Sahte mehdi, termal otelde ‘harem’ kurmuş

Sahte mehdi, termal otelde ‘harem’ kurmuş

Sahte mehdi, termal otelde ‘harem’ kurmuş Kendisini mehdi olarak ilan eden ve genç kızları hedef alan Mustafa Çubuk isimli kişi, Çanakkale’deki bir termal otelde ‘harem’ kurmuş.

ATVde yayınlanan ve Esra Erol’un sunduğu "Esra Erol’da" programında yine tüm Türkiye’nin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı. Kendisini Mehdi’yim diyerek tanıtan Mustafa Çabuk isimli bir kişi, genç kızlarla termal otelde harem kurdu. Söz konusu iddialar bir anda gündem yaratırken, Çabuk’un yaptıkları Adnan Oktar’ı hatırlattı.

"ANNE, EKRANDA DUYURDU"

Kızının sahte hocanın yanına kaçmasının ardından kendisini ikna edemeyince sesini duyurmak isteyen Fatma Hanım, Esra Erol’dan kendisine yardımcı olmasını istedi. 7 aydır kızından haber alamayan Fatma Hanım, kızının kendisinin yanına gelerek sahte hocadan bahsettiğini ve "‘Anne hadislerdeki mehdi dünyaya inmiş ve Çanakkale’deymiş. Ben bu kişiyi gidip görmek istiyorum" ifadelerini kullanarak bir sabah evden ayrıldığını ve kendisinden o zamandan beri haber alamadığını söyledi. Programa katılan acılı anne sarf ettiği ifadeler ile programı izleyen herkesi şaşırttı. Çubuk’un termal otel gibi bir yerde birçok genç kızı yanında tuttuğunu belirten acılı anne gözyaşları döktü.

Annenin programa katılarak açsını duyurması üzerine Esra Erol kısa sürede, Çabuk’un yanına kaçan Mevlüde’ye ulaştı. Canlı yayına bağlanan kız kayıp olmadığını söyledi ve ‘Allah’ın izniyle onun müridiyim’ dedi. Ailesini reddettiğini ifade eden Mevlüde ‘Biz burada ilim öğreniyoruz’ sözleriyle izleyenleri şaşırttı. Esra Erol ise bu kişinin daha önce tarihi eser kaçakçılığından tutuklandığını ve ardından Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildiğini söyledi.

"YAZIKLAR OLSUN"

Canlı yayına kısa sürede ihbarlar yağdı. Esra Erol, gerekli kurumların termal otelle ilgili inceleme başlatacaklarını da söyledi. Öte yandan Mustafa Çabuk’la ilgili ortaya atılan iddialar üzerine vatandaşlardan tepki mesajları yağdı. Devlet yetkililerine seslenenler şu yorumu yaptı: "Bunlara nasıl izin veriliyor. Kendini mehdi diye tanıtıp gençleri kandıranları, beynini yıkayanları nasıl görmüyorsunuz. Adnan Oktar ve diğer din sömürücüleri ülkeyi ne hale getirdi. Yazıklar olsun."

MÜRITLERINE DEĞNEKLI TEDAVI UYGULADI

Sahte mehdinin müritlerini kırbaçladığı da ortaya çıktı. Programda Mustafa Doğan Derince’de elinde bir sıkıntı olduğunu anlattı. Şifa bulduğunu söyledi. Bir çocuğa değnekle vurduğu görüntüler de programda yayınlandı. Değnekle gencin omzuna vuran sahte mehdiye stüdyodaki konuklar büyük tepki gösterdi.

ÇARPICI IDDIA: ŞEYH SAVAŞ PLANI YAPMIŞ

Mustafa Çabuk’un 300 kişiyi zorla tuttuğu termal oteldeki harem iddiasına yenileri eklendi. Mustafa Çabuk’un bir de savaş planı olduğu ortaya çıktı. Mustafa Çabuk’un müritlerinin, ‘Biz 1500 kişi olduğumuzda savaş çıkartacağız’ şeklinde mesajlar paylaştığı  öğrenildi. Bu mesajlar, Esra Erol’un programında da yayınlandı. Bu arada Erol, canlı yayında Mustafa Çabuk’un define hırsızlığı nedeniyle tutuklandığı, ardından ruh ve sinir hastanesine gönderildiğini aktardı. Çabuk’un, bankacılık sistemini kafir kurumlar olarak nitelendirdiği, hilafet hareketinin finansmanı için kredi çekmenin caiz olduğunu savunduğuna dair

"Sahte mehdi, termal otelde ‘harem’ kurmuş" haberi, 15 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 15 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Türkiye kategorisi altında bulunan Sahte mehdi, termal otelde ‘harem’ kurmuş haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sahte mehdi, termal otelde ‘harem’ kurmuş 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Türkiye konusunda 19 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:Sozcu

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:05 Selena Gomez'in filmi Cannes'da!
  2. 12:36 Meteoroloji Raporu: Türkiye Genelinde Bulutlu ve Yağışlı Hava Bekleniyor
  3. 12:34 Galatasaray - Fenerbahçe maçının VAR’ı Fabio Maresca!
  4. 12:25 19 Mayıs 2024 Altın Fiyatları
  5. 12:23 İflas Eden İş İnsanı Hayrettin Şimşek, Hurdacılık Yaparken Kameralara Yakalandı
  6. 12:17 Prof. Dr. Naci Görür'den Uyarı: Tunceli, Erzincan ve Bingöl'de Deprem Tehlikesi Artıyor!
  7. 12:13 Kamu Personeline Fazla Mesai Ücreti Yok: Yeni Düzenlemeler ve Açıklamalar
  8. 12:09 Beşiktaş'ta son dakika! Aziz Yıldırım dondu kaldı!
  9. 12:07 İstanbul ve Ankara'da 'Narkoçelik-17' Operasyonu
  10. 12:02 Köyde Dehşet: Diri Diri Gömülen Adam Kurtarıldı
  11. 11:58 Zeynep Farah Abdullah, açlık diyetinde!
  12. 11:58 Gantz'tan Çağrı: Gazze Planı Onaylanmazsa İstifa!
  13. 11:54 İnegöl'de Eski Eş Şiddetinde Korkunç Olay: Kadın Sokak Ortasında Bıçaklandı
  14. 11:51 Heyecan Dorukta! Transfer Bombası: 75 Milyon Euro Değerindeki Yıldız Trabzonspor'da!
  15. 11:48 Kraliçe Elizabeth'ten daha zengin oldu!
  16. 11:48 Gazze'de İsrail Saldırıları: 3 Ölü, Gazeteci Abdullah el-Neccar Hayatını Kaybetti
  17. 11:43 Hükümet Karşıtı Protestolar İsrail'de Yankı Buluyor
  18. 11:41 Fenerbahçe'den ayrılır ayrılmaz Galatasaray'da! 6 milyon euroluk yıldız!
  19. 11:38 Damacana Su Fiyatlarında İki Katlık Artış: Tüketiciler Endişeli
  20. 11:36 Ünlü Oyuncu Selen Soyder Yeni Aşkını Paylaştı, Yer Yerinden Oynadı!
Türkiye Haberleri