Şahinbey Belediyesi’nden Tarihi Geçmiş Ürünlere Büyük Darbe: 30 Bin Ürün Ele Geçirildi

Şahinbey Belediyesi’nden Tarihi Geçmiş Ürünlere Büyük Darbe: 30 Bin Ürün Ele Geçirildi

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, bir hafta süren denetimlerde 30 bin tarihi geçmiş ürün ele geçirdi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu, halk sağlığını korumak için denetimlerin süreceğini vurguladı ve vatandaşları alışverişlerde son kullanma tarihlerine dikkat etmeye çağırdı.

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, bir hafta boyunca yaptıkları denetimlerde 30 bin adet son kullanma tarihi geçmiş ürünü piyasadan topladı. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, denetimlerin halk sağlığını korumak için titizlikle sürdürüleceğini belirtti ve vatandaşları alışverişlerde ürünlerin son kullanma tarihlerine dikkat etmeye çağırdı.

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, bir hafta süren denetimlerde 30 bin adet tarihi geçmiş ürün ele geçirdi. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ekiplerin titiz çalışmaları sayesinde sağlıksız ve kaçak ürünlerin piyasadan toplandığını belirtti. Başkan Tahmazoğlu, halk sağlığını tehdit eden ürünlerle mücadelenin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Tahmazoğlu, "Gaziantep Valimiz Kemal Çeber'in himayelerinde, Şahinbey Belediyemiz, ticaret il müdürlüğümüz ve tarım il ve ilçe müdürlüklerimizle iş birliği içinde 365 gün 7/24 denetimlerimizi sürdürüyoruz. Son bir hafta içinde 676 market ve gıda satan iş yeri denetlendi, 67 iş yerine yasal işlem uygulandı. Bu denetimlerde 30 bin 82 adet son kullanma tarihi geçmiş ürün ele geçirildi" dedi.

Tahmazoğlu, alışverişlerde ürünlerin son kullanma tarihlerine dikkat edilmesini ve tarihi geçmiş ürünler hakkında 174 numaralı hattın aranmasını tavsiye etti. Ayrıca, bazı ürünlerin üzerine ikinci bir etiket yapıştırılarak yanıltıcı hale getirilebileceğine dikkat çekti ve vatandaşların bu tür ürünlerle karşılaşmaları durumunda hemen Alo 174 hattını aramaları gerektiğini belirtti.

"Şahinbey Belediyesi’nden Tarihi Geçmiş Ürünlere Büyük Darbe: 30 Bin Ürün Ele Geçirildi" haberi, 03 Ağustos 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Ağustos 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Yerel Gündem kategorisi altında bulunan Şahinbey Belediyesi’nden Tarihi Geçmiş Ürünlere Büyük Darbe: 30 Bin Ürün Ele Geçirildi haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şahinbey Belediyesi’nden Tarihi Geçmiş Ürünlere Büyük Darbe: 30 Bin Ürün Ele Geçirildi 2025 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yerel Gündem konusunda 15 Şubat 2025 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 22:39 Fenerbahçe Beko-Galatasaray Maçı Çıkan Olaylar Nedeniyle Yarıda Kaldı!
  2. 22:38 Mikonos Adası'nda Deniz Çekilmesi Endişelere Yol Açtı!
  3. 22:35 O tarihte gözünüz gökyüzünde olsun! Dev göktaşı 9 ülkeyi tehdit ediyor, Türkiye’ye alarm!
  4. 22:34 Instagram'da Yorumlar İçin Devrim: Yeni Beğenmeme Butonu Test Ediliyor
  5. 22:30 Devre Mülk Vaadiyle 20 Milyon TL Dolandırdılar, 2 Kişi Tutuklandı
  6. 22:24 TOGG’un Yeni Sedanı T10F Test Sürüşünde Görüntülendi!
  7. 22:21 AKP Milletvekili Yurdunuseven ve Danışmanı Trafik Kazası Geçirdi
  8. 22:16 Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu, Fahrettin Altun'a Tazminat Ödeyecek!
  9. 22:15 Fiat Egea’ya Dişli Rakip! Toyota’dan 300 Bin TL’ye Varan Dev İndirim!
  10. 22:05 Milli Takımda Kriz: Fenerbahçe’nin Protestosu Gündeme Damga Vurdu
  11. 22:01 CHP’de ‘Şaibeli Kurultay’ Soruşturması: Delegeden Şok İtiraf: Para Teklif Edildi!
  12. 21:56 Stent Skandalı Türkiye’yi Sarstı: 50 Bin TL’lik Stent Gereksiz Çıktı!
  13. 21:37 Kılıçdaroğlu'ndan Sert Eleştiri: “Helal Emek ve Temiz Sermaye Güvende Değil!
  14. 21:34 Erdoğan Sinyali Verdi: Kabine Değişikliği Kapıda!
  15. 21:29 Adana Demirspor Olayı Sonrası TFF'den Tarihi Ceza Kararı!
  16. 18:20 İstanbul'un nüfusu 15 milyon 138 bin 796'ya ulaştı: İşte en çok göç alınan iller
  17. 18:15 Dervişoğlu’ndan iktidara sert eleştiri: “Abdülhamid'in istibdat dönemi bile daha özgürdü”
  18. 17:16 Fatih Altaylı: “TÜSİAD Başkanı Konuşamaz, Diyanet İşleri Başkanı Konuşabilir!
  19. 17:14 Aydın'da Galatasaray Taraftarları Yeni Dernek Binasına Kavuştu
  20. 17:00 Londra'da Türk Konsolosluğu önünde Kur’an-ı Kerim yakma girişimi engellendi