Sahte içki operasyonunda "kasten öldürme" suçundan tutuklama

Sahte içki operasyonunda

Sahte içki operasyonunda "kasten öldürme" su... İstanbul Bahçelievler'de bir kadının ölümüyle sonuçlanan sahte içki ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, sevk edildikleri Bakırköy 7. Sulh Ceza Hakimliği'nce "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı.

Sahte içki kaynaklı ölümlerin artmasının ardından İstanbul'da gözaltına alınan 3 şüpheli 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

İstanbul Bahçelievler'de bir kadının ölümüyle sonuçlanan sahte içki ile ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli, sevk edildikleri Bakırköy 7. Sulh Ceza Hakimliği'nce "Kasten öldürme" suçundan tutuklandı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edilen şüpheliler Ercan P. (50), İbrahim B. (36) ve Salih Ö. (42) savcılık ifadesinin alınmasının ardından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

"BÖYLE OLACAĞINI BİLSEYDİM KENDİM DAHİ İÇKİYİ İÇMEZDİM"

Salih Ö. hakimlik sorgusunda "Olay tarihinde daha önce de birçok kez Ercan P.'den aldığım kaçak içkiler ile birlikte maktul Sevim'in evine gittiğim ve içkiyi birlikte içtiğimiz hususu doğrudur. Biz maktul ile birlikte içkiyi üçer bardak enerji içeceği ile içtik. Daha sonra kalan kısmını orada bırakarak, evden ayrıldım. Bende herhangi bir rahatsızlık olmadı. Ercan içkileri yurtdışından getirdiğini söylüyordu. Fiyatının ucuz olması nedeniyle içkiyi Ercan'dan alıyordum. Hatta daha önce maktul ile birlikte aynı içkilerden içmiştik. Ben böyle bir sonucun doğacağını bilseydim kendim dahi içkiyi içmezdim. Serbest bırakılmamı talep ediyorum" dedi.

"TIR ŞOFÖRLERİNDEN BU İÇKİYİ ALIRDIM"

TIR parklarında eşofman takımı sattığını dile getiren şüpheli Ercan P. ise "Orada bulunan TIR şoförlerinden bu içkileri alırım. Her ne kadar Salih Ö. içkileri para karşılığı benden aldığını söylese de ben satış yapmam. Benim orada çalışmamı onlar sağladıkları için onlara güzellik yapmak maksadıyla TIR şoförlerinden satın aldığım içkileri onlara veririm. İçkilerin yurt dışından geldiği için kaçak olduğunu biliyordum. Ancak içilmesi halinde böyle bir sonuç olacağını bilseydim, ben de almaz ve kimseye vermezdim. Salih benden başka kişilerden de içki alıyordu, ölen şahıs belki o içkiler nedeniyle ölmüştür." şeklinde beyanda bulundu.

"BENİM İÇKİLERDEN HABERİM YOKTU"

İbrahim B. ise sorgusunda tesadüfen Ercan P.'nin aracında olduğunu öne sürerek "Bana yolda seyir halindeyken 'küçük bir işim var' dedi ve aracın bagajını açtı. Ben o sırada sürücü koltuğuna geçmek için araçtan indim. Aracı test edecektim, benim içkilerden haberim yoktu. Diğer şüpheli Salih Ö.'yü de tanımam. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum" diye konuştu.

TUTUKLANDILAR

Bakırköy 7. Sulh Ceza Hakimliği de şüphelilerin üzerine atılı suçun niteliği, müşteki beyanları, maktul Sevim Ş.'ye ait raporun içeriği ve şüphelilerin beyanlarına itibar edilmemiş olması nedeniyle üzerlerine atılı suçlamanın adli kontrol tedbiriyle yetersiz kalacağını değerlendirdi. Hakimlik 3 şüpheliyi de "Kasten öldürme" suçundan tutuklayarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.

"Sahte içki operasyonunda "kasten öldürme" suçundan tutuklama" haberi, 13 Ekim 2020 tarihinde yazılmıştır. 13 Ekim 2020 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sahte içki operasyonunda "kasten öldürme" suçundan tutuklama haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sahte içki operasyonunda "kasten öldürme" suçundan tutuklama 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 07 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 00:39 ABD Senatörleri, UCM Başsavcısını İsrail'e Yönelik Tutuklama Emri Konusunda Tehdit Etti
  2. 00:36 Türkiye’nin en genç ve en yaşlı ili belli oldu: Bakın en genç il neresi oldu?
  3. 00:35 Resmi Gazete'de bugün: 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete kararları
  4. 00:33 Restoranlarda isyan ettiren servis ücretini bu yöntemle geri alabilirsiniz!
  5. 00:32 Samsunspor Kulübü: Gözaltına Alınan Taraftarlarımızın Serbest Bırakılması İçin Takipteyiz
  6. 00:31 Saldıran bir köpeğe denk gelirseniz uygulamanız gereken yöntem!
  7. 00:30 Baklava yerken kendinizi sınırlamaya son: Böyle tüketince şekeriniz yükselmeyecek!
  8. 00:23 Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
  9. 00:23 ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Kirby: Hamas'ın 6 Haftalık Ateşkes Önerisi Değerlendirildi
  10. 00:22 Fransa, Refah'a yönelik askeri müdahaleyi "savaş suçu" olarak tanımladı
  11. 00:22 Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
  12. 00:19 Gelinim Mutfakta altın heyecanı sürüyor: İşte 6 Mayıs puan durumu
  13. 00:17 Bakırda yeni tarihi zirveler görülebilir
  14. 00:10 7 Mayıs: Tarihte Bugün Ne Yaşandı?
  15. 00:06 Fenerbahçe'nin Konyaspor Beraberliği:Şampiyonluk Umutları Zora Girdi, Serhat Akın'dan Sert Eleştiri
  16. 00:05 İflas Haberi: Türkiye'nin Kargo Devi Çöküş Yaşadı!
  17. 00:03 Hamilelikte bu sıvıyı içmek bebeğin sakat doğma ihtimalini ortadan kaldırıyor!
  18. 00:02 İşte kolesterolü düşürmenin en kolay ve lezzetli yolu!
  19. 00:00 Yeni Skoda Superb Heyecanı: Elektrik ve 4x4 Sürpriziyle Geliyor!
  20. 00:00 Bu yöntem vücuttaki bütün iltihabı ve ödemi söküp atıyor!
Gündem Haberleri