duruşma başladı.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve Ece Erken’in eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 27 Ocak’ta Yeşilköy’de ortağı olduğu Balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin Bakırköy 12’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmanın üçüncü gününde tutuklu 10 sanık duruşmaya getirilirken, tutuksuz sanıkların bir kısmı ve taraf avukatları duruşmada hazır bulundu. Müştekiler Mahmutyazıcıoğlu’nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, Murat Bilmez ve Suphi Malgaz duruşmaya katıldı.

ÇAKICI SORUSU

Duruşmada müşteki olarak ifade veren Mahmutyazıcıoğlu’nun ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu, sanıkların savunmalarında kardeşini suçlu gibi gösterdiklerini söyledi. Mahmutyazıcıoğlu, “Bana bir telefon geldi Şafak’ın vurulduğu söylendi, inanamadım. Bizim ailemizde böyle vurulma olayları filan olmaz. Hastaneye gittik, bir süre sonra vefat ettiğini söylediler. Bu işin aslı astarı nedir diye baktığımızda konunun 65 bin TL gibi bir mevzu yüzünden yaşandığını öğrendim, inanamadım. Burada iki gündür tabloyu izliyorum. Sanki en büyük suçlu Şafak’mış, burada melekler ordusu varmış gibi bir tablo çizildi. Bu mesele 65 bin TL meselesinden çıkmış. Şafak haksızlığa gelemezdi, korkusuzdu. Şafak haksızlık karşısında fazla bir tepki vermiş olabilir. Bence bu kişiler Şafak’ı korkutmak istedi ancak korkmayınca yıldırmak için planlar yapıldı. Bugün üçüncü gün, iki gündür izliyorum. Belli ki bu olay yaşandığında herkes alkollüydü. Sanıklar görüntüleri daha sonra izledi. Onlardan duruşmada şöyle bir şey duymak istedim; ‘Ya biz bir şey yaptık ama, nasıl yaptık bilemiyoruz, pişmanız.’ Ama öyle bir üzüntü, pişmanlık da göremiyorum. Birçoğunun sabıkası belli. Gerçek suçluların tespit edilip en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum” dedi.

Müşteki Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Şafak’ın Alaattin Çakıcı’dan güç aldığını mı söylüyorsunuz?” sorusu üzerine avukat Çelebi, “Bu hayat tarzından beslendiğini söylüyorum. Siz aynı varsayımlarla buradaki kişileri itham ediyorsunuz” cevabını verdi.

ECE ERKEN BİR SONRAKİ CELSE İFADE VERECEK

Ece Erken’in avukatı, “Müvekkil üzüntüsünü yaşamaya devam etmektedir. Duruşmada da gördük, daha fazla dayanamadı, baygınlık geçirdi. Mazeretli sayılmasını talep ediyoruz. Gelecek celse hazır edeceğiz, şikayetçiyiz” şeklinde konuştu.

TANIK ECE ERKEN’İ SUÇLADI

Tanık Fatih Sipahi duruşmada, “Ece’yi arkadaş ortamından tanıyorum. Bu olayla ilgili bir iki kez konuştuk. Beni aradığında telefonda ağlıyordu. Ece, ‘Katilleri Sipahi saklıyor’ diye sosyal medyada paylaşım yapmıştı. Paylaşımdan dolayı bana hakaret içeren mesajlar geldi. Ece, ‘Bana ifade ver, senin ifaden çok önemli, seninle ilgili bir şey paylaşmam, seni aklarım’ dedi. Bildiklerimi anlattığımı, yalan ifade vermeyeceğimi söyledim. Ece’ye kalsa herkes ceza alsın, ona göre ben de ceza almalıyım. Burada suçsuz olan insanlar da var” şeklinde konuştu.

"Şafak Mahmutyazıcıoğlu duruşmasında Alaattin Çakıcı sorusu" haberi, 18 Ağustos 2022 tarihinde yazılmıştır. 18 Ağustos 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Şafak Mahmutyazıcıoğlu duruşmasında Alaattin Çakıcı sorusu haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şafak Mahmutyazıcıoğlu duruşmasında Alaattin Çakıcı sorusu 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  2. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  3. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  4. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  5. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  6. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
  7. 00:13 Bakan Vedat Işıkhan'dan Emeklilere Maaş Açıklaması Geldi!
  8. 00:05 Lahana: Faydaları ve zararları hazırlama yöntemine göre değişiyor!
  9. 00:04 250 Bin TL'ye yatırım yapın, maaşınız iki katına çıksın!
  10. 00:03 Endişe verici artış: Gençlerde kolon kanseri vakaları patlıyor!
  11. 00:03 Dikkat! Gelir Vergisi Beyanname Süresi Değişti!
  12. 00:03 Erdoğan'dan seçmene çağrı: Sandıklar namusumuza emanet
  13. 00:03 Ekrem İmamoğlu, 14. Kent Lokantası'nın açılışını gerçekleştirdi: "Cumhurbaşkanı bile gelebilir"
  14. 00:01 Korkunç Zincirleme Kaza: 3 Can Kaybı, 8 Yaralı!
  15. 00:00 İspanya, Nelson Kasırgası'nın etkisi altında: 4 kişi hayatını kaybetti
  16. 23:48 Son Dakika: Oy Kullanmayanlar 300 TL ceza ödeyecek
  17. 23:37 Akşener'in öfkesi neden seçimlere yakın zamanda arttı?
  18. 23:27 Avcılar'da Korkunç Olay: Tartıştığı Eşini Çocuklarının Gözü Önünde Öldürdü!
  19. 23:07 Uraz Kaygılaroğlu ve Berna Koraltürk'ten Paylaşımlar Soru işareti Uyandıran Cinsten!
  20. 22:33 Kazakistan, Doğal Felaketin Pençesinde: Binlerce Kişi Tahliye Edildi!
Gündem Haberleri